CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Haine "de criza" la Saptamana Modei de la Milano

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1959 Publicat la data: 2009-03-06 Autor: Saloane.ro

Haine

Haine "de criza" la Saptamana Modei de la Milano

 "Cat mai putina sexualitate. Acum nu avem timp sa ne satisfacem poftele trupesti", le-a declarat Cavalli celor de la Telegraph.co.uk, dupa prezentarea colectiei sale la Saptamana Modei de la Milano.
De aceeasi parere a fost si Stefano Gabbana
: "Avem nevoie de haine cat mai confortabile, cat mai putina sexualitate. Nu avem timp de repere. NU e cazul".
Giorgio Armani, Anna Molinari, Gianfranco Ferre, Tommaso Aquilano sau Roberto Rimondi sunt numai o parte dintre creatorii de moda care au sfidat criza, au participat la Saptamana Modei de la Milano si si-au prezentat colectiile pentru toamna/iarna 2008/2009. Cuvantul de ordine al acestei noi editii este revenirea la stilul anilor '80, dar si hainele “de criza”, care nu lasa sa se vada prea mult din trup.

Creatori de lux, preturi accesibile

Toti cei prezenti la Saptamana Modei de la Milano au spus la unison ca situatia financiara prin care trecem acum, criza, si-a facut simtita prezenta si in domeniul vestimentar. Toate piesele prezentate de creatori foarte scumpi in alte vremuri, au fost construite in asa fel incat publicul sa-si poata permite sa le cumpere.
"Trebuie sa atacam ca sa invingem. Am declarat razboi crizei financiare", a spus Roberto Cavalli.
Daca este sa vorbim despre stil si tendinte, putem face o paralela cu ce s-a intamplat la New York Fashion Week sau la London Fashion Week, unde ne-am putut face o idee clara despre liniile pe care le traseaza creatorii. "Trendurile care pot fi vazute la Milano sunt o continuare a ceea ce s-a prezentat la New York. Cu certitudine este momentul anilor '80", a declarat pentru Reuters, Ken Downing, fashion directorului casei Neiman Marcus.

Umerii trebuie sa fie cat mai voluminosi

Bunaoara, daca alegem o bluza cu umeri mari, voluminosi, una cu gulerul ridicat sau o fusta ori pantalon "calcati la dunga" (cum se spune in popor), nu o sa dam gres. "Umerii puternici, bine evidentiati, sunt absolut necesari in garderoba unei femei, in sezonul urmator", a mai spus Ken Downing.
Armani, unul dintre cei mai apreciati designeri italieni, a ales sa readuca in actualitate moda anilor '80, apeland la palarii, manusi, toate create dintr-un material lucios. Vestita rochie neagra (little black dress) a fost accesorizata de Armani cu diamante foarte mici, in partea din fata sau la spate. Pe rochiile de seara a aplicat siraguri de margele, iar pe incaltaminte a pus broderii.
"Mi-am dorit sa imbrac o femeie puternica, sigura pe ea. M-am jucat cu proportiile, cu tendintele anilor '80 ca sa definesc un nou stil", a declarat Armani, citat de Reuters.
Mergand pe aceeasi linie, Gucci a realizat o revenire spre anii '80, cu haine inspirate de "stralucirea acelor ani in care iesitul in societate, in lume, reprezenta un mod de viata".
Privind per ansamblu, in toamna/iarna 2009/2010 se poarta rochiile de seara create din materiale stralucitoare accesorizate cu cristale de mici dimensiuni. Aceleasi mod de accesorizare s-a folosit si la costume. In plus, se continua trendul in care “animal print” este foarte la moda.
In talie se poarta in continuare centurile. Chiar daca nu toata lumea le considera potrivite, jambierele peste genunchi fac legea in sezonul urmator, iar cizmele cu tocuri sunt un must-have.

Revine stilul disco

Ca si culori, creatorii au mers pe culori inchise, foarte mult negru, dar si albastru, fucsia, roz. Surprinzator sau nu, daca este sa ne gandim la perioada din care s-au inspirat creatorii, stilul disco revine: haine stralucitoate, scantaietoare.
Pata de culoare a evenimentului a fost colectia Annei Molinari care a adoptat culori deschise pentru piesele pe care le-a creat. Rochiile, jacketele si bluzele ei sunt roz, galbene sau albastre.
Designerii casei de moda Gianfranco Ferre, Tommaso Aquilano si Roberto Rimondi, au lucrat tot la umeri, alegand, de aceasta data, o forma patrata.

Articol de: Ileana Voicu Ghinea

Sursa: www.eva.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....