CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Sfaturi pentru alegerea coafurii in ziua nuntii

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2237 Publicat la data: 2008-07-04 Autor: Saloane.ro

Sfaturi pentru alegerea coafurii in ziua nuntii

Esential pentru a avea o coafura ideala in ziua nuntii este sa gasesti un stil care sa reflecte cine esti. Vrei o coafura care sa accentueze look-ul tau, si nu sa-l submineze. Pentru a realiza acest lucru trebuie sa-ti gasesti un stil care sa sa fie complementar rochiei, voalului, coronitei precum si fetei.

Primul pas pentru a descoperii coafura ideala pentru nunta este sa arunci un ochi in revistele si site-urile ce au ca subiect nunti si coafuri pentru nunti. Acestea iti vor da sugestii de coafuri pe care poti sa le prezinti stilistului. Trebuie sa iei in considerare stilul si forma rochiei cand te decizi asupra coafurii. Daca rochia are un guler la baza gatului sau inalt, atunci nu vrei ca parul sa le acopere. De asemenea, daca porti o rochie fara bretele si doresti sa pui in evidenta umerii si gatul, atunci o coafura ridicata este alegerea ideala. Buclele lungi arata foarte bine impreuna cu o rochie cu maneci lungi sau cu maneci scurte. Trebuie sa tii minte ca aceasta coafura trebuie sa fie complementara rochiei si sa nu ascunda elementele ce fac rochia de mireasa unica.

La fel ca in cazul machiajului, vei dori sa ai macar o proba inainte de ziua nuntii chiar daca coafura ti-o faci singura sau te duci la un stilist. Testand coafura inainte ca ziua cea mare sa vina te va ajuta sa ajungi la look-ul dorit. Stilistul tau va putea sa-ti ofere solutii ce sa se potriveasca cu parul tau, luand in considerare lungimea si textura parului, precum si forma fetei. Este o idee buna sa aduci si voalul si coronita ca stilistul sa fie in stare sa le integreze in look-ul general al parului. Daca doresti sa indepartezi una din aceste accesorii dupa ceremonie ar fi bine sa-i spui stilistului tau ca sa iti arate cum sa le scoti fara sa iti strici coafura.

Cand te duci pentru proba, discuta cu stilistul tau ce look ti se va potrivi nu doar pentru lungimea si textura parului, dar si pentru mediul in care va avea loc nunta. Capriciile vremii, precum umiditatea, ploaia si vantul, toate afecteaza modul in care parul va arata in ziua nuntii. Chiar daca ceremonia si receptia vor avea loc intr-un spatiu interior, tot va trebui sa iesi afara la un moment dat, si vei dori o coafura care sa arate perfect toata ziua.

Odata ce ai gasit un stil, trebuie sa te gandesti cum sa iti pregatesti parul sa arate bine in ziua cea mare. Ar fi bine sa il tunzi varfurile cu cateva saptamani inainte pentru a nu avea fire despicate. Daca iti doresti sa-l vopsesti sau sa-l faci permanent este bine sa faci aceste operatiuni cu mult timp in avans pentru a da timp parului sa se relaxeze si sa arate cat mai natural in ziua nuntii. Deasemenea, intreaba stilistul care sa fie starea parului in ziua cand te duci sa-ti faci coafura. Deseori, parul este mai usor de aranjat daca nu a fost spalat in ziua respectiva, deci intreaba daca sunt instructiuni speciale de urmat in acea zi.

Sursa: www.verostyle.ro

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....