CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Stiri mondene / Daniela Crudu vs Bianca Dragusanu - Smerenia vs Tupeul

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 21 Vizualizari: 4807 Publicat la data: 2011-01-19 Autor: Ionel Danilescu

Daniela Crudu vs Bianca Dragusanu - Smerenia vs Tupeul

Smerenia vs. tupeul

Eu urasc curvele. Le detest. Dar surpriza: nu pe cele care fac asta ca pe-o meserie oarecare, pe care mediul in care s-au nascut si in care au trait le-a impins in directia asta. Nici pe cele care sunt mai de nivel inalt - asa zisele escorte - si asigura servicii "de lux" pentru domnii seriosi si generosi.

Acestea, de bine de rau, au o oarecare inteligenta si arata intr-un anume fel, elemente care le -au adus in postura de a o face pe bani multi, in vile si cu personalitati, nu pe trei lei tramvai, la colturi de strada, cu alti boschetari. Si mai e o categorie pe care n-am cum sa le urasc orice-ar fi ...cele obligate sa faca asta !

 

De ce am inceput insa aceasta postare cum am inceput-o, iar apoi, in 2-3 fraze, aparent, m-am contrazis singur enumerand 3 tipologii de astfel de persoane si manifestandu-mi intelegerea fata de ele? Ei bine nu m-am contrazis, caci mai este un tip, cel mai nenorocit tip de curva, care nu numai ca nu recunoaste ceea ce este, dar incearca sa se fixeze intr-o alta lume, a personalitatilor, a elitelor cu TUPEU maxim.

Pentru ca, ce-i rau decat sa minti?  Sa minti cu tupeu, sa minti cu nerusinare.

 

Tot ce am scris pana acum a fost un intro, menit sa va introduca in atmosfera parvenitismului Bucurestean si a pitipoancelor avide de banii manelistilor si camatarilor. Despre ce e vorba de fapt? Despre mult mediatizatul caz Daniela Crudu - Bianca Dragusanu - Leo de la Strehaia!

Ca sa rezum povestea, Daniela s-a intalnit cu acest Leo (un fel de Costi Ionita mai gras si mai urat) in Plaza Mall, ea nestiind cine este el (ca doar, cine l-ar fi stiut!??). Ca intermediar, Bianca - cea mai brutala  mahalagioaica din ultima vreme, cu veleitati de taratura mincinoasa - a vrut sa intermedieze un troc intre cei doi.

Aparent, Leo vroia sa-i faca Danielei un "cadou" sperand sa aiba "o relatie" cu ea, iar Bianca a vrut sa ajute, intrucat Daniela ii era prietena si de ce sa refuze un cadou?

 

Ulterior, din toata povestea asta a iesit un mare scandal. Leo spune ca i-ar fi dat Danielei 400 milioane lei si ea nu i-a mai raspuns la telefon. Daniela spune ca a facut o gluma, impinsa fiind de Bianca, iar Leo a luat-o in serios si i-a trimis 50 milioane de lei, pe care de altfel a dorit sa-i inapoieze.

El recunoaste asta. Leo spune ca i-ar fi dat banii explicit, pentru o noapte de amor. Ea sustine ca a fost o gluma si ca el s-a oferit sa-i faca un simplu cadou, fara nicio obligatie. El sustine ca au fost si foarte aproape de mult visata (de el) noapte de amor, dar ca la un moment dat el s-a impiedicat de un caine, si-a rupt o coasta - doua si n-a mai putut continua! WoW!

 

Dar de ce scriu despre asta? Veti fi surprinsi, dar, nu sunt pasionat in exces de monden, de scandaluri si de stiri de tip tabloid. Ce m-a determinat sa scriu ceva este chiar Daniela Crudu, a carei aparitie aseara la Un Show Pacatos (Antena 1) a fost extraordinar de sincera, nevinovata si geniala.

 

Daca pe Bianca am vazut-o in scandal dupa scandal cu minciuni repetate, cu istericale, cu injuraturi, cu lesinuri in direct si cu un fals comportament de diva, Daniela a fost magnifica. Si nu pentru ca a zis ceva, nu pentru ca si-a pregatit un super discurs sau a facut tot felul de mutre si fete. Cid oar prin simplitatea sa caracteristica, prin sinceritate si prin smerenie.

 

Era in mod autentic, precum copilul mai sarac si mai mic, care se agata de smecherul cartierului vrand cu orice pret sa intre in gasca lui / in lumea lui, iar acesta nu face decat sa-l expuna si sa-l batjocoreasca. Simplu fiind, fara prea multa scoala, fara o educatie aleasa, copilul nu-si da seama insa ca acea lume in care se zbate sa patrunda este o lume a pierzaniei, o lume a sexului pe bani grei, o lume dominate de mari panarame cu "harfe" de fete cuminti! Chiar cele mai cuminti, daca stam sa ne luam dupa ele!

 

In urma scandalului acesta, in urma emisiunii de ieri, Daniela si-a dat seama in ce-a intrat. Daca a acceptat sau nu banii PENTRU sex nu stim cu certitudine, daca a vrut sa faca doar o gluma (impinsa de dracusorul mult mai versat in aceste jocuri - Bianca), sau a vorbit serios, iar nu stim. Daca a primit 400 in loc de 50 de milioane de la Leo, nu stim. Ce stim, ce am vazut este o atitudine care indica faptul ca a fost pur si simplu pacalita de prietena ei buna, in rolul "sefului fratiei alfa beta gamma".

 

Pentru smerenia de care a dat dovada, pentru faptul ca era la un pas de a plange (absolut autentic), pentru scuzele prezentate inclusiv celui care a bagat-o in acest scandal (scuze care sunt de fapt o recunoastere a partii ei de vina si o incercare disperata de a-l opri sa mai scoata la iveala si alte asa-zise probe)  si pentru faptul ca in aceasta situatie deosbit de dificila ea NU A PUTUT SA NEGE  treaba cu banii primiti de la el (cand toate manualele de "cum sa iesi dintr-o situatie nasoala" ti-ar fi dictat sa minti!), eu o consider o victima nu o curva. O consider un copil abuzat de unul mai mare, pentru amuzamentul propriu si al celor din jur.

 

Stiti, e usor sa pacalesti un om simplu, mai ales cand vorbesti de sume foarte mari. E usor mai ales din postura de prieten in care acesta are incredere. Dar e o nesimtire impardonabila, fara margini si care necesita un tupeu fantastic!

 

Sa te lasi pacalit de asemenea, este usor. Sa nu poti sa discerni raul de bine intr-o situatie data, este usor. Sa ai incredere intr-un prieten, este si mai usor. Insa nu este deloc condamnabil . Iar cum reactionezi in momentele cu adevarat dificile devine o oglinda a eului tau interior.

 

In concluzie:

Se detesta = bunaciune + nesimtita + o face pe bani + nu recunoaste + tupeista + agresiva;

Se accepta si se iarta = bunaciune + cu bun simt + face o greseala + este influentata negative + nu stie cum sa reactioneze cu multi bani + spasita + trista si afectata de ce a facut + n-o va mai face niciodata.

Articol de: Ionel Danilescu


Cei care au citit acest articol au mai citit si....