CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Ponturi pentru a obtine un machiaj nude

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2208 Publicat la data: 2009-10-21 Autor: Saloane.ro

Ponturi pentru a obtine un machiaj nude

1. Crema hidratanta

Daca vrei un ten frumos si luminos, trebuie sa ai grija de el, iar secretul unui ten proaspat este hidratarea. Foloseste o crema hidratanta potrivita tipului tau de ten, atat noaptea cat si ziua, si nu uita niciodata sa te demachezi inainte de a merge la culcare.

Aplica lotiunea hidratanta in fiecare dimineata pe fata si gatul curatate in prealabil si maseaza delicat cu varful degetelor pentru a te asigura ca este complet absorbita.

2. Corector

Foloseste batoane corectoare pentru a estompa roseata si imperfectiunile. Corectorul verde neutralizeaza roseata in timp ce corectorul bej ilumineaza zonele umbrite, cearcanele si micile pete.

Aplica corectorul in staruri subtiri pe zonele rosiatice, cearcane si pe imperfectiuni. Intinde produsul cu un tampon pana ce culoarea este absorbita in piele. Daca ai tenul palid alege un corector roz/bej cu particule de difuzare a luminii. Aplica-l in straturi subtiri pe frunte, obraji, nas si barbie – iti va revitaliza tenul instant. Daca ai tenul mai inchis, opteaza pentru unul caisa si aplica-l pe pometi pentru a-ti ilumina tenul si a-l face sa staluceasca.

3. Baza de machiaj

Sezonul asta, tenul ar trebui imbracat intr-un strat matasos si transparent care sa reziste pana la culcare. Pentru asta, alege un fond de ten usor, translucid, care ii ofera tenului un aspect natural. Aplica-l in cantitati mici pe nas frunte si barbie si intinde-l cu degetele catre exterior pana intra complet in piele.

Aplica baza de machiaj cu un burete mic, oferind o atentie deosebita zonei T (frunte, nas, barbie) si oricaror imprefectiuni mici.

4. Blush

Sezonul asta se poarta un ten fresh, cu suficienta stralucire pentru a-i oferi chipului un aspect radiant, de aceea nu ne mai putem satura de blushurile care reflecta lumina. Aplica-l pe pometi pentru un efect romantic sau aplica-l de-a lungul tamplelor pentru un look mai glam. Blushul ar trebui sa-ti puna in valoare machiajul dar sa ramana natural.

Nu te teme sa folosesti culoare: putin roz, coral sau caisa pune in valoare un ten proaspat.

5. Mascara

Tinteste catre gene maxi care iti deschid ochii fara a parea incarcate. Pentru a reusi asta, foloseste un mascara cu efect de alungire si intoarcere. Efectul este uimitor pe tenul nude.

Pentru gene romantice aplica mascara de la stanga la dreapta si nu de jos in sus, punand mai multa mascara in mijlocul genelor. Foloseste peria pentru a separa si a intoarce genele la maxim.

6. Buze

Sezonul asta lookul nude este accentuat de buze stralucitoare, radiante, in tonuri de roz sau rosu transparent care le accentueaza forma naturala.

Pentru a obtine un efect natural nu folosi liner de buze. Aplica putin lipstick satin in centrul buzelor si intinde-l, sau foloseste gloss transparent pentru a adauga stralucire.


Sursa: www. ele.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....