CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Horoscop / Zodiac Gastronomic

Zodiac Gastronomic - Zodia Sagetatorului (22 noiembrie - 21 decembrie)

Zodiac Gastronomic - Zodia Sagetatorului (22 noiembrie - 21 decembrie) Sãgetãtorilor le place sã mãnânce foarte mult, dar nu au dificultãti de ordin ponderal, ei fiind oameni ai miscãrii. Arcasilor le plac mâncãrurile picante si exotice care, în exces, ar putea sã-i afecteze. Semnul Sãgetãtorului ghideazã coapsele, soldurile, nervul sciatic si arterele. În acest context, Arcasii sunt predispusi la boli ale aparatului circulator, la artritã, la cãzãturi, oase rupte sau scrântite. Sãgetãtorilor li se recomandã sã se odihneascã cât mai mult.


Zodiac Gastronomic - Zodia Scorpionului (23 octombrie - 21 noiembrie)

Zodiac Gastronomic - Zodia Scorpionului (23 octombrie - 21 noiembrie) Scorpionilor le place sã pregateascã si sã consume mâncãruri grele si complicate. Dacã este necesar sã tinã un regim alimentar riguros, Scorpionii au nevoie de foarte multã vointã. Sãnãtatea, în general bunã a Scorpionilor, se sustine cu un regim alimentar bogat în proteine, cu foarte multe fructe si cu vitamina C. Scorpionii au nevoie si de calciu pentru a se feri de boli de piele, cât si sterilitate si deteriorarea oaselor.


Zodiac Gastronomic - Zodia Balantei (23 septembrie - 22 octombrie)

Zodiac Gastronomic - Zodia Balantei (23 septembrie - 22 octombrie) Pentru a avea o sãnãtate perfectã, cei nãscuti sub semnul Balantei au nevoie de echilibru în dragoste, la lucru, în regimul alimentar si, în general, în viatã. Balanta ghideazã fenomenele din regiunea rinichilor si cea lombarã. Prin urmare, cei nãscuti în aceastã zodie trebuie sã bea multe lichide (apã si sucuri). De asemenea, li se recomandã sã uite mâncãrurile grele. În consecintã, ei au nevoie de un regim alimentar cu foarte putine grãsimi si cu cât mai putin zahãr. Totodatã, trebuie evitate si alimentele ce pot produce aciditate.


Zodiac Gastronomic - Zodia Pestilor (19 februarie - 20 martie)

Zodiac Gastronomic - Zodia Pestilor (19 februarie - 20 martie) Adesea, bolile Pestilor sunt favorizate de stres si de nervozitate. De aceea, Pestilor li se recomandã sã mãnânce atunci când sunt linisti. De asemenea, trebuie sã evite excesul de alcool. Au nevoie de un supliment de fier, precum si de proteine si vitamine. Celor nãscuti sub semnul Pestilor li se recomandã sã fie grijulii fatã de picioarele lor.


Zodiac Gastronomic - Zodia Varsatorului (20 ianuarie - 18 februarie)

Zodiac Gastronomic - Zodia Varsatorului (20 ianuarie - 18 februarie) Vãrsãtorii sunt tipi nervosi. Le place sã mãnânce mai tot timpul, ciugulind din mâncare ori de câte ori au ocazia. Si Vãrsãtorilor li se recomandã fructele si legumele proaspete. Mâncãrurile grele îi îngrasã pe Vãrsatori care, însa, au destula vointã pentru a tine un regim alimentar. Semnul Vãrsãtorului ghideazã picioarele, muschii gambei, tendonul lui Ahile si circulatia sanguinã. Dacã un Vãrsãtor are carcei la picioare, este un semn clar cã regimul sau alimentar este deficient. Vãrsãtorii au nevoie de aer curat, fumul si alte noxe dãunându-le foarte mult.


Zodiac Gastronomic - Zodia Capricornului (22 decembrie - 19 ianuarie)

Zodiac Gastronomic - Zodia Capricornului (22 decembrie - 19 ianuarie) Cei nãscuti în Capricorn trãiesc deobicei mult, cu toate cã vor munci mult în timpul vietii. Aspectul persoanei este de multe ori grav, fãrã tonuri de comportament colorate. Este aici ceva din functionarea unui metronom, oamenii-Capricorn fiind cunoscuti ca egoisti si înstrãinati. Capabili de efort îndelungat, nativii în Capricorn au curajul si puterea de a o lua de la capãt, asemenea unei furnici care duce povara. Femeile-Capricorn au gustul succesului, al victoriei. Oamenii-Capricorn au o mare calitate în raport cu nebuna lume de azi: sunt foarte, foarte adaptabili, atât la bine, cât si la rãu.


Zodiac Gastronomic - Zodia Taurului (21 aprilie - 21 mai)

Zodiac Gastronomic - Zodia Taurului (21 aprilie - 21 mai) Taurii sunt caracterizati de o periculoasã poftã pentru mâncãruri grele si dulciuri. De aceea, ei trebuie sã fie pãtrunsi de ideea cã este necesar sã facã multe plimbãri si exercitii fizice de fortã, contracarând astfel si înclinatia lor pentru confort, pentru comoditate în viata de zi cu zi. Atentie! Taurii sunt sensibili la rãceli. Li se recomandã sã consume vitamine din complexul B, vitamina C si calciu.


Zodiac Gastronomic - Zodia Berbecului (21 martie - 20 aprilie)

Zodiac Gastronomic - Zodia Berbecului (21 martie - 20 aprilie) Vigurosii Berbeci au nevoie de un regim alimentar echilibrat, bazat pe foarte multe legume, care sã îi mentinã puternici. De felul lor, Berbecii consumã foarte multe calorii. Din acest motiv, vor avea rezultate bune în ceea ce fac numai beneficiind de un regim alimentar consistent si îndestulãtor. Grijile si nervozitatea fac parte din existenta Berbecilor si, de aceea, atunci când iau masa trebuie sã aibã un mediu plãcut, destins, linistit.


Zodiac Gastronomic - Zodia Fecioarei (23 august - 22 septembrie)

Zodiac Gastronomic - Zodia Fecioarei (23 august - 22 septembrie) Nativii în aceastã zodie înfloresc, întotdeauna, cu ajutorul vitaminelor si mineralelor. Din meniul acestora nu trebuie sã lipseascã telina, morcovii si merele. Nu trebuie sã consume însã mâncãruri picante. Cerealele si ceaiurile din plante sunt recomandate. Pentru acesti nativi, un regim vegetarian echilibrat este considerat ideal.


Zodiac Gastronomic - Zodia Racului (21 iunie - 22 iulie)

Zodiac Gastronomic - Zodia Racului (21 iunie - 22 iulie) În cazul în care tin un regim alimentar strict, Racii pot avea probleme. Din nastere, ei sunt mai rotunjori si, de aceea, este indicat sã slãbeascã în timp. Racii trebuie sã consume cât mai multe fructe si legume proaspete. Este de dorit sã se tinã deoparte de alimentele prãjite, precum si de deserturile grele. "Copii ai Lunii", Racilor le prind foarte bine exercitiile fizice.


Zodiac Gastronomic - Zodia Gemenilor (21 mai - 20 iunie)

Zodiac Gastronomic - Zodia Gemenilor (21 mai - 20 iunie) Atentie la piele, întrucât adesea Gemenii uitã sã mãnânce sau mãnâncã pe fugã, este posibil sã nu-si hrãneascã pielea în mod corespunzãtor. Ca si Taurii, este nevoie si aici de un supliment de vitamine. Tensiunea nervoasã si alergiile, adesea tipice pentru Gemeni, se pot concretiza sub formã de pete care apar, mai ales, pe fatã. În consecintã, este necesar un regim alimentar bogat, cu trei mese pe zi, care sã continã proteine, nuci, peste, pui, citrice si legume proaspete. Gemenilor li se recomandã sã bea cât mai multã apã. De regulã, greutatea corporalã nu este o problemã pentru cei nãscuti sub semnul acestei zodii. Gândurile Gemenilor nu prea îi tin în preajma mâncãrurilor.


Zodiac Gastronomic - Zodia Leului (23 iulie - 22 august)

Zodiac Gastronomic - Zodia Leului (23 iulie - 22 august) Robusti cel mai adesea, Leii au tendinte cãtre extreme: fie radiazã de sãnãtate, fie au dificultãti în acest domeniu. Bolile care îi afecteazã pe Lei sunt frecvent provocate de un regim alimentar impropriu sau de lipsa exercitiilor fizice. Leii sunt sfãtuiti sã se preocupe de regimul lor alimentar, cât si de sãnãtate. Aceastã îndeletnicire le va face bine. Leii trebuie sã ia mãsuri pe linie alimentarã si sã facã sport deoarece, altfel, riscã sã aibã serioase probleme cardiovasculare.