CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Vreau sa am propriul meu Brand

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1432 Publicat la data: 2009-03-29 Autor: Saloane.ro

Vreau sa am propriul meu Brand

Vreau sa am propriul meu Brand

Cu totii stim deja ce inseamna notiunea de Brand, ce trebuie sa faca firmele pentru a-si crea un brand si pentru a-l face tot mai puternic. Ce nu stim insa este ca putem sa facem acest lucru si noi ca indivizi. Nu trebuie sa fim o companie de prestigiu pentru a ne crea propriul Brand.
Noi insine suntem un brand, cel mai puternic brand pe care il are o companie
In fond, suma tuturor actiunilor intreprinse de angajatii unei companii fac sa ia nastere brandul corporatiei.
Si tu poti fi un brand, si inca unul foarte puternic. Multe companii sunt cunoscute prin oamenii care lucreaza acolo, prin actiunile intreprinde de acestia, prin imaginea pe care si-au creat-o.

Ce inseamna personal branding?

Personal branding inseamna a te transforma pe tine intr-un brand. Deja, in foarte multe companii multi-nationale exista functia de Brand Manager. Acest brand personal trebuie identificat, creat, manageriat, intretinut, dezvoltat si pus accent pe valorile detinute. Putem spune brand-ul personal se refera la modul in care o persoana este perceputa de catre public, clienti (consumatori), potentiali clienti si competitori.

Cunoaste-te pe tine insuti

Cel mai important lucru in construirea brandului personal este sa-ti cunosti propria persoana, sa iti identifici punctele forte, sa le fructifici la maximum pe cele care merita si sa incerci sa le schimbi sau chiar sa le elimini pe cele care nu sunt in folosul tau. Trebuie insa sa intelegem faptul ca un brand personal este extrem de greu de construit si este foarte important sa-l pastrezi odata ce l-ai construit.
Imagina propriei tale persoane este practic cea care trebuie sa iti lase usile deschise oriunde ai merge. Un brand nu se construieste de azi pe maine, este nevoie de timp, de mult timp as indrazni eu sa spun – putem sa ne luam o marja de minimum 5 ani de zile, desi poate e o perioada relativ scurta.
Ideea este ca trebuie sa fii foarte minutios/minutioasa in ceea ce faci, sa iti urmaresti fiecare actiune a ta, si cel mai important, sa nu creezi ceva ce nu are nici o legatura cu realitatea, caci in loc sa scoti punctele forte ale propriei tale persoane, vei accentua si mai tare punctele slabe. Desi in aparenta Marca Personala are o aplicabilitate orientata catre exterior, este esential ca ea sa fie reprezentativa pentru noi insine, sa ne reprezinte, si mai ales sa prezinte realitatea din jurul nostru, realitatea propriei noastre persoane, asa cum este ea.
Este important de inteles ca Marca Personala nu este viabila si credibila decat daca ne regasim in ea atat in public, cat si in particular. Daca noi nu ne regasim in ceea ce am creat, atunci cu siguranta brandul nu are suport, ceea ce va duce spre un esec total.
In conditiile in care comunicam non-stop si suntem nevoiti sa ne formam o imagine durabila despre cineva in doar cateva minute, putem concluziona ca, daca nu ne cream si gestionam cu atentie Marca Personala, o vor face cu certitudine cei cu care interactionam, si de cele mai multe ori perceptia lor asupra propriei noastre persoane nu va reflecta realitatea, in cel mai rau caz insa, ne va putea periclita intreaga imagine, fiind greu sa modificam parerea care unii si-au creat-o deja.
Pentru a fi siguri ca ne cream o imagine favorabila noua si care sa ne reprezinte, avem la indemana o serie de instrumente de care ne putem folosi si care ne vor asigura succesul.

Autor:Alina Blaga, Marketing Manager

Sursa: YourJobs – Specialistul tau in cariera – www.yourjobs.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....