CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Trend alert: Bulinele

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1752 Publicat la data: 2009-01-21 Autor: Saloane.ro

Trend alert: Bulinele

Trend alert: Bulinele

Mici sau mari, pe rochii, fuste, pantaloni sau palarii, bulinele sunt un alt trend al anului pe care ar fi bine sa nu il ocolesti. Inspirate din moda anilor '50, bulinele au revenit pe podiumurile de prezentare inca din toamna, cand designerii si-au prezentat colectiile pentru acest an. Alege-le si tu in varianta colorata daca vrei sa iesi in evidenta sau opteaza pentru combinatia clasica de alb-negru in cazul in care adopti o tinuta mai sobra.

Dupa cum spuneam, le poti purta pe orice piesa vestimentara, mai ales daca este vorba de cele colorate, pentru ca vor da tinutei tale o nota aparte de veselie. In orice caz, nu este bine sa faci nici excese, pentru ca efectul vizual nu va fi unul prea placut. Daca pe catwalk ai vazut tinute din cap pana in picioare imprimate astfel, asta nu inseamna ca asa trebuie sa iesi si tu pe strada. Designerii iti prezinta tendintele, restul ramane la alegerea ta...Incearca sa adaugi o nota personala fiecarei tinute pe care o porti si sa-ti creezi singura un stil caracteristic.

Combinatia alb-negru ramane favorita pentru sezonul urmator, asa ca o astfel de rochie nu poate decat sa te avantajeze. Daca mai adaugi si bulinele, atunci cu siguranta ca nu vei trece neobservata! Incearca totusi ca la o astfel de tinuta sa nu exagerezi cu accesoriile, pentru ca, din nou, efectul vizual nu va fi unul placut.
Am vorbit despre faptul ca rozul va reveni in tendinte in aceasta primavara, asa ca ai putea incerca o combinatie inedita intre buline si roz. O astfel de piesa vestimentara nu poate fi decat foarte feminina si foarte chic. Daca esti o fashionista convinsa careia ii place sa incerce tot felul de combinatii, atunci poti risca diverse tinute nonconformiste. Ai grija insa ca tonurile sa fie unele complementare si sa nu exagerezi nici cu imprimeurile, dar nici cu nuantele. Altfel, din incercarea ta de a iesi in evidenta intr-un mod pozitiv, vei obtine chiar opusul.
Bejul va fi cu siguranta culoarea anului 2009, iar tu poti profita de acest lucru inca din primavara. Gandeste-te la aceasta culoare ca la o panza pe care tu poti da nastere unei opere de arta. Alege culori vii si imprimeuri interesante si combina-le cum stii tu mai bine cu piese vestimentare bej. Efectul va fi unul placut vizual si in plus, foarte chic.

Articol de: Andreea Catrina

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....