CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Avantaje si dezavantaje intr-un menaje a trois

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3338 Publicat la data: 2010-07-21 Autor: Saloane.ro

Avantaje si dezavantaje intr-un menaje a trois

Prietenul tau ti-a cerut sa faceti un menaje a trois? Daca da, inainte de a accepta, gandeste-te bine cat de fericita si multumita vei fi la sfarsit. In cazul in care esti o persoana dezinvolta si iti plac provocarile, sexul in grup ar putea fi o experienta placuta. Partenerul tau va fi, cu siguranta, pe culmile extazului daca va face sex cu tine si cu inca o femeie, dar tu cum te vei simti? In functie de mai multe lucruri, sexul in trei poate avea mai multe dezavantaje decat avantaje.

Dezavantaje

Un menaj a trois poate rupe si cea mai lunga si puternica relatie, daca nu sunteti amandoi pregatiti pentru o astfel de experienta. Si chiar daca decizia ta este de a merge mai departe, dupa o partida in trei s-ar putea sa iti pui fel si fel de intrebari:”Oare cealalta a fost mai buna decat mine?”, “Partenerul meu s-a simtit bine datorita ei?”.

Un lucru extrem de important este ca a treia persoana sa nu fie din anturajul vostru.

 Prezenta unei persoane cunoscute intr-o asemenea experienta nu ar face decat sa inrautateasca situatia. Chiar daca ar fi cea mai buna prietena a ta, in timp ar putea sa apara conflicte si asta numai din cauza faptului ca si ea a facut sex cu iubitul tau. Poate ca pe moment va veti simti bine cu totii, dar la final, cu siguranta, unul dintre voi va fi nemultumit sau dezamagit. De asemenea, exista posibilitatea ca iubitul tau sa ii acorde mai multa atentie celeilalte. Nu cred ca ai vrea un astfel de lucru. Daca la inceput erai entuziasmata s-ar putea sa iti dai seama ca sexul in trei nu e de tine. In cazul in care esti o persoana pudica si vrei sa ii arati prietenului tau ca poti fi si altfel, mai bine renunta la idee. S-ar putea sa nu iti faca placere sa o vezi pe ea dezmierdandu-ti iubitul sau invers, ea sa se simta extrem de bine in prezenta lui. Cum te-ai simti daca ai vedea ca prietenul tau a ajuns la orgasm doar din cateva atingeri de-ale ei? Din moment ce o a treia persoana a patruns in viata voastra personala, ea va fi prezenta in mintea ta sau mai mult, prietenul tau s-ar putea sa mai vrea un menaje a trois. Un alt dezavantaj sau ma degraba un cosmar ar putea fi acela ca el sa se indragosteasca de cealalta partenera. Trebuie sa tii cont ca in jocul cu focul te poti arde usor. Si te porti arde si la propriu. Nu vei putea fi sigura ca cea de-a treia este cu adevarat sanatoasa. Fii prudenta, doar nu vrei ca iubitul tau sa se aleaga cu vreo boala.

Avantaje

O astfel de experienta poate fi un bun condiment pentru relatiile aflate in rutina. Exista situatii in care cuplul ajunge sa se inteleaga mai bine dupa un menaje a trois. Nu poti fi sigura de asta de la inceput, ci doar incercand. In cazul in care cea de-a treia persoana este un barbat ai toate sansele sa te simti pe deplin satisfacuta. Toata atentia se va centra asupra ta, important este sa poti face fata. Daca esti o persoana plina de inhibitii cu siguranta vei scapa de ele si vei avea o noapte de neuitat.

Articol de Ela Dia

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....