CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / 5 Trucuri care te vor ajuta sa folosesti hainele in avantajul siluetei tale!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1321 Publicat la data: 2009-04-23 Autor: Saloane.ro

5 Trucuri care te vor ajuta sa folosesti hainele in avantajul siluetei tale!

5 Trucuri care te vor ajuta sa folosesti hainele in avantajul siluetei tale!

De ce toate femeile ar trebui sa adore hainele? Pentru simplul motiv ca ne pot ajuta sa mascam acele mici defecte cu care ne-a inzestrat mama natura.
Exista o multime de trucuri pe care le poti folosi in avantajul tau. Pentru a intelege mai bine ce trebuie sa faci exact am sa iti dau cateva exemple de "Asa DA" si "Asa NU".
"Cobaii" vor fi vedetele, desigur! Ele sunt mereu in lumina refelectoarelor asa ca putem sa invatam din greselile lor sau, in functie de caz, sa le urmam exemplul intocmai.

Daca ai sanii mici

Lucy Liu se numara printre vedetele cu sani mici. Atunci cand vine vorba de aparitii pe covorul rosu, actrita alege mereu rochii feminine si simple, cu exceptia partii de sus. Modelele sunt mereu accesorizate in zona bustului tocmai pentru a da senzatia de mai mult volum. Cea care se mai foloseste de acest truc este Natalie Portman.

Pulpe groase

Cantareata Leona Lewis avea un corp de model atunci cand s-a inscris in competitia X Factor. Contrar altor cazuri de persoane devenite vedete peste noapte, pe Leona celebritatea nu a ajutat-o sa slabeasca. La ea a avut efectul invers.
Faptul ca s-a ingrasat in special in partea de jos nu a facut-o insa sa renunte la fustele scurte. In schimb, de fiecare data cand alege tinute feminine Leona poarta dresuri negre. Se stie ca, in general, negrul subtiaza asa ca poti sa aplici aceasta regula si atunci cand vine vorba de dresuri.

Dungile care subtiaza sau ingroasa

Victoria Beckham oricat de silfida ar fi vrea sa fie si mai si! Asa se face ca, in ciuda faptului ca nu o avantajeaza, ea a ales sa poarte o rochie mulata semnata Alexander McQueen. Aceasta are dungi orizontale care, de regula, ingroasa silueta insa de aceasta data regula nu se aplica deoarece liniile sunt subtiri si in plus imprimeul ce face trecerea de la gri inchis spre alb pacalesc ochiul subtiind silueta.
 Daca tot am amintit de dungile orizontale sa vorbim si despre cele care intr-adevar ingrasa. Un exemplu in acest sens poate fi Drew Berrymore . Desi a slabit destul de mult in ultima perioada, actrita a ales sa poarte aceasta rochie cu un imprimeu de tip zebra. Ideal ar fi fost daca cele doua vedete (Victoria si Drew) ar fi facut schimb de haine.

Rochia sac

Oricat de slaba ai fi nu vei arata bine intr-o astfel de rochie daca nu esti si inalta precum un model. Rachel Bilson nu se incadreaza in acest tipar fiind migniona si slabuta. Pentru a evita aspectul de balon, o curea legata in talie ar fi facut adevarate minuni!

Blugii cu talie inalta

Blugii cu talie inalta sunt recomandati celor care se pot lauda cu o talie de viespe. Daca nu ai formele bine definite este bines a alegi un alt model fiindca altfel risti sa arati caraghios asa cum s-a intamplat in cazul Jessicai Simpson. Cantareata a vrut sa isi accentueze talia adaugand si o curea lata, insa nu a ajutat-o cu nimic si asta din cauza faptului ca are un mijloc de gimnasta, fara acele curbe seducatoare.
Daca ai si picioare de invidiat poti urma exemplul Jessicai Alba. In acest caz poti sa opteti pentru un model de blugi cu talie inalta de tip skinny sau drepti. Daca esti mignona si ai pulpele mai groase, precum Kim Kardashian, poti alege blugii cu talie inalta si evazati la care sa accesorizezi si o pereche de platforme care sa te face sa pari mai inalta.
Sper sa iti fie de folos sfaturile! Cu siguranta vor urma si alte "episoade" de acest gen pentru ca avem multe de invatat de la vedete, fie ele exemple negative sau positive.

Autor: Oana Zidaru

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....