CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Cum sa le dam ochilor forma perfecta?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 4594 Publicat la data: 2010-06-08 Autor: Saloane.ro

Cum sa le dam ochilor forma perfecta?


Ochii migdalati
sunt perfecti in ceea ce priveste forma, deci nu trebuie sa folosim un anume machiaj pentru modificarea ei. Se recomanda aplicarea unui fard de pleoape cu o culoare cat mai apropiata de cea a irisului.

 Pentru ochii mici se recomanda conturarea atat pe linia genelor superioare, cat si pe a celor inferioare. Puteti prelungi mai mult linia de contur spre exterior si usor spre unghiul intern (spre nas). Este de preferat ca nuanta eye-linerului sau a dermatografului sa fie mai deschisa (nu negru). Pentru impresia de marire a ochilor sunt potrivite fardurile crema sau cele sidefate, iar pentru umbra sunt recomandabile nuantele lucioase si pale. In acest caz, rimelul negru face ochii sa para si mai mici: folositi o nuanta mai deschisa si aplicati-l in special pe varful genelor.>


 In cazul ochilor mari se recomanda evitarea fardurilor sidefate si aplicarea rimelului pe genele pleoapei inferioare. Folositi dermatograful doar spre unghiul extern al ochilor, apeland si la optiunea de prelungire a liniei. Fardurile trebuie sa fie mate, cu nuante medii sau spre inchise. Puteti aplica aceeasi nuanta de fard si pe pleoape inferioara, pentru a da privirii profunzime. Este de preferat un rimel maro, aplicat pe intreaga suprafata a genelor superioare.

 Ochii foarte apropiati necesita crearea impresiei de “extindere”. Punctul care trebuie accentuat este unghiul exterior al ochiului. Aplicati un fard intr-o nuanta mai deschisa, pastelata, pornind din partea interioara si extindeti-l spre tample, folosind o nuanta ceva mai inchisa. Accentuarea unghiului exterior este recomandabila si in ceea ce priveste utilizarea dermatografului.

 In privinta ochilor departati
se recomanda accentuarea unghiului interior (spre nas). Aplicati un fard cu o nuanta mai inchisa pe jumatatea interioara a pleoapei. Linia dermatografului trebuie sa fie, de asemenea, mai pronuntata spre interior si sa se subtieze spre exterior. In cazul ochilor adanciti in orbite se recomanda aplicarea fardului atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara. Culorile trebuie sa fie deschise, calde ( ex. crem, lila, roz), mai puternice catre extremitatea ochilor si mai sterse spre sprancene. Coltul exterior al ochilor trebuie pus in evidenta printr-o linie mai groasa a dermatografului, care sa se subtieze spre interior.

Pentru ochii descendenti se recomanda accentuarea pleoapei superioare, prin aplicarea fardului in special pe jumatatea exterioara. Nuanta culorii trebuie sa se evidentieze de la interior spre exterior: folositi un ton mai deschis spre interiorul pleoapei si unul inchis spre exterior. Pentru a ridica forma ochiului, puteti prelungi linia dermatografului sau puteti aplica fardul inchis si usor spre tample. De asemenea, rimelul trebuie aplicat cu precadere pe jumatetea exterioara a genelor, insistandu-se asupra varfurilor.

 
La ochii ascendenti
un rol important il are accentuarea pleoapei inferioare, prin aplicarea unui fard cu o nuanta inchisa la baza genelor sau printr-o linie a dermatografului, care poate fi usor intinsa. Puteti aplica fardul pe ambele pleoape, dar tineti cont ca nuanta culorii sa fie mai inchisa spre interior si usor mai deschisa spre coltul exterior.

 Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....