CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / 10 secrete de frumusete

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 2227 Publicat la data: 2010-12-15 Autor: Saloane.ro

10 secrete de frumusete

Daca iti imaginezi ca frumusetea se obtine numai cu ajutorul unor maini pricepute intr-un salon de cosmetica, noi iti dovedim contrariul,  oferindu-ti cateva mici secrete in materie de beauty, precum si un set de trucuri si retete pentru o frumusete naturala si sanatoasa.


Apa - sursa vie de frumusete

Daca nu te-ai gandit pana acum ca apa are mare importanta in mentinerea frumusetii, afla ca ea ocupa de fapt un loc foarte important in top. "Bea cel putin doi litri de apa zilnic pentru a fi frumos si sanatos" nu este un cliseu, ci un adevar dovedit.
Apa confera tenului tau luminozitate si previne aparitia cearcanelor. Daca te numeri printre cei ce se lupta cu un ten gras, te poti de asemenea bucura de efectele miraculoase ale unui tratament cu apa termala. Tine apa termala la temeratura camerei, fii constanta in folosirea ei si in scurt timp vei observa diferenta.


Sparanghelul

Cultivat inca din vechime in Egipt, este cunoscut pana astazi pentru efectele sale curative, dar mai ales pentru proprietatile sale in materie de frumusete. Consuma-l constant daca iti doresti o silueta de invidiat; se digera usor si contine foarte putine calorii (maxim 4 pe bucata). Are de asemenea un continut semnificativ de antioxidanti care impiedica imbatranirea prematura.


Nucile

Crezi sau nu, nucile sunt reteta perfecta pentru ingrijirea tenului deshidratat. Le poti consuma ca aliment, sau coapte bine le poti transforma intr-o masca ideala pentru gomajul fetei. Repeta procedeul de trei ori pe saptamana si vei vedea diferenta in cel mult o luna!


Sportul

Invata sa fii frumoasa natural, apeland numai la tine!
Alearga zilnic circa 30-60 de minute. Nu uita ca sportul pune sangele in miscare, moment in care intregul corp beneficiaza de o mai buna oxigenare, care duce la desfundarea porilor si implicit la prevenirea aparitiei acneei.


Apa de ploaie

Iti amintesti cand in copilarie (probabil bunica) iti clatea parul cu apa de ploaie? Poate nu intelegeai de ce; ei bine, afla ca apa de ploaie iti face parul mai matasos, mai lucios, folosirea frecventa a acesteia ajutand la cresterea firului, iar in combinatie cu zeama de urzici iti va mentine stralucirea si-ti va intari culoarea parului.


Somnul

Cel mai bun prieten al frumusetii, somnul ajuta la repararea celulelor pielii, reducand ridurile. Un somn bun si mentinerea unui program regulat de odihna confera pielii luminozitate, iar opt ore de somn pe noapte reduc productia de colagen si ajuta la reducerea ridurilor.



Cosmeticele pregatite acasa

O alternativa la cosmeticele care contin substante ce-ti pun tenul in pericol si-l supun la imbatranirea prematura, sunt produsele pregatite acasa. Iti poti prepara singura o crema hidratanta pentru fata, amestecand o lingura de miere cu o jumatate de lamaie stoarsa, sau o masca numai buna pentru regenerarea parului, combinand trei linguri de malai cu un albus de ou bine batut.
Nu ignora nici micile trucuri pentru igiena gurii si increde-te intr-o albire naturala a dintilor, folosind o pasta de dinti din argila (o gasesti la Plafar) sau preparata de tine acasa, amestecand pulpa de lamaie cu o lingurita de sare!


Produse pentru... bebelusi

Sunt sigura ca nu auzi pentru prima data de minunatele efecte ale produselor de ingrijire pentru copii. Ei bine, pentru ca mai ales iarna pielea are tendinta sa se usuce, incearca imediat dupa baie sa aplici pe pielea inca uda, un ulei de bebelusi, pentru a obtine o hidratare de doua ori mai mare decat daca ai folosi o crema obisnuita.Te vei bucura de o piele mai fina.beauty


Infuziile

Infuziile de plante sunt deja celebre in domeniul ingrijirii pielii, iar daca te numeri printre cei care se lupta cu aparitia pistruilor si fondul de ten nu te mai ajuta, incearca infuzia de flori de soc. Pistruii se vor imputina vizibil de la o saptamana la alta, iar chipul tau se va bucura totodata de un roz natural.

 

 

Frumusetea vine din interior...

Nu uita ca frumusetea vine din interior. Uita de stres macar cateva ore zilnic si ocupa-ti timpul cu lucruri care te fac fericita.
Multumirea sufleteasca ti se va reflecta pe chip. Vei vedea!


  

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....