CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Tendintele in materie de pantaloni din aceasta primavara

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1432 Publicat la data: 2009-03-10 Autor: Saloane.ro

Tendintele in materie de pantaloni din aceasta primavara

Tendintele in materie de pantaloni din aceasta primavara

O piesa vestimentara ce pe vremuri era alocata numai garderobei barbatilor, a devenit piesa de rezistenta in tinutele femeilor. Astfel ca, in aceasta primavara, pantalonii vor evidentia siluetele feminine prin modele fluide si indraznete. Asortati cu o bluza-rochie, cu o camasa sau cu un cardigan trebuie iti poti constru in final un look smart casual plin de senzualitate. Dar sa vedem ce modele au pasit in admiratie pe podiumurile de prezentare:

FLUIDITATE

Tendinta de baza este descrisa de materiale vaporoase, luminoase care sa curga. Taieturile pantalonului sunt drepte, insa latimea acestora este destul de mare tocmai pentru a desena linii curgatoare. Satinul, organza, matasea, toate materialele pretioase inspira aceasta tendinta. La astfel de modele asorteaza in partea de sus piese vestimentare din aceleasi materiale. Simplitatea pantalonilor iti permite sa alegi camasi mai incarcate, insa in picioare trebuie sa porti neaparat platforme.

FUSTA-PANTALON

Nu te speria, nu este acea fusta-pantalon din timpul copilariei. De data aceasta, modelul este inspirat din rochiile de gala lungi, construind tinute la fel de stilate si pretioase. Linia pantalonilor este foarte lata la baza, astfel incat picioarele par acoperite de o fusta lunga. Avantajul acestui model consta in faptul ca profiti de comoditatea pantalonilor. Se asorteaza perfect cu sacouri sau camasi, iar ca pantofi, sunt recomandate tot platformele.

LINII SPORT

Iata ca materialele pretioase pot desena si linii sport, iar una dintre tendinte este descrisa de pantalonii trei sferturi cu buzunare sau cu linii bufante. Asorteaza acesti pantaloni cu sacouri sau camasi si bluzite pretioase. Bineinteles ca ii poti combina cu platforme sau cu balerini.

TALIE INALTA

Din fericire pentru noi, femeile cu o silueta normala, pantalonii cu talie inalta sunt in continuare un must-have. Fie ca sunt completati in partea de sus de o centura lata sau de doua randuri de nasturi, acest model de pantaloni se potriveste de minune cu o camasa sau un tricou haios. Secretul sta in a nu ascunde talia inalta. Daca alegi sa acest model atunci trebuie neaparat ca bluza/ camasa sa fie bagata in pantaloni.

JEANSII

Cel mai cerut material in ceea ce priveste pantalonii ia diverse forme in aceasta primavara. Astfel, pe podiumuri putem admira trei mari tendinte: jeansii rupti, jeansii suflecati si jeansii hippie. Primele doua variante sunt aduse din toamna, ultima renascand intr-o forma mai simpla, ce duce putin catre retro, avand o talie putin mai inalta care evidentiaza soldurile.

MASCULIN

Pentru femeile puternice designerii propun tinute masculine. Pantalonii inspirati din costumele liniare ale barbatilor atasati la sacouri cu revere lungi si la palarii in aceeasi nota masculine descriu tinute originale ce imbina clasicul masculin cu feminitatea materialelor pretioase.

Autor: Gabriela David

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....