CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / Celulita, te urasc!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1540 Publicat la data: 2009-10-16 Autor: Saloane.ro

Celulita, te urasc!

Aminteste-ti ce cosmar reprezinta pielea cu aspect de coaja de portocala, mai ales in zilele calde de vara cand vrei sa-ti descoperi trupul. Sigur, de celulita n-a murit nimeni si totusi... aceasta afectiune reprezinta un risc pentru sanatate daca persoana repsectiva este supraponderala.

Grasimea celulitica este separata de benzi rigide de tesut conjuctiv, care fac conexiunea intre piele si tesuturile de profunzime. Pe masura ce luam in greutate, celulele adipoase cresc in dimensiuni, insa benzile de tesut conjuctiv raman de aceeasi lungime. Grasimea se acumuleaza inspre piele, iar benzile trag de piele in jos, de unde si aspectul caracteristic celulitei, de mici adancituri. Aceasta problema devine de obicei mai vizibila pe masura inaintarii in varsta.

Proasta circulatie a limfei poate contribui si ea la formarea celulitei. Limfa este un fluid laptos, care transporta excesul de lichide, reziduurile si toxinele dinspre tesuturi spre sange, prin vasele limfatice. Proasta circulatie a limfei, datorata excesului de grsime, lipsei de exercitiu fizic sau retentiei de lichid, poate duce la acumularea acestor reziduuri la nivelul tesuturilor. Aceasta este explicatia ca unele femei, desi nu sunt supraponderale, au totusi celulita.

* Incearca sa iti pastrezi greutatea la nivel normal si evita ingrasarea brusca.
* Fa exercitii fizice ca sa iti imbunatatesti tonusul muscular, sa reduci grasimile din corp si sa ajuti circulatia limfatica si vasculara.
* Nu sta in picioare sau asezata perioade indelungate.
* Mananca cinci portii de legume si fructe pe zi.
* Limiteaza consumul de alcool si cofeina.
* Bea suficiente lichide pe baza de apa in fiecare zi, astfel incat sa iti astamperi setea iar urina sa aiba o culoare deschisa

Anumite terapii naturale pot ajuta la imbunatatirea temporara a aspectului zonelor afectate. Astfel, masajul si frictiunea pielii reprezinta solutii ideale. Si asta pentru ca un masaj viguros imbunatateste circulatia, mai ales daca este facut cu uleiuri esentiale. Mai mult, stimularea epidermei contribuie la imbunatatirea aspectului pielii.

Sfatul nostru: pune cateva picaturi de Ulei esential cu ierburi aromate Colose, pe baza de ulei de migdale dulci si extract de flori de arnica si maseaza zonele celulitice de doua ori pe zi.
Freaca usor aceleasi zone cu o perie uscata si moale, incepand de la talpi si urcand spre inima. Asfel stimulezi circulatia si indepartezi celulele moarte ale pielii, care va arata mai bine.
Aplica un start de Gel anticelulitic pe baza de cofeina, alge marine si coenzima Q10 si maseaza in acelasi mod de jos in sus.
Aplica un strat de Crema Hidro-activa pentru fermitate pentru tonifiere si hidratare.

Dieta de eliminare a toxinelor: aceasta dieta poate ajuta la eliminarea excesului de lichide din organism, a reziduurilor si toxinelor.
Cea mai mare parte a alimentelor consumate trebuie sa fie reprezentata de fructe si legume proaspete si crude, de orez nedecorticat, seminte si fasole incoltita.
Bea multe lichide, mai ales apa de izvor (plata). Sucurile de fructe si legume si ceaiurile din plante sunt foarte bune. Renunta total la bauturi alcoolizate si reduce cofeina. Evita alimentele rafinat procesate si limiteaza consumul de produse de origine animala, cum ar fi carnea, mezelurile si lactatele.

Sursa: www. lady4ever.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....