CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Dieta & Fitness Exercitiile care "ard" celulita

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3457 Publicat la data: 2009-04-06 Autor: Saloane.ro

Dieta & Fitness Exercitiile care

Exercitiile care "ard" celulita

Celulita ne "chinuie" pe toate, fie ca suntem slabe sau ceva mai plinute. Stilul de viata, factorii genetici si sedentarismul sunt principalii factori determinanti in aparitia celulitei.
Greselile in alimentatie si stilul de viata sunt o cauza importanta pentru aparitia celulitei. "Celulita poate aparea din cauza consumului excesiv de zahar, dar si din cauza fumatului", afirma dr. Mihaela Bilic. Daca zaharul se depune foarte usor, fumatul impiedica eliminarea toxinelor, care raman blocate in tesuturi si formeaza in acest mod inesteticul aspect de coaja de portocala. O alimentatie sanatoasa, lichide multe si mai ales exercitiile fizice sunt cele mai importante arme impotriva celulitei.
Pe langa activitatile fizice care te ajuta sa te mentii in forma si sa eviti depunerea kilogramelor in plus, ca sa scapi de nesuferita celulita trebuie sa te adresezi grupelor musculare in jurul carora celulita se simte "ca la ea acasa".
Zonele predispuse sunt soldurile, coapsele, fesele si picioarele. Lucrand regulat aceste zone te vei asigura ca elimini grasimea si vei putea pastra muschii bine definiti.
De baza pentru tine sunt exercitiile cardio, care permit scaderea in greutate prin arderea grasimilor. In cazul acestor activitati fizice, organismul consuma din depozitele de grasime acumulate. Dar cand nu esti multumita de tonusul anumitor zone, este necesar sa apelezi la exercitiile adresate grupelor musculare din zonele respective. Iata cateva exercitii care te pot ajuta sa scapi de celulita din zonele predispuse aparitiei:

Fandari pentru coapse si solduri

Un exercitiu cu care poti lucra muschii gluteus si cvadriceps, potrivit thedietchannel.com.
 Cum procedezi: Stai cu picioarele departate, astfel incat talpile sa fie in dreptul soldurilor.
Indoaie picioarele pana cand soldurile sunt la nivelul genunchilor, ca si cum ai sta pe un scaun imaginar. Stai cateva secunde in aceasta pozitie, apoi repeta miscarea.
Pentru a evita accidentele, nu pune prea multa presiune asupra genunchilor. Nu cobora sezutul mai jos de nivelul genunchilor.

Exercitiu pentru coapse si fese

Stai intinsa pe o parte si lasa-ti capul pe mana. Apropie picioarele la 45 de grade de piept si indoaie genunchii in acelasi mod, incat gambele sa formeze un unghi de 45 de grade cu pulpele.
Pe toata durata exercitiului, pastreaza o distanta de cativa cm intre genunchi si calcaie. Acestea nu trebuie lipite nici o secunda, pentru ca muschii sa depuna cat mai mult efort. Apropie si indeparteaza picioarele, fara a-ti rasuci pelvisul.
Secretul este sa faci apropierile si departarile cat mai lent, fara a misca pelvisul. Sunt suficiente 10 miscari pentru fiecare picior, astfel incat calitatea sa primeze asupra cantitatii, potrivit sloggicampaigns.co.uk.

Exercitiu pentru fese

Stai intinsa pe spate, cu genunchii indoiti si talpile pe podea. Ridica varfurile, in asa fel incat numai calcaile sa fie sprijinite pe podea.
Ridica-ti copasele in aer si incordeaza muschii fesieri in tot acest timp. Pastreaza-ti corpul nemiscat si indreapta un picior, ridicandu-l in aer, astfel incat corpul sa se sprijine pe un singur calcai.
 Ramai in aceasta pozitie, la aceeasi inaltime, numara pana la cinci si schimba piciorul pe care te sustii. Realizeaza cate 10 exercitii pentru fiecare picior.

Exercitiu cu banda elastica

Aceste exercitii sunt destinate muschilor din interiorul si exteriorul coapselor. Pune-ti o banda elastica in jurul gleznelor. Stai intinsa pe podea si indeparteaza si apropie picioarele. Tine genunchii usor indoiti pentru a nu-ti forta articulatiile. Banda elastica trebuie sa fie suficient de strimta incat sa simti rezistenta pe care o pune.

Articol de: Georgiana Dorobantu

Sursa: www.eva.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....