CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Blondul glamour - noua moda in materie de hairstyle

Rating:5Voturi: Vizualizari: 4618 Publicat la data: 2008-01-17 Autor: Saloane.ro

Blondul glamour - noua moda in materie de hairstyle

Anul acesta hairstylistii au decis: blondul super rafinat e in mare voga! Stilul glam, a la Hollywood, cu bucle bine conturate si nuante stralucitoare, iti va da o atitudine de star care ii va innebuni pe barbatii cu care intri in contact. Un look impecabil te scoate oricand din incurcatura si te propulseaza in fruntea fashionistelor. Sezonul acesta se poarta auriul dulce, luminos. Un astfel de blond iti lumineaza chipul foarte mult, te intinereste, si emana un grad ridicat de caldura si apropiere. Nu trebuie decat sa stii ce nuanta sa alegi, in functie de stilul personal si de varsta. Iata ce variante ai la dispozitie:

Blond natural

Se stie ca blondul atrage lumina si se mai stie ca iarna avem mare nevoie de lumina. Daca vrei sa atragi privirea, alege blondul, pentru ca este culoarea care inglobeaza in cea mai mare masura feminitatea si glamour-ul. Regula de aur in alegerea nuantei potrivite: nu uita sa iei in calcul culoarea tenului si a ochilor, pentru a putea crea o armonie globala intre cele trei elemente. Daca ai tenul deschis la culoare, alege un blond natural, nici prea auriu, nici prea deschis la culoare. Pentru protejarea nuantei, alege un sampon pentru stralucire, cu agenti nutritivi si particule care sa reflecte lumina.

Blond suvitat

Profund si luminos, acest blond pune in evidenta tenul foarte palid. Ai grija insa la suvite, daca sunt prea accentuate iti pot inaspri trasaturile. E de preferat sa optezi pentru suvite destul de apropiate de nuanta blondului, pentru a evita contrastele prea puternice. Pentru a pune in evidenta suvitele, foloseste un gloss pentru par. Cel din gama Nivea, cu extracte din germeni de grau si pigmenti care reflecta lumina este cel mai potrivit. In ceea ce priveste machiajul, iti recomand griul si albul, blush-ul roz si gloss-ul stralucitor.

Blond auriu

Luminos si feminin, acest blond capteaza lumina intr-o maniera absolut seducatoare. Lumineaza si indulceste trasaturile fetei. In cazul in care aveti tenul foarte mat, evitati nuantele foarte deschise pentru a evita un efect de ingalbenire a tenului. O masca cu activi nutritivi si filtre reflectorizante iti va pastra parul matasos si stralucitor. Elseve Color Vive este foarte buna in aceasta directie. Cat despre machiaj, incercati farduri metalice si reci pentru a contrasta cu auriul suvitelor.

Blond platinat

Intre glamour si rock'n'roll, blondul platinat este cel mai Hollywood-like dintre toate. Daca ai parul foarte scurt, blondul platinat este cel mai potrivit. Pentru a ingriji parul de eventualele degradari, foloseste o crema hidratanta, pe care sa o aplici la radacina si la varfuri. Tip: acest blond se potriveste cel mai bine femeilor tinere, care au tenul luminos si proaspat. Machiajul trebuie sa fie foarte accentuat, pentru a evita un chip prea pal si fara stralucire. Alege un rosu aprins si nuante irizante pentru pleoape.

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....