CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Cum sa fii frumoasa la…40 de ani!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1667 Publicat la data: 2009-04-06 Autor: Saloane.ro

Cum sa fii frumoasa la…40 de ani!

Cum sa fii frumoasa la…40 de ani!

La orice varsta o femeie trebuie sa-si puna in valoare frumusetea si naturaletea intr-un mod cu totul special!
Daca ai trecut de prima tinerete si nu vrei ca acest lucru sa fie vizibil, atunci retine cat este de important sa acorzi o mai mare atentie aspectului tau fizic! La orice varsta o femeie trebuie sa-si puna in valoare frumusetea si naturaletea intr-un mod cu totul special: prin make-up, hairstyling poti da un plus de personalitate look-ului, asa incat urmele timpului nu vor mai fi deloc o problema!

La 40 de ani:machiajul este cartea ta de identitate!

Tenul: Vom pune accent pe folosirea unui fond de ten hidratant ce va acoperi uniform imperfectiunile pielii, conferindu-i mai multa suplete si catifelare. Acesta se aplica deasupra pleoapei, deasupra tamplelor si pe barbie. Apoi se continua cu un strat subtire de pudra iluminatoare ce va da acel plus de stralucire fetei tale.
De evitat:
excesul de pudra, blush-ul in tonuri de oranj sau bronzante, dar si fondul de ten de tip hipercover care au tendinta de a accentua trasaturile!

Machiajul buzelor:
Pentru buze poti folosi rujuri in nuante puternice: rosu, roz sau corail ca o amprenta personala in materie de make-up! Nu ezita in a folosi culori indraznete, acestea sunt menite sa sublinieze buze perfect conturate! Poti insista pe texturi sidefate si hidratante, care dau o nota de luminozitate tenului tau!
Tips:
inainte de aplicarea rujului cu ajutorul unui pensule, pudreaza lejer conturul buzelor pentru a asigura rezistenta la transfer pe toata durata zilei!
De evitat: lip-gloss-ul care “se imprastie” in ridurile fine ale buzelor, rujurile cu particule stralucitoare si nuantele mate!

Machiajul ochilor: Cu un ten luminos, buze bine conturate, ansamblul va fi completat de machiajul ochilor. Pentru aceasta, genele vor fi subliniate de un strat subtire de mascara, insistand pe genele pleoapei superioare, pentru a conferi mai multa intensitate privirii. Pentru seara, poti incerca un fard sidefat aplicat pe pleoapa mobila si deasupra acesteia, in nuante de nude, pentru a deschide privirea!
De evitat: fardurile prea inchise care inaspresc trasaturile si accentueaza cearcanele!

La 40 de ani: vei fi frumoasa cu o coafura ultrachic si o piele ingrijita!

Coafura ultrachic! Coafura variaza in functie de tipul de par: este ok si parul lung daca ai parul des, stralucitor, iar pentru adeptele parului scurt- carre-ul cu cateva suvite discrete care incadreaza fata si ii confera mai multa delicatete! Opteaza pentru o coafura naturala, ca si cum parul s-ar aseza de la sine, cu un discret degrade. In final poti miza pe un “balayage” ton pe ton, care pune in evidenta parul subtire si care ofera mai multa stralucire coafurii!
De evitat: blondul californian sau platinat, tunsorile scurte si prea dure, bretonul greu, dar si accesoriile de par precum clamele- fluturasi.

O piele mereu ingrijita!
La 40 de ani, tenul va beneficia de ingrijiri cu totul speciale: hidratare in profunzime si aplicarea tratamentelor pentru tonifierea tesutului. Asadar, nu vei omite din ritualul tau de ingrijire folosirea unui demachiant bland si a unei crème anti-rid (seara) pentru a hidrata pielea in profunzime! In fiecare dimineata si seara, vei aplica o crema anti-aging pentru conturul ochilor.
Tips:
pentru amplificarea efectelor sale benefice, inainte de folosire, pune-o la rece (la frigider), dupa care aplica un strat mai gros de crema, expus timp de 10 minute pe zona de contur a ochiului. La fel de importante in acest spectru larg de ingrijiri sunt: gomajul si mastile pentru redarea fermitatii, pentru a stimula tesuturile si, odata pe saptamana, efectuarea unui peeling facial, pentru refacerea celulara! In final, acordam atentie hidratarii gatului si a bustului, cu ajutorul produselor de tip “lifting” si tonifiante, aplicate pe aceasta zona, in care pielea este atat fragila!
De evitat: produsele decapante, care agreseaza pielea, precum: spumele pentru curatarea tenului, gomajele prea abrazive….

Articol de mihaela@magnetique.ro

Sursa: www.idieta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....