CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / 3 tendinte de make-up pentru acest sezon

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1443 Publicat la data: 2009-03-10 Autor: Saloane.ro

3 tendinte de make-up pentru acest sezon

3 tendinte de make-up pentru acest sezon

Este clar ca o data cu venirea primaverii si tendintele in machiaj vor deveni mai insorite. Astfel, renuntam la faimosii smoky eyes si revenim la nuante pastelate, la naturalete si la buze aromate. Optiunile sunt diverse si, cu siguranta, prin diversitatea lor satisfac toate preferintele.

RAFINAMENT EUROPEAN

Majoritatea oraselor europene sunt descrise de un farmec vintage, iar acest look trebuie sa amestece o frumusete neatinsa cu acel rafinament european fermecator, definit de buze fructate si senzuale. Iata cateva sfaturi care sa te ajute in a obtine un astfel de look:
  • Cheia acestei tendinte de make-up este un ten curat, farduri de ochi in nuante nude, cateva atingeri de stralucire si, desigur, buze mate bine conturate.
  • Renunta la gloss, aplica un ruj cremos in nuante pastelate calde
  • Fardul de ochi trebuie sa fie cremos, cu mici particule stralucitoare. Negrul trebuie evitat, iar aspectul final trebuie sa fie fluid. Apica fardul cu o pensula, apoi tapeaza usor cu buricele degetelor. Foloseste si o crema autobronzanta. Astfel, contrastul dintre nuantele fardurilor de ochi si ale buzelor va defini feminitatea trasaturilor.

NATURALETE INDRAZNEATA

O tendinta proaspata ce amesteca goticul anului trecut cu naturaletea simpla de anul acesta. Astfel, ia nastere un look ce combina un ten perfect, dar nu mat, buze roz si ochi bine conturati. Iata cateva sfaturi care sa te ajute in a obtine un astfel de look:
  • Ochii sunt bine definiti de liner in nuante cenusii, cu un aspect nefinisat, putin manjit, ca si cum ai fi dormit peste noapte machiata. Aplica linerul sau dermatograful apoi tapeaza-l usor cu buricele degetelor.
  • Alege un mascara care sa evidentieze genele si sa reziste cat mai mult si un fond de ten lichid care sa lumineze tenul.
  • Mentine buzele naturale cu nuante palide de roz nude. Pentru blush alege nuante de roz pal. Contureaza trasaturile fetei, mai ales zona pometilor.

HIGH-TECH

Daca te fascineaza intensitatea culorilor, materialele stralucitoare si taieturile geometrice atunci aceasta tendinta este ideala. Machiajul se traduce prin nuante metalice spalate, buze pop, ochi bine conturati si ten stralucitor. Iata cateva sfaturi care sa te ajute in a obtine un astfel de look:
  • Daca nuantele metalice de albastru te sperie, poti incerca nuante metalice de auriu, verde sau chiar mov. Daca nu vrei sa conturezi tot ochiul cu una dintre aceste nuante, pastreaza simplitatea si foloseste fard de ochi numai la marginea pleoapelor.
  • Pe buze foloseste un ruj cremos in nuante pale de portocaliu coral. Pentru gene aplica regula simplitatii: mascara negru intr-un singur strat, fara ondulator de gene sau gene false.
  • Foloseste un fond de ten illuminator, care sa acopere bine petele inestetice ale tenului si in acelasi timp sa evidentieze dramatismul ochilor.

Autor: Gabriela David

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....