CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

New York BeautyHair, Body and Styling

Noua generatie de lumina intens pulsata IPL AURA by Termosalud

    Rating actual: 5 | Numar de voturi:

Informatii salon

Informatii salon:

Aparatul IPL AURA lucreaza cu nivelele de energie intre 10 si 50 J/cm2, iar sistemul exclusiv ajustabil cu mai multe pulsatii da rezultate excelente in reducerea permanenta a parului si intinerirea pielii. Tehnologia inovatoare de lumina pulsata creata de Termosalud reduce caldura in zona, datorita unui fascicul de lumina ce consta dintr-o secventa de microimpulsuri. AURA ofera un tratament eficient, cu rezultate surprinzatoare si fara efecte secundare. Dezvoltarea de sisteme de MULTI PULSE: impulsuri diferite de lumina intr-o singura faza care fac sistemul mai eficient datorita unui bun control al TIMPILOR DE RELAXARE TERMICA, ajungand la temperatura necesara (70°C) pe melanina parului si ramanand in acelasi timp, la o temperatura de siguranta pentru piele (42°C). Sistemul IPL AURA foloseste o sursa de lumina tip flash-lamp (blitz), non-coerenta si de spectru larg, in general plecand de la 550/610 nm, pana la 1200 nm si chiar mai mult in zona infrarosie a spectrului. Avantajul este ca poate fi tintita prin tratament orice fel de melanina. Dezavantajul ca o parte din energia eliberata se acumuleaza si in tesuturi, nu numai in foliculul pilos, este comabatut cu succes gratie sistemului special de racire. Din constructie, unele sisteme IPL elibereaza cantitati de energie mai mici decat laserele, si acest lucru poate fi un dezavantaj - pentru ca in general este nevoie de energii mai mari de 25-30 Jouli/cm2, iar IPL AURA elibereaza o energie intre 10-50 Jouli/cm2, pentru ca tratamentul sa fie mult mai eficient. Avantajele unui astfel de echipament este in primul rand faptul ca ofera un tratament complet nedureros, este minim de invaziv si nu imlica riscuri precum leziuni ale tegumentelor. Folosind echipamentul IPL AURA putem realiza cu succes tratamentul de epilare definitiva deorece actioneaza eficient si asupra structurilor care nu au un continut crescut de melanina.

Preturi:

FEMEI Epilat definitiv picioare lung 350 lei Epilat definitiv brate lung 250 lei Epilat definitiv mustata 100 lei Epilat definitiv perciuni 100 lei Epilat definitiv degete 100 lei Epilat definitiv axile 150 lei Epilat definitiv inghinal bikini 100 lei Epilat definitiv inghinal total 200 lei Epilat definitiv abdomen 150 lei Epilat definitiv lombar 150 lei Pachet I ( axile+ picioare lung+ inghinal complet) 560 Ron Pachet II ( picioare lung+ brate lung+ axile) 600 Ron Pachet III ( picioare scurt+ brate scurt+ inghinal bikini+axile) 600 Ron Pachet IV ( mustata+ perciuni+ barbie) 250 Ron Pachet V ( picioare lung+ brate lung+ axile+ inghinal total+fese+ mustata) 650 Ron BARBATI Epilat definitiv picioare lung 400 lei Epilat definitiv brate lung 300 lei Pachet I ( picioare scurt+ abdomen+axile) 450 Ron Pachet II ( brate scurt+ piept+ axile) 450 Ron Pachet III ( abdomen+spate) 400 Ron Pachet IV ( inghinal complet+abdomen+axile) 450 Ron Pachet V ( pometi+perciuni+gat) 250 Ron Pachet VI (spate+ axile+contur fata+abdomen) 600 Ron Pachet VII ( brate lung+axile+abdomen) 450 Ron Pachet VIII ( axile+ inghinal ) 270 Ron.

Date de contact:

Adresa:

str. Fagetului nr 138 Bl ST 7 ( in spatele ENEL)


Zona: CONSTANTA , Primaverii
Telefon: 0374.921.734/ 0754.224.455
Email: programare@newyorkbeauty.ro
Web site: www.newyorkbeauty.ro/https://www.facebook.com/nybsaloon

Galerie foto:

Momentan acest salon nu are imagini

Oferte speciale

Oferte speciale

Statistici salon

New York BeautyHair, Body and Styling

Salon adaugat la: 0000-00-00

Promovare: Gold

Numar vizualizari: 4929

Imagini in galerie: 0

Comentarii: 0

Oferte speciale active: 0

Parerea clientilor

Comentarii (0)

Saloane.ro iti pune la dispozitie o noua metoda de a trimite pareri si comentarii! Utilizand noua interfata, poti comenta direct utilizand profilul tau de Facebook, sau anonim, introducand numele si o adresa de e-mail.

Impartaseste experienta personala cu miile de vizitatori Saloane.ro si poti castiga vouchere de reducere si tratamente gratuite la saloanele partenere!

Pentru moment am dezactivat comentariile prin Facebook, intrucat site-ul era supraincarcat de aceasta conexiune.


Promovare online

Esti clientul acestui salon? Lucrezi pentru acest salon? Esti un simplu fan? Promoveaza acum salonul tau preferat printr-o multime de unelte pe care Saloane.ro ti le pune la dispozitie!

Digg Reddit Del.icio.us Ma.gnolia Stumble Upon Facebook Twitter Google Yahoo! MyWeb Furl BlinkList Technorati Mixx Windows Live Bookmark

Esti chiar proprietarul salonului? Atunci iti oferim cele mai eficiente metode de a-ti promova afacerea chiar pe portalul Saloane.ro!

Pachetul Gold - SOLICITA O OFERTA!

 • Afisarea tuturor detaliilor legate de salonul dvs. (descriere, program, tarife, adresa, website, date de contact, harta)
 • Aparitii multiple in cadrul categoriilor Saloane.ro (selectarea unei categorii principale si a unui numar nelimitat de categorii secundare);
 • Datele salonului sunt afisate in permanenta pe prima pagina in categoria principala din care face parte
 • Grafica speciala, ce scoate in evidenta salonul dvs. fata de celelalte saloane din lista
 • In dreptul salonului este afisat textul "Salon Recomandat"
 • Aparitia siglei salonului dvs. pe fiecare pagina pe care acesta figureaza
 • Pana la 10 fotografii in galeria foto
 • Afisarea a pana la 3 oferte speciale
 • Descriere unica pentru fiecare categorie din care face parte salonul dvs.

Pachetul Platinum - SOLICITA O OFERTA!

 • Afisarea tuturor detaliilor legate de salonul dvs. (descriere, program, tarife, adresa, website, date de contact, harta)
 • Aparitii multiple in cadrul categoriilor Saloane.ro (selectarea a pana la doua categorii principale si a unui numar nelimitat de categorii secundare)
 • Grafica speciala, ce scoate in evidenta salonul dvs. fata de celelalte saloane din lista
 • In dreptul salonului este afisat textul "Salon Recomandat"
 • Datele salonului sunt afisate in permanenta pe prima pagina in toate categoriile din care face parte
 • Salonul dvs. va beneficia de un link in sectiunea « Parteneri » a site-ului nostru
 • Banner de dimensiunea 500 x 60 pixeli, cu aparitie prin rotatie cu alte bannere, in toate paginile categoriilor principale din care face parte salonul dvs.
 • Numar nelimitat de fotografii in galeria foto
 • Numar nelimitat de oferte speciale in toate categoriile din care face parte salonul dvs, in functie de specificul categoriei
 • Descrieri diferentiate, personalizate, pentru fiecare categorie din care face parte salonul dvs., in functie de specificul categoriei
 • Aparitia siglei salonului dvs. pe fiecare pagina pe care acesta figureaza

Promovare prin bannere - SOLICITA O OFERTA!

 • Banner de dimensiunea 728 x 90 pixeli, cu reclama dvs. asezata in partea de sus a paginii, cu aparitie prin rotatie cu alte bannere (1 din 4 max), in toate paginile portalului!
 • Grafica speciala a bannerului, ce scoate in evidenta salonul dvs. fata de celelalte saloane din rotatie.

Pachetul BANNER – varianta pozitionata lateral (stanga/dreapta)

 • Banner de dimensiunea 120 x 600 pixeli (tip sky-scraper), cu reclama dvs. asezata in stanga/dreapta portalului, cu aparitie prin rotatie cu alte bannere (1 din 4 max), in toate paginile portalului!
 • Grafica speciala a bannerului, ce scoate in evidenta salonul dvs. fata de celelalte saloane din rotatie.

Promovare prin ARTICOL - SOLICITA O OFERTA!

 • Aparitia unui articol scris despre un serviciu prestat de dvs., in fiecare luna, intr-o categorie potrivita continutului, fiind printre primele in lista de articole.
 • Trimitere catre site-ul dvs. prin link-uri multiple din cadrul textului si prin apasarea unor poze care insotesc articolul.
Inapoi la categoria Saloane de epilare definitiva