CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

pagina:  1 2 3  

GetFit Gym este o sala destinata exclusiv femeilor, la care gasesti cei mai buni instructori din Bucuresti pe aerobic, taebo, pilates, yoga.


Comparativ cu alte sporturi, fitness-ul prezinta avantajul exersarii fiecarei grupe musculare in parte.


Saria Star Club ambianta placuta si relaxanta, salon infrumusetare, cabinete cosmetica, manichiura, sala fitness, aerobic, tae bo, masaj anticelulitic …


Sala de fitness, Sauna, Masaj, Aerobic, Bazin de recuperare. Clubul nostru dispune de antrenori personali. Ne situam langa bazinul de inot Floreasca.


Pentru orice femeie, propriul corp este o lume aparte, unică, o sursă minunată de senzaţii, cunoştinţe, descoperiri, călătorii liniştite, o oază personală pe care numai ea însăşi o cunoaşte,…


Sala care ofera ore de fitness, aerobic, masaj, electrostimulare, impachetari si alte metode de intretinere corporala.


Club privat de sanatate si fitness dedicat misiunii sale de a oferi o gama larga de facilitati pentru petrecerea timpului liber, intr-un ambient relaxant si reconfortant.


Comercializeaza echipament sportiv (pentru acasa cat si aparate fitness profesionale), amenajarea spatiilor destinate fitness-ului acasa si acordarea de consultanta persoanelor care vor sa-si contruiasca o sala de de fitness acasa.


În data de 11 octombrie 2006 a avut loc lansarea oficiala a salii National Fitness Center.


Culturism, fitness: antrenamente, nutritie, suplimente; peste 1500 de fotografii in galerie (concursuri, vedete, fitness, culturisti); produse de slabit, diete, magazin on-line de suplimente.


Clubul are in componenta o moderna sala de fitness, zone destinate intretinerii corporale (electro-stimulare), impachetari (ciocolata, paragil, termosudatie), masaj si sauna. La nivelul superior al cladirii se afla barul clubului cu o spatioasa terasa.


Sala fitness / culturism, magazin de suplimente nutritive la cele mai bune preturi, totul intr-o locatie moderna, poze si detalii pe siteul nostru.


Este locul unde te simti bine si unde ajungi sa arati nemaipomenit! Tot aici lasi in urma si stresul de la serviciu! Salile au aparate nou-noute, ca pentru profesionisti, iar antrenamentele sunt coordonate de un doctorand in fitness si body building, care…


Isamar este cea mai buna prietena a Dumneavoastra, care va primeste intr-o atmosfera calda cu un personal care va ofera servicii de calitate.Isamar va ofera un sistem de tarifare flexibil si accesibil, astfel sa permita oricarei persoane posibilitatea de a…


Salon de infrumusetare care ofera urmatoarele servicii: cosmetica, manichiura-pedichiura, sala fitness, aerobic, tae bo, masaj anticelulitic, sauna, solar, tenis de masa, etc.


Life Fitness & Beauty Center este locul in care va puteti redescoperi! Unde imaginea dumeavoastra se poate schimba cu ajutorul unor specialisti de exceptie, a unor aparate si produse profesionale de ultima generatie, un loc despre care se poate afirma…


pagina:  1 2 3