CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Fii stilata cu bani putini

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1586 Publicat la data: 2009-04-01 Autor: Saloane.ro

Fii stilata cu bani putini

Fii stilata cu bani putini

Modul in care aratam afecteaza perceptia si gradul de acceptare al persoanelor din jurul noastru. Prima impresie dureaza numai doua secunde pana cineva ne catalogheaza si ia o hotarare instant in privinta noastra. Daca vrei sa ai succes, trebuie sa inspiri succes, sa arati ca o persoana de succes. Si desi ai fi tentata sa crezi ca pentru eleganta si stil iti trebuie un buget considerabil, noi tinem musai sa te contrazicem. Hai sa aruncam o privire asupra unor trucuri economice, chiar gratuite, care te invata sa arati stilata cu bani putini:

Zambeste

Primul si cel mai de efect element pe care poti sa il porti in fiecare zi este zambetul. Si e gratis!. De altfel, stii si tu ca oamenii sunt mult mai atrasi de persoanele zambitoare si mai putin de cele incruntate.

Acorda atentie detaliilor

Doar pentru ca sunt mici, nu inseamna ca trec si neobservate. Incepe cu aspectul tau fizic. Asigura-te ca ai o manichiura ingrijita, sprancenele pensate, o coafura pusa la punct. Incearca in fiecare dimineata sa gasesti o modalitate noua de a-ti aranja sau coafa parul. Foloseste cateva agrafe si putin fixativ si lasa-ti imaginatia libera.

Studiaza-ti postura

Trage aer in piept si gandeste-te ca esti cea mai frumoasa si mai de succes femeie de pe pamant. Ai incredere in tine. Indreapta-ti spatele, zambeste si paseste ca si cum nu ai aflat niciodata ce sunt grijile. Corecteaza-ti postura de fiecare data cand stai la birou sau la masa. Daca vrei sa arati intr-un anume fel, trebuie sa te simti ca atare si sa reusesti sa inspiri acelasi lucru si persoanelor din jurul tau.

Inspecteaza sifonierul

Cu siguranta nu-ti poti permite innoirea garderobei in fiecare sezon. Atunci nu-ti ramane de facut decat sa organizezi o sedinta de improspatare a sifonierului. Dedica-i o zi intreaga. Elibereaza toata rafturile si apoi ia fiecare obiect de vestimentatie in parte si studiaza-l. Pun pariu ca sunt unele de care efectiv ai uitat ca le ai! Nu ai gasit cumva si o bluza galben-lemon sau roz-somon?

Repara defectele

Si pe masura ce iti faci o noua idee cu tot ce ai in sifonier, inspecteaza fiecare haina in parte. Uita-te dupa capete de ata desprinse, buzunare sau tivuri descusute, scame, nasturi desprinsi, pete, parti sifonate etc.
Sorteaza-le in functie de modificarile necesare si apuca-te de spalat, calcat, cusut. Daca sunt unele reparatii pe care nu le poti face tu, mergi la croitoreasa. O investitie cat de mica in aceste articole le va creste valoarea.

Cauta combinatii noi

Acum apuca-te de probatExista sanse mari sa iti vina chiar cate idei de combinatii noi. Alege hainele care te flateaza, se potrivesc corpului tau. Pentru ca da, stim micul tau secret.
De fapt, fiecare dintre noi cumpara cel putin o data impulsiv haine care ori nu ni se potrivesc, ori nu ne mai plac mai tarziu. Cele mici, pune-le deoparte, cele largi verifica daca se pot modifica, iar pe cele care iti vin perfect pune-le pe un raft special. Nu de alta, dar cand ai nevoie de o solutie salvatoare sa stii unde s-o cauti.
Intotdeauna e bine sa ai cateva “outfit-uri” deja pregatite. Daca ajungi tarziu de la serviciu si nu mai ai timp pentru multe probe ca sa ajungi la teatru sau la cina, o tinuta deja pregatita si studiata iti va fi de mare ajutor.

Fii in trend

Pune-te cu burta pe revistele de moda. Stilul cere sa fii la curent cu cele mai noi tendinte. Asta nu inseamna ca trebuie sa porti obligatoriu ceea ce recomanda designerii, dar nici nu vrei sa arati imbatranita, stearsa. Si s-ar putea sa nici nu fie necesar sa-ti cumperi ceva nou pentru ca exista sanse sa gasesti chiar in sifonierul tau cateva elemente care te-ar putea salva. Pune-le in valoare!

Si nu in ultimul rand, accesorizeaza-te!

O curea, un colier, un ceas, o bentita, ochelari de soare, accesoriile sunt mai putin costisitoare si iti pot inviora si completa chiar si o tinuta banala. Alege materiale naturale: lemn, panza, os. Fii indrazneata si unica!

Autor: Mihaela Enache

Sursa: www.csid.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....