CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / Ponturi de iarna pentru pielea ta

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 815 Vizualizari: 12845 Publicat la data: 2011-01-11 Autor: Dragomir Cristina

Ponturi de iarna pentru pielea ta

Iarna vine cu temperaturi scazute, uneori chiar ger, cu vant care ne afecteaza pielea fetei - rezultatul: o piele stearsa, lipsita de stralucire, deci, nesanatoasa. 

 

Iata ce putem face pentru a fii invidiate pentru o piele stralucitoare, care radiaza de sanatate

- Cel mai important, in orice anotimp, este somnul. Nimic nu face fata mai frumoasa, decat un somn bun, odihnitor.
Durata ideala a somnului este de 7 - 9 ore si este foarte important sa respectam acest minim de odihna daca nu vrem ca celule pielii sa imbatraneasca prematur.
Nu-ti neglija somnul de frumusete si sanatate! Pe timpul somnului, creste nivelul de oxigen din celule si acestea se regenereaza rapid. Trageti singure concluzia!
Daca iti ia mai mult de 30 de minute din momentul in care te-ai pus in pat pana sa adormi, atunci ai o problema cu somnul, pe care o poti remedia adresandu-te medicului.

- Aspectul neplacut al pielii poate avea de-a face si cu nivelul de toxine din sange, mai ales in aceasta perioada, dupa ce ne-am facut de cap cu tot soiul de meniuri de sarbatori.
Toxinele acumulate duc la pete si piele de culoare pamantie, prin urmare, este esentiala detoxifierea corpului nostru pentru a obtine un ten luminos, perfect si sa se mentina sanatatea pielii noastre pentru o lunga perioada de timp.
Cel mai la indemana leac pentru detoxifiere este un pahar cu apa la temperatura camerei, in care ati stors sucul a jumatate de lamaie. Te va energiza si iti va curata ficatul. Nu degeaba se spune ca frumusetea vine din interior!

- Cel mai indicat ar fi sa va incepeti ziua cu un dus in care sa nu uitati sa alternati apa fierbinte cu cea rece. E bine si pentru piele si pentru imunitate.
Vorbind acum doar despre piele, efectul alternarii fierbinte - rece este revigorarea prin stimularea fluxului sanguin. Nu va fi o senzatie tocmai placuta pe moment, dar.. se stie ca “baba sufera la frumusete”.
In timp ce baile reci stimuleaza activitatea organelor interne si tonifica psihicul, cele fierbinti intaresc imunitatea organismului si alunga anxietatea si stresul.

- Acum ca ne-am facut dusul e momentul sa aplicam o crema de zi, aleasa cu grija. Cea mai eficienta modalitate de prevenire a ridurilor si a imbatranirii pielii o reprezinta utilizarea cremelor cu factor de protectie solara (FPS). Factorul de protectie 30 este ideal.
Iar pentru ca buzele sa nu aiba acel aspect uscat si sa se crape, avem nevoie de un balsam de buze pe baza de vitamina E, responsabila cu elasticitatea.

- Ca tratament cosmetic, nu trebuie sa uitati de exfoliere. Exfolierea pielii este o desfatare a simturilor menita sa-ti faca pielea sa straluceasca de sanatate.
Aceasta trebuie facuta macar de 2 ori pe luna pentru a indeparta celulele moarte si a permite pielii sa respire mai bine.





Articol de: Dragomir Cristina


Cei care au citit acest articol au mai citit si....