CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Numerologie indiana: descopera-ti personalitatea ascunsa in cifra psihica

Rating:5Voturi: Vizualizari: 6940 Publicat la data: 2008-10-13 Autor: Saloane.ro

Numerologie indiana: descopera-ti personalitatea ascunsa in cifra psihica

Cifrele nu sunt doar cifre, numerele nu sunt niciodata ceea ce par a fi, ne invata stiinta numerologiei. Banalele si concrete simboluri sunt esentiale in autocunoastere, iar calculele numerologice fac parte dintre cele mai precise teste de personalitate deoarece pornesc de la calcule matematice. Numerele ne influenteaza destinul, personalitatea sau dorintele secrete si ne ajuta sa le descoperim.

Conform numerologiei indiene, pentru fiecare dintre noi de importanta extrema sunt trei numere: numarul destinului, numarul numelui si numarul psihic. Acesta din urma dezvaluie perceptia fiecaruia asupra propriei persoane. Este ceea ce iti doresti cu adevarat sa fii si ceea ce iti defineste cu adevarat caracterul. Numarul psihic iti arata care sunt predispozitiile tale principale, calitatile si defectele care te determina sa actionezi in viata de zi cu zi intr-un anumit fel.

 Calculul numarului psihic este simplu. Numarul psihic reprezinta ziua lunii in care te-ai nascut. Daca ziua ta de nastere este formata dintr-o singura cifra, acea cifra reprezinta numarul tau psihic. Daca in schimb, ziua ta de nastere este formata din doua cifre, acestea se aduna intre ele pana cand se obtine un singur numar. Daca esti nascuta de exemplu pe 4 ianuarie, numarul tau psihic este 4.

 Daca te-ai nascut pe 29 ianuarie, numarul tau psihic se calculeaza adunand cele doua cifre: 2+9=11. 11=1+1=2. Asadar, numarul tau psihic este 2.

Atentie insa! In numerologia indiana, ziua incepe in zori, ceea ce duce la erori in calculele numerologice. Cei care sunt nascuti intre ora 0 si dimineata a unei zile considera ca sunt nascuti pe 5. Conform numerologiei vedice, sunt de fapt nascuti pe 4.

Spre deosebire de numarul destinului, a carui vibratie se face simtita mai ales dupa varsta de 35, numarul psihic influenteaza viata unei persoane indeosebi pana in 35 de ani. Daca deja ai facut calculele, iata si semnificatia de baza pe care cele 9 numere o insufla personalitatii si destinului tau:

 1

 Daca rezultatul pe care l-ai obtinut este 1, inseamna ca te afli sub semnul Soarelui, Aditya ("primul nascut") sau Bhutasya Jatah (creatorul, tatal) cum ii spun indienii. Esti o personalitate luminoasa, energica, care se impune cu usurinta. Esti sigura pe tine, mandra, egoista, orientat asupra obiectivelor pe termen scurt, este foarte activa din punct de vedere social. Esti o fire autoritara si te percepi intr-un mod foarte realist. Poti da dovada de cruzime in intensitatea pe care o acorzi actiunilor tale si de cruzime. Esti gata oricand sa conduci sau sa joci rolul indrumatorului. Esti admirata pentru indrazneala ta si pentru cadourile scumpe pe care iti place sa le faci.

 Numere compatibile pentru afaceri: 1,4,8,9 

Numere compatibile pentru casatorie: 1,2,4,8,9 Numere compatibile pentru iubire: 1,3,4,6,8

Profesii care ti se potrivesc: administrator, manager

 Principiul Karmic: renuntare

Numere favorabile: 2,3,9

Numere care iti aduc ghinion: 4,6,8

Culoarea care te avantajeaza: Auriu

Zi norocoasa: Duminica

2

Daca numarul tau psihic este 2 inseamna ca planeta care iti domina personalitatea este Luna. Esti o persoana emotionala si sensibila, timida chiar, indecisa, cu stari de spirit care se schimba in functie de fazele lunii. Esti nesigura pe tine, ai inclinatii artistice, esti o fire reflexiva, pasionala si romantica. In tot ceea ce faci sau in tot ceea ce te inconjoara cauti armonia, adevarul si pacea. Daca esti provocata, dovedesti ca stii sa joci si dur. Gresesti, stii ca ai gresit, insa si data viitoare repeti aceeasi lectie. Nu inveti mai nimic din propriile greseli. Ai nevoie de intimitate si timp de reflectie, te regasesti doar in locurile linistite. Devii cu usurinta dependenta de dulciuri.

Numere compatibile pentru afaceri: 2,7,8

Numere compatibile pentru casatorie: 1,2,7,8

Numere compatibile pentru iubire: 2,3,7,8

Profesii care ti se potrivesc: diplomat, arbitru, agent de vanzari, politician, profesor, cercetator, reformator

 Principiul Karmic: stabilitate individuala

 Numere favorabile: 1, 3

Numere care iti aduc ghinion: 5, 4

Culoarea care te avantajeaza: Alb

 Zi norocoasa: Luni

3

Planeta ta protectoare Brahaspati (Jupiter) te face sa fii dinamica, agreabila, voioasa, egocentrica, cu un ascutit spirit critic, creativa. Reusesti sa te faci remarcata cu usurinta. Mereu prinsa in cateva ceva, mereu in verva, mereu gata de a da o mana de ajutor celui care are nevoie de ea, emani un farmec radiant care atrage ca un magnet simpatia celor din jur. Verva ta ii motiveaza pe ceilalti. Esti deschisa spre aproape orice si realizezi multe datorita firii tale optimiste. Iti plac banii, carierele de succes, provocarile, barfele, provocarile. Cu cat mai multe, cu atat mai bine.

Numere compatibile pentru afaceri: 3, 5, 6, 7, 9

Numere compatibile pentru casatorie: 3,5,6,7, 9

Numere compatibile pentru iubire: 1,3,6,9

Profesii care ti se potrivesc: bancher, om de stiinta, actor, om de afaceri, profesor

Principiul Karmic: Dezvoltarea personala

Numere favorabile: 1, 2, 9

Numere care iti aduc ghinion: 5, 6

Culoarea care te avantajeaza: Galben

Zi norocoasa: Joi

4

Destinul iti este guvernat de Rahu care predispune la non-conformism, egocentrism, spontaneitate si nesupunere. Esti o personaliate constructiva, puternica, antagonica. Esti egoista si lacoma de cele mai multe ori, insa exagerat de generoasa uneori. Esti impulsiva, lupti din greu pentru o lume utopica si nu iti place sa divulgi prea multe despre tine. Cei din jur nu te inteleg si se apropie cu greu de tine. Esti o singuratica innascuta, insa esti foarte loiala si devotata celor pe care ii iubesti. Poti fi dura, acida, extrem de rautacioasa, ordonata si deosebit de inteligenta. Esti facuta din aluatul supravietuitorilor.

 Numere compatibile pentru afaceri: 1, 4, 6

 Numere compatibile pentru casatorie: 1, 4, 6, 8

Numere compatibile pentru iubire: 1, 4, 6, 8

 Profesii care ti se potrivesc: politician, avocat, tehnician

Principiul Karmic: renuntare

Numere favorabile: 5, 6, 8

 Numere care iti aduc ghinion: 1, 2, 9

Culoarea care te avantajeaza: Auriu

 Zi norocoasa: Duminica

5

Cei care au numarul psihic 5 sunt guvernati de Mercur care ii face maestri peste arta comunicarii. Pot face orice cu ajutorul cuvintelor. Conving, vand, contrazic pana li se da dreptate, te fac sa crezi in idei pe care ei nici macar nu le adopta. Sunt amatori de aventura, de schimbare, de traversat frontiere bine delimitate. Intotdeauna plini de resurse, creativi, neobositi, isi fac prieteni cu usurinta. Adora distractia, joburile dinamice, exceleaza in industria entertainment. Intotdeauna entuziasmati si plini de avant, reusesc cu greu sa patrunda dincolo suprafata lucrurilor.

Numere compatibile pentru afaceri: 3, 5, 9

Numere compatibile pentru casatorie: 3, 5, 9

Numere compatibile pentru iubire: 3, 5, 6, 8

Profesii care ti se potrivesc: om de afaceri, investitor, bancher, agent de bursa

Principiul Karmic: sobrietate

Numere favorabile: 1, 4, 6

Numere care iti aduc ghinion: 2

Culoarea care te avantajeaza: Verde

Zi norocoasa: Miercuri

6

Planeta Venus este cea care guverneza numarul 6 si pe cei aflati sub semnul acestei cifre. Venus predispune la frumusete, farmec si iubire. Sunt personalitati echilibrate, insa paradoxale atunci cand vine vorba de a-si exprima in exterior bogata lor natura interioara. Persoanele influentate de numarul 6 sunt agreabile, foarte ingrijite, cu un simt estetic foarte ridicat, pretentioase, sofisticate, de un bun gust desavarsit si de o rara senzualitate. Sunt admirate, adorate si invidiate. Sufera enorm atunci cand se afla departe de cei dragi.

Numere compatibile pentru afaceri: 3, 6, 9

Numere compatibile pentru casatorie: 3, 6, 9

Numere compatibile pentru iubire: 1, 2, 5, 6, 8, 9

Profesii care ti se potrivesc: farmacist, doctor, critic de arta, jurnaliast

Principiul Karmic: Disciplina

Numere favorabile: 4, 5, 8

 Numere care iti aduc ghinion: 1, 2

Culoarea care te avantajeaza: Argintiu

Zi norocoasa: Vineri

7

Cifra 7 se afla sub influenta lui Ketu care poate fi malefic si distructiv atunci cand isi face simtita prezenta in harta astrala. Ketu influenteaza intr-un mod negativ pe cei aflati sub puterea sa. Acestia vor intampina probleme in exprimarea sentimentelor, vor fi susceptibili la explozii emotionale, se vor simti de multe ori prinsi intre gandirea lor rationala si chemarea subconstientului. Sunt mandri, sceptici, incapatanati, niste perfectionisti convinsi, preferand sa lucreze pe cont propriu. Este dificil sa legi un parteneriat cu ei.

Numere compatibile pentru afaceri: 2, 3, 6, 7

 Numere compatibile pentru casatorie: 2, 3, 6, 7

 Numere compatibile pentru iubire: 2, 3, 7, 9

Profesii care ti se potrivesc: artist, profesor, jurnalist, regizor, producator de film

Principiul Karmic: Spirit practic

 Numere favorabile: 8, 6, 5

Numere care iti aduc ghinion: 1, 2, 9

Culoarea care te avantajeaza: Alb

Zi norocoasa: Luni

8

Saturn influenteaza cifra 8. Prin urmare, cei aflati sub semnul acestei cifre au o constitutie rezistenta, sunt seriosi, usor greoi, apreciaza just si la rece caracterele celorlalti, se ghideaza dupa principii materiale. Nu se sperie si nu intra repede in panica. Au o fire independenta. Au o predilectie spre domeniile in care trebuie sa lucreze cu banii, cu ordonarea sau inmultirea acestora. Exista posibilitati foarte mari de a intra in conflict cu autoritatile deoarece nu asculta decat de propriile legi. Impunerea de limite le provoaca frustrari si nemultumiri.

Numere compatibile pentru afaceri: 1, 2, 9

 Numere compatibile pentru casatorie: 1, 2, 4 Numere compatibile pentru iubire: 1, 2, 4, 5, 7

Profesii care ti se potrivesc: functionar public

Principiul Karmic: Bunatate, iertare

 Numere favorabile: 4, 5, 6

Numere care iti aduc ghinion: 1, 2, 9

Culoarea care te avantajeaza: Negru

 Zi norocoasa: Sambata

9

Numarul psihic 9 este influentat de planeta Marte care predispune la emotionalitate excesiva, la agresivitate si la afirmare. Daca numarul tau psihic este 9 inseamna ca ai o personalitate carismatica si impresionanta. Esti o prezenta calda si deschisa care trece insa cu usurinta de la liniste la furie oarba, de la blandete la agresivitate. De asemenea, tanjesti dupa iubire si aprobare. Esti capabila sa adaugi propria vibratie la vibratiile celorlalti fara sa creezi insa animozitati. Dai dovada de sinceritate si obisnuiesti sa sacrifici satisfactia personala obiectivelor comune.

Numere compatibile pentru afaceri: 1, 3, 6, 9

 Numere compatibile pentru casatorie: 1, 3, 6, 9

 Numere compatibile pentru iubire: 1, 3, 7, 9

Profesii care ti se potrivesc: organizator, manager

Principiul Karmic: Rabdare

Numere favorabile: 1, 2, 3

Numere care iti aduc ghinion: 5, 4

 Culoarea care te avantajeaza: Rosu

Zi norocoasa: Marti

Sursa: www.garbo.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....