CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Cum iti scoti relatia din impas?

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 2140 Publicat la data: 2009-04-13 Autor: Saloane.ro

Cum iti scoti relatia din impas?

Cum iti scoti relatia din impas?

Pai… depinde de impas. Daca ati avut o ciondaneala mica despre cine ar trebui sa scoata cainele in parc e altceva decat daca va certati si va exasperati reciproc de saptamani bune. In general, cand unul dintre voi simte ca a gresit si e cauza racelii care s-a instalat, va avea si initiativa impacarii. Daca nu, va face aceasta acela care isi doreste mai mult ca relatia sa continue. In ambele cazuri cumva se rezolva. Ce te faci insa in situatia (cea mai frecventa) cand amandoi considera ca a fost nedreptatit si asteapta scuze?

Prea mult sau prea putin

Cineva spunea, cu intelepciune, ca in societatea de azi oamenii au adoptat o atitudine de consumatori. Imi place, consum. Nu-mi mai place, renunt si apelez la un alt „produs”. E jalnic, dar adevarat. Cei mai multi considera ca daca ceva s-a „stricat” in relatia lor de cuplu, daca au descoperit ca ceva nu le convine sau lucurile nu stau asa cum si-au imaginat initial, are rost sa mai incerci s-o dregi. Mai ales cand alte „produse”, relativ similare, iti zambesc de pe raft. Sa privesti in felul acesta iubirea si cuplul e de-a dreptul degradant. Cum ramane cu abnegatia? Cu „commitment-ul”? Cu „impreuna la bine si la rau”? Adica… cum dai un pic de rau, dai bir cu fugitii? In felul acesta, cele mai multe relatii mor inca din fasa. Inainte sa apuce sa creasca. E ca si cum ti-ai arunca bebelusul la prima raceala. De ce sa incerc sa-l fac bine.. mai bine fac altul. Nu-i aberant? Aceasta nu arata decat imaturitatea si lipsa de responsabilitate a unuia sau chiar ambilor parteneri de cuplu. Mai gandeste-te!

La polul opus

In partea cealalta sunt persoanele care se agata de o relatie cu orice pret. Atasamentul lor e atat de puternic incat isi imagineaza ca fara celalalt viata lor nu mai are nici un rost… Suna dragut in cantece, dar e ridicol. Ai trait foarte bine fara el, inainte sa-l cunosti. Fii sigura ca o sa traiesti foarte bine (uneori chiar mai bine!) si dupa ce el o sa dispara din viata ta. Asa ca a te umili, a accepta o situatie injositoare doar de „dragul” relatiei e sub demintatea unei femei adevarate. Nu dovedeste decat TOT imaturitate, dar de o alta natura. Una dependenta, pasiva, de iedera fara coloana vertebrala. Din cauza ca se tem sa traiasca pe propiile picioare sunt multe persoane care se complac in relatii profund nefericite. Si se preteaza la santaje emotionale ca sa-l „tina” pe celalalt in relatie.

In echilibru

Cum stii ce ar fi mai bine sa faci? Cum iti dai seama cand trebuie sa fugi si cand sa lupti? Cum reusesti sa recunosti „vocea inimii” cand egoul ranit tipa cu putere? Uneori, exact cand iti vine sa lupti, ar trebui sa renunti. Si exact cand ai vrea sa renunti ar fi mai bine sa lupti. Si iata de ce a treia pereche de ochi vede mai bine. O persoana dinafara – psiholog sau psihoterpeut – te poate ajuta cu sfatul cel mai pertinent. Pentru ca neimplicat fiind in tensiunea emotionala dintre voi, poate observa totul cu detasare. Mai corect decat o prietena care poate avea propriile ei prejudecati (nu i-a placut niciodata de iubitul tau) sau o mama care si-ar putea dori sa ramai in relatie de „gura lumii”. Iar daca inca nu te hotarasti ce-i de facut, aplica tatamentul universal, cel mai sigur si care nu da gres: ia distanta! Ia-ti lucrurile si muta-te in alta parte, nu-i mai raspunde la telefon si anunta-l printr-un mail ca ai nevoie de un timp (nu mai putin de o luna) ca sa te gandesti. Distanta si timpul scot pana la urma la iveala raspunsul corect.

Autor: Milena Pop

Sursa:  www.unica.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....