CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / Cum sa intretii o piele de bebelus?

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 5 Vizualizari: 3059 Publicat la data: 2011-01-17 Autor: Talpa Mihaela

Cum sa intretii o piele de bebelus?

Dragii mei daca va povesteam cum sa intretii o piele de adult poate nu era asa de interesant pentru ca toti stim sa o facem in mare masura sau daca nu, gasim articole pe toate drumurile. Dar o piele de bebelus mai greu, mai ales ca toate sfaturile sunt date de specialisti cu milioane de cercetari la activ, dar acasa cand vrei sa incerci pe bebelusul tau vezi ca nu ai rezultate.

Asa ca m-am gandit avand in vedere ca experienta isi spune cuvantul din practica sa va impartasesc cateva din experientele mele pentru a va ajuta pe viitor, cu bebelusii vostri scumpi si dragi.


In primul rand de cand il aduci acasa te gandesti ce crema sa folosesti dupa baita, sau mai bine zis daca folosesti ulei sau crema deoarece parerile sunt impartite. Uleiul e foarte bun in prima luna pentru bebelus, e usor asimilat daca acesta s-a nascut toamna, iarna sau primavara, dar daca e nascut vara situatia se complica deoarece pentru pielea lui e mai bine daca folosim o crema hidratanta, care este foarte bine tolerata de bebelusi pentru ca ii ajuta sa nu se spuzeasca.

O alta problema la bebelusi este iritatia de pampers - indiferent de sex ei sufera la fel de tare, mai ales daca ii tii in brate sprijinind-ul exact de sub pampers.

Si atunci incepe nebunia pentru o mama care sufera de doua ori mai mult ca nu gaseste remediul, incearca o multime de creme, intreaba toti doctorii si daca nu are noroc de un doctor bun copilul sufera enorm.


Asa ca, pentru ca iritatiile sa le treaca pana seara, folositi o crema care e pe baza de: betametazona, clotrimazol si gentamicina. Dupa ce iritatiile au disparut, puteti sa ii intretineti elasticitatea pieleii si rezistenta ei la umezeala care se creeaza in pampers, cu crema special creata pentru funduletul bebelusului.

Dupa baita e bine sa le tratati pielea cu crema impreuna cu un masaj relaxant pe care sa il aplicati pe tot corpul si inclusiv pe fata si pe par - dar cu mare grija in jurul frontanelei. O parte importanta a masajului il reprezinta masarea sub barbie a gusei care se executa corect dinspre mijlocul barbiei spre amigdale. Acesta ajutand la decongestionarea zonei care este foarte solicitata din cauza suptului.

O intretinere mai speciala a pielii in jurul buricului pana cand acesta cade sau mai exact in prima si a doua saptamana de viata cand voi ca mame va confruntati cu acest fenomen ar fi ca dupa spalatul bebelusului sa il stergeti de jos in sus spre terminatia buricului cu spirt petru a preveni infectia si pentru a ajuta la uscarea mai rapida, apoi sa ii pudrati buricul cu baneocin dupa care sa stergeti pielea din jurul buricului lasand baneocinul doar pe terminatia nervoasa pana la clestisor, dupa care aplicati numai pe pielea din jurul lui o crema hidratanta sau un ulei.

Pentru cine se panicheaza crezand ca o sa il usture pe bebelus spirtul sa nu va faceti griji pentru ca acel buric care atarna este doar o terminatie si nu prezinta nervi care sa ii induca durerea. doar sa fiti atente sa fie la temperatura camerei sau chiar un pic caldut pentru a nu crea un discomfort bebelusului atat de drag voua.

Multa sanatate tuturor si momente fericite!


Articol de: Talpa Mihaela


Cei care au citit acest articol au mai citit si....