CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Chip luminos si zambet irezistibil

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2507 Publicat la data: 2010-02-02 Autor: Saloane.ro

Chip luminos si zambet irezistibil

Visul oricărei femei este de a avea un zâmbet de star de cinema. Sună ca începutul unei reclame la pastă de dinţi, dar vă asigur că nu despre asta este vorba. Nu este vorba nici despre o reclamă pentru intervenţiile chirurgicale atât de la modă astăzi printre reprezentantele sexului frumos.

În loc să cheltuim grămezi de bani, să suferim de pe urma intervenţiilor chirurgicale (cine a spus că baba la frumuseţe suferă?!) sau să ne supunem la riscuri, am putea adopta o variantă mult mai simplă şi la îndemâna orcui. Exista tehnici de machiaj şi produse cosmetice care îţi permit să ai buze de vis fără bisturiu. Tot ce ai nevoie este un creion de buze şi un gloss colorat şi poţi avea buzele pe care le doreşti în câteva minute.

Pentru aceasta trebuie să subliniezi linia exterioara a buzelor cu creionul de buze pornind de la centrul buzei spre colţuri. În cazul în care vrem doar să conturăm buzele, conturul trebuie trasat exact urmărind conturul natural al buzelor dumneavoastră. În cazul în care se urmareste să se dea volum, conturul trasat trebuie să depăşească conturul natural al buzelor spre exterior. În cazul în care conturul trasat depăşeşte conturul natural al buzelor spre interior, se va obţine un efect de subţiere a buzelor. Pentru nişte buze reuşite, depăşirea conturului natural trebuie să nu fie mai mare de 1-2 mm. În realizarea conturului se începe cu buza de jos. Linia trebuie să fie continuă şi simerică. La buza superioară se începe desenând întâi partea centrală a buzei în formă de „V” şi apoi pe rând cele două laturi. După ce aţi trasat conturul, nu uitaţi să îl estompaţi cu o perie de buze urmărind sensul în care s-a făcut desenarea buzelor. Pentru ca buzele să capete şi mai mult volum, se foloseşte un creion cu o nuanţă mai închis decât rujul pe care îl veţi aplica, dar nu mult mai închis pentru că în acest caz s-ar obţine efectul de fals şi de vulgar. De asemenea, trebuie evitată folosirea creionul de buze închis cu rujul deschis la culoare deoarece buzele conturate vizibil nu mai sunt de mult la modă.

Un lucru foarte important pentru a obţine un efect de volum al buzelor este aplicarea rujului şi alegerea culorii. După ce buzele au fost conturate, se va umple porţiunea dintre conturul buzei şi linia trasată cu rujul dorit. În felul acesta buzele vor căpăta volum. Aplicarea rujului se face cu un stick sau cu o pensulă, începând cu buza de jos, de la comisură spre mijloc şi dinspre exterior spre interior. Pentru buza superioară umpleţi întăi golul format de creion şi apoi, ca la buza de jos, de la comisura spre mijloc şi de la margine spre interior. Este de preferat sa se utilizeze o pensulă deoarece în acest fel putem urmări conturul mai bine şi putem fi sigure că rujul se aplică uniform şi că nu există surplus.

Se poate crea iluzia de volum jonglând şi cu nuanţa rujului. Dacă aveţi un ten mat, alegeţi un ruj pastelat deci luminos. Folosiţi rujuri satinate pentru a crea iluzia de umed. Rujurile uşor perlate vor reflecta lumina şi astfel se va crea iluzia de volum. Daca aveţi tenul palid, optaţi pentru un ruj în culori calde ce va da buzelor un aspect senzual. Făceţi-vă curaj şi experimentaţi! Puteţi obţine un efect care va înşela ochiul şi vă va dărui buzele senzuale pe care le doriţi.

Articol de Cristina Saghin

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....