CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Un ten mai fin dupa 30 de ani!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2063 Publicat la data: 2009-06-25 Autor: Saloane.ro

Un ten mai fin dupa 30 de ani!

Un ten mai fin dupa 30 de ani!

Incearca beneficiile unui tratament foarte la moda la Hollywood! In SUA, American Society of Plastic Surgeons adora Microdermabraziunea prin Micropeeling.

Ce este Microdermabraziunea?

Microdermabraziunea este o metoda moderna de curatare a tenului, recomandat pentru intervalul de varsta 30-60 ani. Micropeelingul este un tratament foarte la moda la Hollywood . Micropeelingul cu solutii Yon-Ka este cea mai noua solutie de microdermabraziune a zilelor noastre. Acest tratament este extrem de eficient deoarece nu necesita intreruperea vietii sociale, fiind facut la Institut ca un tratament complex.

Principiul de baza al microdermoabraziunii:

Microdermabraziunea are la baza ca principiu, regenerarea naturala a pielii prin stimularea activitatii celulare. Dupa primele tratamente veti observa ca pielea dvs. este mult mai catifelata si mai ferma. Micropeelingul nu este o arsura controlata ca peelingul chimic, sunt total diferite ca proceduri. Deoarece Microdermabraziunea activeaza un proces biologic de regenerare, sunt necesare aproximativ 4 tratamente pentru de a obtine rezultatele dorite. Frecventa este de 1 sedinta la 7-10 zile.

Rezultate:

Microdermabraziunea este o procedura in urma careia se urmareste intinerirea pielii, reducerea eventualelor cicatrice si indepartarea ridurilor fine si a semnelor lasate de acnee. Microdermabraziunea consta in indepartarea primulului strat de celule moarte de la suprafata pielii si stimularea refacerii celulare. Micropeelingul este o metoda diferita de peelingul chimic.

Microdermabraziunea cu micropeeling- procedura de tratament:

Micropeelingul se face cu 2 substante: ACTIVE MICRO PEEL: acid de fructe cu o concentratie mica, acid piruvic, lactic mondelic- sau cunoscuti generic sub numele de alphahydroacizi. Acestia au proprietati de exfoliere gentila a celulelor moarte.
Se aplica pe riduri, linii, mici cicatrici si pete pigmentare. Se aplica de 3-5 ori, in functie de sensibilitatea tenului, numai la Institut printr-un tratament controlat sau simplu.

Cat costa un astfel de tratament?

Costul este de 110 ron simplu sau 250 ron in tratamentul Le Grand Classique Yon-Ka. Pentru ca tratamentul nu este dureros, anestezia nu este necesara. In timpul procedurii pacienta trebuie sa poarte ochelari de protectie.

Rezultatele?

Acest tratament revolutionar redefineste si catifeleaza pielea, facilitand extractia comedoanelor. Gratie proprietatilor purifiante, tenul capata un plus de luminozitate! O sedinta de microdermabraziune dureaza aproximativ 20 minute, daca este tratata doar fata si aproape 35 min pentru gat si decolteu. Un tratament complet cuprinde 4-6 sedinte de microdermabraziune care se realizeaza la un interval de una sau doua saptamani.
ALPHA EXFOLIATEUR: microdermabraziune prin peeling in profunzime care promoveaza reinnoirea celulara, redefineste textura pielii, redand pielii luminozitatea si stralucirea, eliminand aspectul de roseata. In acest tratament, cel mai activ este acidul glicolic care exfoliaza si hidrateaza, diminueaza ridurile fine si liniile.
Se aplica in decursul a 4 tratamente direct pe riduri cu niste betisoare speciale cu care se face un masaj pentru stergerea acestora din zona oculara (laba gastii), nazo-labial de expresie si frunte.

Cat costa?

Costul este de 160 ron Yon-Ka micropeel si 330 ron in tratament Alpha-Vital.

Cand se foloseste microdermabraziunea?

Microdermabraziunea trateaza ridurile de expresie (in special cele din jurul ochilor si gurii), petele de soare sau semnele lasate de acnee. Bineinteles ca s-au facut teste clinice care sa verifice rezultatele obtinute in urma microdermabraziunii. Rezultatele au demonstrat ca depigmntarea cicatricelor face ca acestea sa nu se mai observe, ceea ce nu inseamna ca acestea dispar in totalitate. Totusi persoanele care au folosit acest tratament s-au aratat incantate de rezultate.

Recuperarea dupa o sedinta de microdermabraziune:

In domeniul cosmeticii microdermabraziunea a primit denumirea de "gomajul din pauza de masa ", pentru ca poate fi realizata intr-o scurta perioada de timp, iar pacienta nu are nicio restrictie de conduita, putand chiar sa se machieze imediat ce a incheiat sedinta.

Exista complicatii in urma tratamentului de micodermabraziune?

Au existat foarte putine cazuri de persoane care au suferit complicatii in urma microdermabraziunii cu micropeeling.

Recomandari:

Daca tenul tau are cicatrice minore, acnee sau riduri de expresie, atunci poti apela cu succes la microdermabraziune. Acest tratament nu poate vindeca formele severe de acnee, negii sau herpesul.

Articol de: Patricia Paraschiv

Sursa :www.idieta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....