CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Incanto Masaj

Salonul de masaj erotic Incanto Masaj va ofera o ambianta relaxanta si intima, intr-un mediu exotic in care veti fi fermecat de magia atingerii unor maseuze senzuale. Incanto Massage transforma masajul erotic intr-o adevarata arta. Misiunea noastra…

    Rating actual: 5 | Numar de voturi: 1

Informatii salon

Informatii salon:

Incanto Masaj se impune prin profesionalism, rafinament, atmosfera si nu in ultimul rand prin calitatea sedintei de masaj erotic. Sedinta de masaj erotic este un ritual de remodelare a viziunii despre lume, generand ganduri pozitive si o stare de spirit armonioasa. Va asteptam intr-o vila cocheta din zona Cotroceni, Str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 29, unde va puteti rasfata in compania maseuzelor noastre cu o sedinta de masaj complet. Gama de servicii cuprinde, printre altele, masajul de relaxare, body massage, masajul erotic, erotic body double si masajul pentru cupluri. De asemenea, barul nostru va sta la dispozitie. Am creat o atmosfera deosebita, frumoasa si relaxanta pentru a va ajuta sa va detasati de lumea exterioara. Satisfactia clientului este cea mai importanta pentru noi. Tot ceea ce facem este gandit pentru a va ajuta sa va simtiti mai bine, mai confortabil si mai fericit, fie ca este vorba de primire, de decor, de pregatirea masajului erotic, de muzica sau de atentia la solicitarile dumneavoastra. Suntem increzatori ca veti aprecia serviciile noastre de masaj erotic si ca veti fi tentati sa va programati urmatoarea vizita chiar inainte de a pleca de la noi!

Preturi:

MASAJ EROTIC TOPLESS 100RON - sedinta de masaj de relaxare, body masaj si masaj erotic cu doua finalizari si un dus asistat, cu o maseuza topless. MASAJ EROTIC NUD 150RON - sedinta de masaj de relaxare, body masaj si masaj erotic cu doua finalizari si un dus asistat, cu o maseuza nud. MASAJ EROTIC CU FRISCA 200RON - sedinta de masaj de relaxare, body masaj si masaj erotic cu frisca cu doua finalizari si un dus asistat, cu o maseuza nud. MASAJ EROTIC SADO-MASO/DOMINARE 200RON - sedinta de masaj de relaxare, body masaj si masaj erotic combinat cu practici sado-maso sau dominare, in functie de cerintele clientului. MASAJ EROTIC CU DOUA MASEUZE 300RON - sedinta de masaj de relaxare, body masaj si masaj erotic cu doua finalizari si un dus asistat, cu doua maseuze nud, la alegerea dvs. MASAJ EROTIC PENTRU CUPLURI - sedinta de masaj de relaxare, body masaj si masaj erotic cu sau fara finalizare, realizat de una / doua maseuze nud. - cu o maseuza si masaj doar pentru un partener 200RON - cu o maseuza si masaj pentru ambii parteneri 250RON - cu doua maseuze si masaj pentru ambii parteneri 350RON MASAJ EROTIC LA HOTEL 400RON - sedinta de masaj de relaxare, body masaj si masaj erotic realizata in confortul camerei dvs. de hotel. MASAJ ANIVERSAR - 50RON mai putin - daca este ziua dvs. de nastere si puteti dovedi acest lucru cu o carte de identitate / pasaport, aveti reducere la orice serviciu ales in salonul nostru. * toate tarifele mai sus mentionate sunt concepute pentru sedinte de 1 ora..

Date de contact:

Adresa:

Str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 29, sector 5


Zona: BUCURESTI Sector 5 , Cotroceni
Telefon: 0730.535.510
Email: contact@incantomasaj.ro
Web site: http://www.incantomasaj.ro

Galerie foto:

Momentan acest salon nu are imagini

Oferte speciale

Oferte speciale

Statistici salon

Incanto Masaj

Salon adaugat la: 0000-00-00

Promovare: Standard

Numar vizualizari: 5598

Imagini in galerie: 0

Comentarii: 0

Oferte speciale active: 0

Parerea clientilor

Comentarii (0)

Saloane.ro iti pune la dispozitie o noua metoda de a trimite pareri si comentarii! Utilizand noua interfata, poti comenta direct utilizand profilul tau de Facebook, sau anonim, introducand numele si o adresa de e-mail.

Impartaseste experienta personala cu miile de vizitatori Saloane.ro si poti castiga vouchere de reducere si tratamente gratuite la saloanele partenere!

Pentru moment am dezactivat comentariile prin Facebook, intrucat site-ul era supraincarcat de aceasta conexiune.


Promovare online

Esti clientul acestui salon? Lucrezi pentru acest salon? Esti un simplu fan? Promoveaza acum salonul tau preferat printr-o multime de unelte pe care Saloane.ro ti le pune la dispozitie!

Digg Reddit Del.icio.us Ma.gnolia Stumble Upon Facebook Twitter Google Yahoo! MyWeb Furl BlinkList Technorati Mixx Windows Live Bookmark

Esti chiar proprietarul salonului? Atunci iti oferim cele mai eficiente metode de a-ti promova afacerea chiar pe portalul Saloane.ro!

Pachetul Gold - SOLICITA O OFERTA!

 • Afisarea tuturor detaliilor legate de salonul dvs. (descriere, program, tarife, adresa, website, date de contact, harta)
 • Aparitii multiple in cadrul categoriilor Saloane.ro (selectarea unei categorii principale si a unui numar nelimitat de categorii secundare);
 • Datele salonului sunt afisate in permanenta pe prima pagina in categoria principala din care face parte
 • Grafica speciala, ce scoate in evidenta salonul dvs. fata de celelalte saloane din lista
 • In dreptul salonului este afisat textul "Salon Recomandat"
 • Aparitia siglei salonului dvs. pe fiecare pagina pe care acesta figureaza
 • Pana la 10 fotografii in galeria foto
 • Afisarea a pana la 3 oferte speciale
 • Descriere unica pentru fiecare categorie din care face parte salonul dvs.

Pachetul Platinum - SOLICITA O OFERTA!

 • Afisarea tuturor detaliilor legate de salonul dvs. (descriere, program, tarife, adresa, website, date de contact, harta)
 • Aparitii multiple in cadrul categoriilor Saloane.ro (selectarea a pana la doua categorii principale si a unui numar nelimitat de categorii secundare)
 • Grafica speciala, ce scoate in evidenta salonul dvs. fata de celelalte saloane din lista
 • In dreptul salonului este afisat textul "Salon Recomandat"
 • Datele salonului sunt afisate in permanenta pe prima pagina in toate categoriile din care face parte
 • Salonul dvs. va beneficia de un link in sectiunea « Parteneri » a site-ului nostru
 • Banner de dimensiunea 500 x 60 pixeli, cu aparitie prin rotatie cu alte bannere, in toate paginile categoriilor principale din care face parte salonul dvs.
 • Numar nelimitat de fotografii in galeria foto
 • Numar nelimitat de oferte speciale in toate categoriile din care face parte salonul dvs, in functie de specificul categoriei
 • Descrieri diferentiate, personalizate, pentru fiecare categorie din care face parte salonul dvs., in functie de specificul categoriei
 • Aparitia siglei salonului dvs. pe fiecare pagina pe care acesta figureaza

Promovare prin bannere - SOLICITA O OFERTA!

 • Banner de dimensiunea 728 x 90 pixeli, cu reclama dvs. asezata in partea de sus a paginii, cu aparitie prin rotatie cu alte bannere (1 din 4 max), in toate paginile portalului!
 • Grafica speciala a bannerului, ce scoate in evidenta salonul dvs. fata de celelalte saloane din rotatie.

Pachetul BANNER – varianta pozitionata lateral (stanga/dreapta)

 • Banner de dimensiunea 120 x 600 pixeli (tip sky-scraper), cu reclama dvs. asezata in stanga/dreapta portalului, cu aparitie prin rotatie cu alte bannere (1 din 4 max), in toate paginile portalului!
 • Grafica speciala a bannerului, ce scoate in evidenta salonul dvs. fata de celelalte saloane din rotatie.

Promovare prin ARTICOL - SOLICITA O OFERTA!

 • Aparitia unui articol scris despre un serviciu prestat de dvs., in fiecare luna, intr-o categorie potrivita continutului, fiind printre primele in lista de articole.
 • Trimitere catre site-ul dvs. prin link-uri multiple din cadrul textului si prin apasarea unor poze care insotesc articolul.
Inapoi la categoria Saloane de masaj erotic