CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Tendinte in materie de coafuri si accesorii pentru par in sezonul primavara-vara

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3042 Publicat la data: 2009-03-23 Autor: Saloane.ro

Tendinte in materie de coafuri si accesorii pentru par in sezonul primavara-vara

Tendinte in materie de coafuri si accesorii pentru par in sezonul primavara-vara

Probabil ca oricate cuvinte as incerca sa folosesc nu pot sa exprim corect si indeajuns de bine nerabdarea tuturor in asteptarea sezonului cald.
Daca nerabdarea aceasta devine prea insistenta, cea mai buna solutie este sa ne informam in ceea ce priveste tendintele sezonului, ca sa fim sigure ca suntem pregatite.
Parul ocupa un rol principal, iar principalele tendinte in coafare sunt liniile asimetrice, fie ele in cocuri sau in cozi de cal, onduleurile lejere si impletiturile, urmate de accesorii care sa evidentieze feminitatea si lejeritatea sezonului cald:

COCURI SCULPTATE

O tendinta principala se intrevede in ceea ce priveste cocurile: linii simple dar deosebite. Nimic nu trebuie sa fie plictisitor, iar cocurile nu fac vreo diferenta. Clasicul coc este inlaturat de multa textura si forma. Poti opta pentru un coc prins intr-o parte, cu bretonul care sa acopere fruntea, sau poti alege un coc bine tapat incepand de la breton spre crestet, iar in parti parul sa fie bine strans.
Daca sunt prea dificile, poti incerca sa desenezi carari deosebite, pastrand parul prins intr-un coc clasic. Ele sunt perfecte pentru zilele insorite de plaja, dar isi pot indeplini si un rol elegant la o petrecere simandicoasa.

ONDULEURI STRALUCITOARE

Look-ul de sirena senzuala si sexy este importat din sezonul trecut si nu isi pierde deloc din farmec. Onduleurile sunt cea mai feminina tendinta a sezonului, fiind asortate usor atat unui par foarte lung cat si unei lungimi medii.
Ondulerile trebuie sa straluceasca, sa fie catifelate, sa reflecte razele soarelui si sa ofere acea frumusete lipsita de efort si plina de naturalete si candoare.
Trei mari tendinte pot fi observate: look-ul senzual, cu suvite usor ondulate care sa cada pe umeri lejer, look-ul hollywoodian al divelor pline de rafinament si look-ul hippie, vesel si optimist.

IMPLETITURI ELEGANTE

Si daca, pe de o parte, cocurile intra si in sfera casual, pe cealalta parte impletiturile isi castiga drepturi depline in sfera elegantei. Ccocurile impletite ofera un amestec inedit de eleganta si tinerete iar impletiturile spic, foarte lejere, scot feminitatea in evidenta. In plus, podiumurile ne-au oferit si o tendinta care ne ajuta in zilele mai putin bune, cand suntem pe graba: coada de cal impletita.

ACCESORII INEDITE

Uita de elasticele de par si de culorile neutre, coada de cal sezonul acesta o poti prinde cu funde din satin in nuante metalice, cocurile trebuie ornate cu bijuterii stralucitoare iar parul trebuie sustinut de esarfe in cele mai traznite culori.
Secretul sta in modul in care echilibrezi coafura cu accesoriile. Astfel, daca ai o coafura foarte complicata, evita sa mai adaugi vreun accesoriu, sau daca este prea feminina adauga o palarie masculina care sa contrasteze.
Daca ai modelat un coc foarte elegant, adauga o bentita colorata pentru a indulci eleganta.

PALARII PRACTICE

Insa, cel mai purtat accesoriu din acest sezon va fi palaria. Nu de alta, dar specialistii ne tot spun ca soarele devine din ce in ce mai periculos si este bine sa ne protejam. Asa ca trebuie sa ne achizitionam cateva modele care sa se potriveasca la orice tinuta.
Avem de ales intre bascutele frantuzesti atat de simpatice, care pot fi asortate oricarei tinute casual, palarii masculine in nuante deschise perfecte pentru a evidentia un par lung sau palariile extrem de feminine cu boruri foarte largi care dau o nota de eleganta dar si de excentricitate.

Autor: Gabriela David

Sursa: www. divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....