CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Masaj cu pietre calde, pentru cupluri

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1846 Publicat la data: 2009-02-11 Autor: Saloane.ro

Masaj cu pietre calde, pentru cupluri

Masaj cu pietre calde, pentru cupluri

Stresul, oboseala sau lipsa timpului isi pun amprenta de multe ori si asupra relatiei cu partenerul. Pentru ca tot se apropie Valentine's Day, iti propunem o metoda inedita de relaxare in cuplu pentru aceasta zi: masajul cu pietre calde, benefic pentru sanatate, indiferent daca sarbatoriti sau nu ziua americana a indragostitilor.

Un alt fel de terapie

Masajul cu pietre calde pentru indragostiti este o terapie de cuplu inedita. In primul rand, va aduce impreuna, in aceeasi camera de masaj, va rasfata pe amandoi cu aromoterapia si, la final, savurati sampanie si bomboane de ciocolata. Decorul este special, ca pentru o zi a iubirii: romantic si relaxant, imbracat in petale de trandafiri, cu muzica de dragoste in surdina.

Este un ritual dedicat tuturor indragostitilor, un concept terapeutic inedit. Caldura directa de la pietre relaxeaza in profunzime musculatura, care, astfel, poate fi manipulata la o intensitate mult mai mare si, totodata, are loc o dilatare a vaselor sanguine si limfatice si o stimulare a mecanismelor interne de drenaj.
Astfel, se produce o oxigenare suplimentara a celulelor si un aport de substante nutritive, insotite de un usor efect sedativ al sistemului nervos. Aceste beneficii cumulate confera masajului cu pietre calde caracteristici terapeutice si eficienta superioara altor tipuri de masaj de relaxare.

Masajul cu pietre calde pentru cuplu este o experienta unica, ce ofera profunzime si spiritualitate trairilor fizice si senzoriale. Pentru ca sunt aplicate pe diferite puncte energetice ale corpului si armonizeaza corpul cu spiritul, ofera o senzatie de caldura si confort.

Ce este masajul cu pietre calde?

"Virtutile curative ale pietrelor de bazalt incalzite erau cunoscute in India inca de acum 5000 de ani, insa originea acestui procedeu terapeutic este, se pare, in stravechea cultura mayasa. In insula Bali se spune ca pietrele sunt incarcate cu energia si vitalitatea raurilor care curg peste ele, slefuindu-le in timp.", explica Anna Toth, terapeut al salonululi Eden SPA.
Pentru masaj se folosesc 54 de pietre negre, de origine vulcanica, care au forme si marimi diferite, pentru fiecare parte a corpului care urmeaza a fi tratata. Pietrele se trec printr-o baie de apa fierbinte, apoi se alinta cu diferite uleiuri esentiale cu arome orientale. Temperatura apei nu trebuie sa depaseasca 55 de grade Celsius. O parte din ele sunt aplicate pe diferite puncte energetice ale corpului, iar cu celelalte se realizeaza un masaj intr-un ritual ritmic, menit sa armonizeze spiritul cu trupul.

Potrivit disciplinelor orientale, corpul uman are sapte puncte energetice, denumite chakre, care se gasesc pe linia mediana a corpului. Fiecare chakra are legatura cu o glanda cu secretie interna, aceasta, la randul ei, alimentand organele cu care este in legatura directa.
Masajul cu pietre calde activeaza aceste puncte energetice, armonizandu-le, iar pietrele devin intrari si iesiri de energie, realizand o conexiune intre membrele inferioare si superioare.

Beneficii pentru sanatate

Masajul cu pietre calde sau terapia geotermala actioneaza atat in mod static, prin presopunctura in anumite puncte, cat si dinamic, prin tehnici de masaj foarte bine definite.

Potrivit terapeutului, cei care vor recurge periodic la masajul cu pietre calde vor observa o ameliorare evidenta a urmatoarelor simptome:
  • dureri musculare, artroza si artrita;
  • tulburari ale circulatiei periferice;
  • dureri articulare si reumatice;
  • fibromialgia;
  • afectiuni dureroase ale coloanei vertebrale;
  • anxietate si depresie;
  • stres si insomnie;
  • dureri de cap.

Cristina Mazilu

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....