CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Cum muncesti mai eficient de acasa

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1849 Publicat la data: 2008-06-11 Autor: Saloane.ro

Cum muncesti mai eficient de acasa

In ultima vreme foarte multi dintre noi am inceput sa privim munca de acasa ca pe ceva normal, daca nu chiar ca pe ceva mult mai confortabil decat atunci cand suntem obligati sa mergem in fiecare zi, la o anumita ora la locul de munca.

Fie pentru ca iti este mai usor sa iti organizezi mai eficient timpul asa, pentru ca poti sa muncesti si sa iti rezolvi din treburile casei, sau pentru ca te afli in concediu post sau pre natal, pentru ca ti se pare mai comod sa stai imbracat in tricou decat sa schimbi in fiecare zi costumele si pantofii cu toc, fie pentru ca ai o problema de sanatate sau pur si simplu asa te simti tu mai comod, preferi pentru toate aceste motive sa muncesti in fata calculatorului tau, pe scaunul tau, din biroul tau, de acasa.

Dar oare cei care lucreaza de acasa sunt mai eficienti decat cei care lucreaza la birou?

Raspunsul este cu doua taisuri. Atunci cand te duci la birou stii ca te duci acolo si au un singur scop iar posibilitatea de a fi intrerupt de la munca ta este destul de redusa, dar nu beneficiezi de confortul de acasa, nu mai ai seful pe capul tau toata ziua, iar tu esti liber sa faci ce vrei atata timp cat iti indeplinesti sarcinile.

Totodata, daca muncesti de acasa, vei observa mereu ca vei avea inca ceva de facut. Ba ca trebuie sa speli vasele, ca pui rufele la spalat, ca nu mai ai mancare in frigider si trebuie sa te duci sa cumperi, etc. Ai putea spune ca este o povara sa muncesti de acasa in aceste conditii. Si da, job-ul e job iar casa e casa. Nu au nimic in comun.

Dar daca te regasesti in aceasta situatie, nu ar trebui sa te panichezi si nici sa renunti la acest statut. Nu trebuie sa iti pierzi curajul pentru ca noi iti vom da cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti eficientizezi activitatea profesionala de acasa.

Biroul tau separat de restul casei. Este necesara crearea unui spatiu in care sa te simti exact ca la birou, in care sa ai numai documentele tale, in care sa ai numai tu acces si in care sa iti organizezi tu tot. Este important sa faci acest lucru pentru ca nu vei putea sa muncesti eficient atunci cand nu iti vei gasi documentele sau atunci cand iti vei varsa hartiile cu suc de rosii.

Organizarea cat mai eficienta a timpului tau. Ai avantajul ca nimeni nu iti poate impune sa te trezesti la o anumita ora, sau sa te prezinti la birou la ora x, ori sa iei pauza de masa la ora y. Dar nu te culca pe o ureche, invata sa fii desciplinata cu timpul tau in asa fel incat sa duci la bun sfarsit sarcinile pe care le ai de atins. Cu cat stii sa iti organizezi timpul mai bine, cu atat vei stii si sa iti organizezi viata intr-un mod creativ si eficient.

Cere ajutorul. In loc sa te prezinti tu la birou si sa prezinti niste documente, lucru care iti poate consuma foarte mult timp in care tu ai putea foarte bine sa iti continui activitatea, mai bine te-ai folosi de alternativele pe care le ai. Ai putea sa trimti documentele prin fax, mai nou prin e-mail sau prin curierat. Iar daca nu te descurci cu o sarcina pe care trebuie sa o indeplinesti, nu ezita sa ceri sfatul sau ajutorul sefului tau. Mai bine sa intrebi si sa muncesti corect, decat sa iti pierzi timpul si sa nu rezolvi nimic.

Concentreaza-te. Indeparteaza orice obstacol care te poate distrage de la munca ta. Atunci cand muncesti la birou nu ai lucruri care sa iti distraga atentia, spre deosebire de acasa unde telefonul poate suna in continuu, unde prietenii tai vin in vizita, unde copilul vine de la scoala si cere de mancare. Important este ca tu sa iti organizezi acel spatiu de munca care te va face sa te simti in acel mediu profesional de la birou si sa te comporti ca atare. Nu permite nimanui sa te intrerupa atunci cand tu lucrezi, altfel nu iti vei mai termina munca la timp.

Internet, telefon, calculator, fax, e-mail, imprimanta. Uite cate metode de a-ti usura munca exista in ziua de azi. Informatia circula cu viteza luminii iar munca ta de acasa este mult mai usor de realizat. Foloseste-te de tehnologia aferenta pentru a-ti termina munca cat mai repede si cat mai bine.

Mult succes in cariera!

Sursa: www.ele.ro



Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....