CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / Cum sa impui respect

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 2964 Publicat la data: 2011-03-07 Autor: Andreea Minei

Cum sa impui respect

 

Nu este usor sa te faci respectat in vremurile noastre, daca contul in banca iti este subtire, sau complet inexistent, masina nu ai, si nici case de vacanta! Iar matusa Tamara nu exista decat in visele tale cele mai frumoase.


Din pacate, societatea noastra, , a plamadit un nou tip de erou -  baiatul de bani gata, si/sau tac-su, ala care a transpirat din greu ca sa faca bani, bani facuti nu din sudoarea fruntii, ci din foarte multa smechereala, fentare a legii, parsivenie, in doua cuvinte: dans pe sfoara.


Vremurile se schimba, nu-i asa? Trebuie sa ne adaptam, daca vrem sa supravietuim. Daca in Evul Mediu si mai incoace, eroul era cel care se lupta cu bestiile, si cu armate intregi, si iesea victorios, gratie vitejiei sale, a sabiei pe care o manuia la perfectie, si a catorva tovarasi de spada, mega-loiali, in ziua de azi, a venit vremea tradatorului, a eroului negativ, sa domine lumea: se face frate cu dracu, pana trece pe malul celalalt, dupa care il vinde pe dracu lui tata-su, si tot asa.


Principala calitate a lui nu mai este vitejia, in intelesul ei originar; acum, trebuie sa fii parsiv si uns cu toate alifiile ca sa reusesti in viata, deci un soi de vitejie ceva mai paradita: esti lingau pe langa cine trebuie, te avanseaza; esti lingau pe langa cine nu trebuie, nu esti avansat, dar oricand iti poti schimba optiunile, ca sa-ti fie bine. Dar niciodata nu vei spune motivul real pentru care ai facut-o, te vei folosi de notiuni-pure, simple slogane, pentru a-ti masca adevaratele mobile, cum ar fi: onestitate, iubire de tara si fata de semeni, dreptate, logica, caracter, etc.


Adica toate cuvintele, care candva insemnau mai mult decat viata insasi, acum le folosesti pentru a masca mici si trandave interese: foamea de bani, de , de a te arata pe maidan in haine de fitze, si in masini de mari fitze, avand langa tine minim doua papusi gonflabile ambulante, pe post de pitizipoance arse la solar, deci totul ca sa arati ca duci o viata buna.


Si atunci, cand te regasesti fata in fata cu acest specimen, tu, care nu ai banii lui taica-su, si care iti carpesti, uneori, cate un lucru, numai ca sa nu fii nevoit sa iti cumperi altul nou, pentru ca preferi sa dai banii pe carti, sau preferi sa-i strangi ca sa vizitezi locuri noi, sau orice altceva care sa te ajute sa simti ca traiesti, din cand in cand, cum procedezi sa impui respect?


O varianta ar fi sa folosesti pumnul, apanajul celor slabi cu duhul, sau simboul suprem al dispretului, dar nu. Nu vrei sa o faci, pentru ca deja te imaginezi dand socoteala in fata legii, taica-su o sa aiba grija de asta, cu varf si indesat.


…Ce iti mai ramane de facut? Sa taci, si sa inghiti. Sau sa emigrezi. Cu saracia esti deja obisnuit, asa ca oare ce poate fi mai rau de atat, pentru cineva care ar putea sa fie printre primii, daca valorile ar fi randuite in functie de puterea mintii si de curatenia caracterului?

 

 

 

Articol de: Andreea Minei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....