CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Esti indragostita sau doar atrasa de el?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2520 Publicat la data: 2010-11-23 Autor: Saloane.ro

Esti indragostita sau doar atrasa de el?

V-ati cunoscut nu de mult si, deocamdata, se pastreaza vie dorinta de a va redevea cat mai repede. In bratele lui simti ca nu iti mai trebuie nimic altceva, te simti protejata si dorita. Fiecare intalnire este incarcata de sentimente puternice, il vrei mereu langa tine si uneori treci cu vederea disensiunile care se strecoara intre voi.

Stim cu totii cat de frumos este orice inceput. Este, poate, cel mai minunat si intens moment al unei relatii, cand iti dai tot interesul sa iti cunosti partenerul si pretuiesti fiecare moment de tandrete pe care ti-l ofera. Se intampla, insa, ca de multe ori sa confundam atractia fizica pe care o simtim fata de el cu iubirea. O relatie are deseori ca punct de plecare atractia fizica, dar este nevoie de multe alte completari pentru ca ea sa? devina o dragoste adevarata.

Cand stii ca te-ai indragostit cu adevarat si ca ceea ce simti nu se bazeaza doar pe atractie?

In general, atractia fizica nu este la fel de durabila precum dragostea. Daca o relatie frumoasa are nevoie si de pasiune pentru a se mentine vie, la fel si atractia fizica poate consuma o relatie fara existenta altor motivatii.? Desi se pot simti cu aceeasi intensitate ? motiv pentru care uneori sunt confundate, diferenta cea mai mare este aceea ca, in timp ce dragostea este un suport pe care se poate construi o relatie frumoasa, atractia fizica risca inca de la inceput sa isi piarda valoarea prin putinele legaturi pe care le stabileste intre parteneri. Sexul fara sentimente nu cere incredere, daruire totala, siguranta, profunzime, ci doar dorinta. El doar se face, nu se si simte. De aceea, cand traiesti o relatie bazata doar pe atractie fizica, nu este de mirare ca ajungi sa te simti sufocata de prezenta lui, sa te plictiseasca ? pentru ca iti dai seama ca nu e la fel de inteligent pe cat e de atragator - si iti este indiferent daca prefera sa te sune o data pe saptamana. Poate ca nu uita sa iti faca si complimente, dar nu te astepta sa fie unele deosebite, pentru ca te cunoaste mult prea putin si?nici nu are curiozitatea sa o faca. O astfel de relatie isi este suficienta siesi. Ea traieste momentul si atat.

Dragostea, in schimb, presupune atat atractie fizica, dar si emotionala si spirituala. Dragostea nu plictiseste, nu sugruma si nu este lipsita de grija. Ea are rabdare si ofera certitudinea ca cel iubit este inteles si respectat pentru tot ceea ce este, nu doar pentru aspectul fizic si inflacararea de care da dovada in noptile pline de pasiune. In bratele celui iubit si care te iubeste te simti nu doar dorita. Alaturi de el te poti simti unica si in intregime tu. Datorita lui te poti descoperi si iti poti accepta mai usor defectele. Dragostea amplifica cele mai bune sentimente ale tale, nu gelozia sau teama ca intr-o noapte el te poate inlocui cu usurinta cu oricine altcineva.

Gandeste-te daca este persoana potrivita cu care sa iti poti petrece cea mai mare parte din timp, nu doar cateva nopti: cat de mult va asemanati in reactii, conceptii si ganduri, cat va implicati in lucrurile pe care vi le doriti, ce vreti de la cel de langa voi, cat de in serios va luati unul pe celalalt si cat de implicati sunteti unul in viata celuilalt. Desi atractia fizica poate lua multe fete - romantice, sensibile, pasionale - rareori poate insela prin profunzime.



Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....