CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Somnul, miracolul frumusetii

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2668 Publicat la data: 2008-03-06 Autor: Saloane.ro

Somnul, miracolul frumusetii

Exista ceva mai grozav decat sa va strecurati in patul cald si primitor dupa o zi lunga de munca? Sa va desprindeti pur si simplu de lumea zgomotoasa de afara? In sfarsit, de acum se instaleaza linistea : ce bine e! Somul e un balsam pentru suflet si pe deasupra mai si slabeste. Cercetatorii au descoperit ca cei care dorm mult sunt mult mai rar suparponderali decat cei care dorm putin. Cine doarme totusi mai putin de 6 ore pe noapte isi creste riscul de a se ingrasa cu pana la 73%! Cercetatorii cred ca lipsa somnului scade actiunea hormonului denumit leptina. Acesta stopeaza senzatia de foame.In acelasi timp , corpul produce mai multa grelina in lipsa somnului , ceea ce sporeste apetitul. In cazul in care , dimpotriva, dormind destul - cel mai bine o ora sau doua inainte de miezul noptii- corpul arde grasimile din depozitul sau de grasimi. Si astfel , salbim dormind sanatos.

Aproape ca e prea frumos sa fie adevarat. Acest lucru e valabil atata vreme cat nu macati carbohidrati seara, pe cat posibil. Trucul cu slabitul fuctioneaza in felul urmator: dupa aproximativ o ora si jumatate dupa ce am adormit , hormonul de crestere devine activ. La adulti el se ocupa, spre exemplu in timpul noptii, cu repararea muschilor. Acest lucru costa, bineinteles, energie- si in mod ideal aceasta este luata din tesuturile grase. Nu este deja un lucru stabilit ca abdomenul este mult mai plat dimineata decat seara? Cu cat dorminm mai mult , cu atat mai mult hormonii au timp sa actioneze asipra siluetei noastre.

Ritualul somnului: nu va luati grijile in pat!

Ideale sunt 7 pana la 8 ore de somn pe noapte. Cu toate acestea cui ii reusete sa mearga la culcare la timp?
Important: nu va luati grijile cu dumneavostra in pat. La urma urmei, pot fi amnate pana a doua zi. Foarte bine in acest sens va poate ajuta daca va lipiti de cineva: iar daca nu este nici un barbat prin preajma va poate ajuta o sticla cu apa calda. Caci cu greu se poate dormi daca aveti picioarele reci. Ca tegoric nu aveti sanse sa va odihniti!

La aproximativ 40 de milioane de femei si barbati  le vine greu sa adoarma si au probleme cu somnul. Cine are nevoie de mai mult de 30 de minute pentru a adormi sufera, in mod cert, de probleme cu somnul - si nu trebuie lasate in nici un caz netratate. Un mic ajutor : mergeti la culcare in feicare seara la aceeasi ora. Daca doriti , puteti savura chiar o lectura amuzanta inainte de culcare: o carte relaxanta , care aduce buna dispozitie. Un aspect important este sa utilizati timpul dinainte de culcare facnd lucruri care va relaxeaza. Celebrati aceste momente cu o baie calda, o ceasca de cacao, muzica de Mozart sau telefonati celei mai bune prietene...

Cum dormiti cel mai bine? in racoare sau in caldura? in intuneric sau in lumina? I deal este la o temperatura de 16-18 grade. Prea multa lumina impiedica producerea hormonului somnului, melatonina. De aceea , mai bine trageti draperiile si cufundati-va in intuneric!

Se doarme foarte bine daca aerisit in camera in care dormiti. Dra si mai bine faceti o plimbare in aerul proaspat inainte de culcare.Iar cine nu se simte inca destul de obosit , poate folosi o pereche de ochelari de somn. Studiile arata ca utilizarea lor usureaza somnul pentru ca astfel se poate forma o mai mare cantitate de melatonina in corp, ceea ceva ajuta sa aveti un somn cat mai profund si nu in ultimul rand sanatos.

Cine doreste sa slabeasca in timpul somnului trebuie sa aiba grija la masa de sera. Cei care manaca de seara in jurul orei 18-19 si sonsuma in special albumina si legumele vor oferi astfel un suport ideal pentru hormonul de crestere care arde grasimile corpului. Asa ca mai bine renuntati la carbohidrati precum paste, cartofi, orez, sau paine. Caci ei activeaza hormonul insulina, care poate bloca arderile cu pana la 5 ore. Ideale in acest sens sunt mesele compuse , spre exemplu, din supe de morcovi si telina pasate, cu putin iaurt sau eventual smantana mai slaba. Alternativ , puteti cosuma si alte supe de lugume, dar si mancaruri formate din piept de pui, salata , oua, peste, fructe de mare, branza sau iaurturi.

Multi experti in relaxare cofirma utilitatea exercitiilor fizice sau cele de  Yoga , recunoscute, de altfel, pentru rezultatele lor in ceea ce priveste relaxarea trupului si a mintii. Incercati din cand in cand  urmatorul exercitiu: stati cu picioarele incrucisate si asezati-va mainile ca si cum v-ati ruga. Asezati o lumanare pe podea la doi metrii in fata dvs. Priviti falcara fara sa clipiti. Apoi inchideti ochii. Repetai acest exaercitiu de cateva ori. Veti vedea ca in timp scurt veti reusi sa alungati gandurile care nu va dau pace si sunt suparatoare. Astefl , deveniti mai relaxat si veti fi pregatit intr-un mod ideal pentru o noapte linistita...somn usor!

Sursa: www.portalinfrumusetare.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....