CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Iubirea se invata?

Rating:5Voturi: 2 Vizualizari: 3882 Publicat la data: 2010-12-09 Autor: Saloane.ro

Iubirea se invata?

Cred ca nu o data ati auzit vorbindu-se despre cum poti invata sa fii fericita alaturi de partener.

Mai mult, unele dintre noi spun convinse ca au invatat sa il iubeasca pe cel de langa ele, chiar daca la inceput au ales drumul alaturi de el  doar din comoditate sau din alte considerente.

Ceva ma face sa ma indoiesc de siguranta si trainicia unor astfel de relatii, in care iubirea apare pe parcurs. Pe de-o parte probabil este convingerea mea ca iubirea se simte, nu se analizeaza, deci nu se gandeste, si, in plus, cred ca cele care ajung sa sustina o astfel de iubire fac o mare confuzie.

Ceea ce se invata langa partenerul pe care nu il iubesti poate fi respectul, admiratia, siguranta, sinceritatea si multe asemenea sentimente care sunt necesare in orice relatie.
Dar, ma intreb, de ce omul fata de care simti aceste lucruri nu iti poate fi la fel de bine un simplu prieten? Nu este, oare, o alegere comoda aceea de a te convinge ca merita sa il iubesti pentru ca iti ofera siguranta zilei de maine si linistea necesara unei relatii “normale”? Sau un compromis constient, pe care il faci din dezamagire, pentru ca ai obosit sa cauti ceva mai bun sau sa astepti?
Din punctul meu de vedere, nu este nimic mai mult decat atat. Dar, depinde, evident, de imaginea personala a fiecareia despre dragoste si despre “partenerul ideal”.

Nu am trait nici o dragoste pe care sa o invat si de aceea poate imi este usor sa o combat. Am avut, insa, ocazia sa aleg intre siguranta dragostei celuilalt si nesiguranta mea. Si mi-am ales nesiguranta. Imi este greu sa ma conving ca poate fi numita dragoste adevarata cea careia ii lipseste implicarea reciproca, o dragoste care sa spere ca poate va ajunge, intr-un final, la puterea cu care ar trebui sa inceapa.

loveCred, in schimb, ca o dragoste poate invata, nu ca se poate invata. Iubirile pierdute sau cele inca traite te pot invata sa te cunosti, sa fii mai receptiva dorintelor celuilalt, sa asculti, sa ai rabdare, sa vrei sa dai si sa primesti mai mult. Aceasta este dragostea care se simte, de care aminteam mai sus si pe care o sustin ca fiind cea autentica.

Celelalte forme ale dragostei (despre care nu pot spune raspicat ca nu exista, dar in care tind sa nu cred) – din care face parte si dragostea care se invata - isi pierd insemnatatea fie prin doza prea mare de ratiune care le ghideaza, fie prin lipsa pasiunii sau a curajului de a mai dori o alta iubire puternica, simtita reciproc.

Chiar admitand ca dragostea are mai multe fete, ma intreb daca bucuria trairii prezentului alaturi de cel pe care il iubesti cu adevarat poate fi inlocuita pentru mult timp de “caldura” si siguranta viitoare pe care ti-o poate da o altfel de dragoste..?! Imi e teama ca raspunsurile pe care le-as putea primi sunt forme mascate ale minciunii in care tindem sa ne complacem uneori…Sau poate ca nu.

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....