CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Trucuri pentru un machiaj reusit

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2266 Publicat la data: 2009-10-01 Autor: Saloane.ro

Trucuri pentru un machiaj reusit

Ochii tai sunt prea apropiati sau prea departati?-Nu-ti face griji, totul se poate rezolva cu un machiaj adecvat!

 

Vrei sa fii mai atragatoare? Nimic mai simplu: alege-ti trusa de machiaj, pensulele, si …gata! Prinde-ti parul, sau pune-ti o bentita pe cap si aseaza-te in fata oglinzii.

Acum demachiaza-te si observa cu atentie detaliile fetei tale, eventuale imperfectiuni: forma ochilor, nasul, buzele, obrajii… Ti se pare ca ai nasul prea mare sau prea mic? Ochii tai sunt prea apropiati sau prea departati?-Nu-ti face griji, totul se poate rezolva cu un machiaj adecvat.

Nu este nevoie sa-ti incarci fata de fond de ten sau de fard, pentru a ascunde ceea ce crezi ca ai de ascuns, altfel risti sa pari cu 20 de ani mai batrana. Machiajul trebuie sa fie unul simplu, discret, ales cu mult gust si cat mai natural.
Iata cateva sugestii pentru a-ti corecta imperfectiunile!

Machiajul ochilor

Ochi prea adanciti? Utilizeaza doua farduri de pleoape: unul inchis pe arcada sprancenei, iar cel mai deschis pe pleoapa. Estompeaza pentru a nu demarca cele doua nuante. Atentie, nu trebuie trasat conturul sub ochi (fard, creion, kohl).

Ochi globulosi, proeminenti? Poti utiliza doua tipuri de fard: cel mai inchis pe toata pleoapa, urmand conturul natural al ochiului, iar cel mai deschis pe arcada sprancenei. Sub ochi poti trasa o linie fina cu fard, Khol, sau creion fara insa a depasi conturul ochilor.

Ochi mici sau prea rotunzi?
Poti aplica fardul de pleoape incepand din coltul intern al ochiului, estompand spre tample. Apoi subliniaza conturul ochiului cu un creion, depasind usor coltul exten cu aproape 1 sau 2 mm.

Ochii cazuti?
Se pot corecta aplicand fardul de pleoape in linie orizontala, urcand si depasind spre coltul extern.
In acelasi timp aplicape jumatatea de jos a pleoapei un fard deschis, luminos, iar in partea de sus un fard de culoare mai inchisa ce se va extinde spre coltul extern. Poti termina cu aplicarea unui fard in ton mat, mai inchis decat fondul de ten sub arcada sprancenei .

Ochi departati?
Se pot corecta aplicand doua farduri. Unul de culoare inchisa din coltul intern spre jumatate, iar celalalt, mai deschis, de la jumatate, urcand spre tample. Poti chiar redesena sprancenele, prin apropierea varfurilor.

Ochi apropiati?
Aplica din coltul intern pana la jumatatea pleoapei un fard deschis, continuand cu un fard inchis, de la cealalta jumatate spre tample. Daca este necesar, penseaza sprancenele pentru a crea efectul de departare a ochilor.

Nasul… o problema?

Iata ce iti sugeram pentru:

Un nas prea mare - Aplica pe partile laterale putin fon de ten intr-un ton usor mai inchis, pentru a sublinia, estompand in acelasi timp.

Un nas prea turtit - Pe linia de mijloc, vei aplica un fond de ten mai deschis decat nuanta pielii, pentru a da volum.

Un nas prea scurt - Aplica pe partile laterale un fon de ten mai deschis, subliniaza apoi conturul buzelor, insistand pe conturul buzei superioare.

Un nas prea lung - Aplica pe linia de mijloc a nasului un fard de culoare mai inchisa, continuand cu o tenta de fard mai deschis pe portiunea dintre nari, iar conturul buzei superioare va fi estompat.

Corectia buzelor

In principal te asiguri ca buzele sa fie curatate cu un demachiant, dupa care vei aplica fondul de ten ce are dublu rol: asigura rezistenta rujului, dar si mascarea imperfectiunilor.

Daca buza superioara este mai putin definita, atunci poti sublinia conturul incepand din partea interna a liniei naturale a buzelor, din centru pana la jumatatea arcului buzei, si de-o parte si de cealalta, pentru a a trasa conturul in forma de inima.
Apoi, se continua din coltul extern al buzelor urcand pana la mijlocul arcului, unind cu cealalta linie. Se estompeaza usor cu degetul. Se procedeaza la fel si pentru buza inferioara.

Asimetrie: Daca buza inferioara este mai subtire decat buza superioara, se traseaza conturul deasupra liniei naturale a buzelor, incepand din mijloc pana la jumatatea arcului, apoi din coltul extern, spre mijlocul arcului, estompand lejer in final.

Aplicarea rujului:

Se poate aplica fie cu ajutorul unei pensule, fie direct din tub, dupa cum iti vine mai usor. Se pleaca de la coltul extern al buzei spre mijloc.
Pentru un efect de volum, se aplica o tenta de gloss in centrul buzei, estompand lejer.

Pentru rujurile rezistente la transfer: deoarece au tendinta de a usca, este necesar sa aplicam in prealabil un balsam hidratant, apoi un strat de ruj, iar peste acesta un alt balsam complementar rujului sau un glos.

Sursa: www. idieta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....