CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Greseli de stil

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1620 Publicat la data: 2008-05-12 Autor: Saloane.ro

Greseli de stil

1.Îngrijirea pielii

Neglijarea protecţiei anti-UV.

Ultimele studii arată că razele ultraviolete sunt principalul factor care cauzează riduri şi că trebuie să folosim o cremă-ecran chiar şi când este înnorat afară.

Nefolosirea demachiantului.

Câte din noi nu se fac vinovate de această greşeală? Uneori suntem prea obosite, alteori de-a dreptul nepăsătoare, însă toate vom plăti pentru această neglijenţă. Cea mai simplă variantă este folosirea şerveţelelor demachiante, mai ales că au apărut în comerţ şi variante pentru toate buzunarele.

Spălarea frecventă şi agresivă a feţei.

Acest lucru nu face decât să stimuleze producţia de sebum şi să grăbească apariţia ridurilor. Spălaţi-vă de 2 ori pe zi cu o loţiune specială.

Stoarcerea coşurilor.

Într-adevăr, e foarte greu de să rezistăm, dar nu facem decât să întârziem vindecarea. Stoarcerea coşurilor împinge bacteriile mai adânc în piele şi ne lasă cu pete roşii pe faţă. Ce e de preferat: puneţi pe coş un strop de pastă de dinţi/argilă/suc de lămâie/zeamă de usturoi şi se va usca mai repede.

Bronzul exagerat.

E nesănătos şi de prost-gust. Este periculos pentru aluniţe, pielea se va rida mult mai repede şi veţi arăta îmbătrânite. O nuanţă aurie e foarte frumoasă, dar nu mai mult.

Neglijarea pielii înainte şi după epilat.

În special în cazul epilatului cu ceară sau cu aparatul electric, riscul de infectare a foliculilor este destul de mare şi ne trezim cu puncte roşii sau chiar coşuri adânci. O baie caldă ajută porii să se deschidă înainte de epilat, iar după trebuie să folosim o loţiune specială (ustură un pic, dar trece imediat) pentru a-i închide.

Ignorarea vergeturilor.

Pe motiv că se albesc şi nu se mai observă. Nimic mai fals. Cel mai bun moment pentru a acţiona împotriva lor este când sunt închise la culoare. După ce se albesc, nu mai scăpăm de ele. Mai ales în perioada dietelor sau a sarcinii trebuie să folosim o cremă anti-vergeturi, pentru a preveni formarea sau înmulţirea lor.

2.Îngrijirea părului

Periatul intensiv. Nu ajută la nimic, nu face părul mai strălucitor şi mai sănătos. Periaţi-vă atât cât trebuie să vă descâlciţi părul, nu mai mult. Prea mult periat duce la ruperea părului, la apariţia firelor despicate şi la răspândirea sebumului.

Uscarea cu aer fierbinte şi aproape de păr.

Nu băgaţi foehn-ul în păr! Multe femei fac această greşeală şi se trezesc cu un păr fragil şi lipsit de strălucire. Ţineţi aparatul la 15-20 cm distanţă şi alegeţi o treaptă medie de temperatură. Nu periaţi părul ud, se va rupe mult mai uşor.

Neglijarea părului la mare.

Soarele, apa sărată au un efect distructiv asupra firului de păr. Un truc simplu: cumpăraţi o sticlă mare de balsam (poate fi şi mai ieftin) şi aplicaţi-l înainte de a intra în mare. Părul va fi protejat şi nu se va mai încâlci.

Ignorarea vârfurilor despicate.

Trebuie tăiate, altă soluţie nu există. Şi cea mai bună mască de păr durează doar până la prima spălare.

3.Îngrijirea unghiilor

Probabil cea mai comună greşeală pe care o fac femeile este tăierea pieliţelor. Nu este bine, pieliţa are un rol de protecţie împotriva bacteriilor. Dacă le tăiaţi, vor creşte tot mai groase şi mai urâte. Trebuie hidratate cu o cremă şi împinse spre baza unghiei cu un beţişor de lemn.

Aplicarea de unghii false vă distruge unghia naturală (se va îngălbeni şi va deveni friabilă). Să nu mai spun că sunt absolut kitsch.

Unghii lungi la picioare.

E un obicei neigienic şi nu face pedichiura să arate mai bine. Sub unghiile de la picioare se strâng multe bacterii, tăiaţi-le scurt.

4.Vestimentaţie şi accesorii

Moda se schimbă, e adevărat, dar sunt unele reguli de la care nu trebuie să vă abateţi. Şi prima dintre ele ar fi că nu tot ce este la modă vă stă bine. Luaţi întâi în calcul calităţile şi defectele corpului dumneavoastră şi mai apoi tendinţele sezonului.

Ideea că negrul slăbeşte.

Este un principiu supraevaluat. Primul lucru care contează este croiala, apoi textura materialului. Zonele cu surplus trebuie acoperite cu materiale fluide şi simple. O femeie plinuţă poate purta culori deschise, dacă îşi alege modele de haine care o avantajează.

Haine de mărimi nepotrivite.

Lăsaţi cochetăria inutilă cu privire la numărul pe care îl purtaţi. Nu vă va întoarce nimeni eticheta să se uite. Nu cumpăraţi haine prea strâmte sau prea largi, efectul va fi dezastruos.

Lenjeria care se observă prin haine.

Arată, pur şi simplu, urât. Purtaţi tanga la pantaloni strâmţi sau foarte subţiri şi alegeţi mereu sutiene potrivite cu forma sânilor dumneavoastră.

Asortarea excesivă.

Bluză roz, ruj roz, cercei roz, unghii roz, pantofi cu model roz... astfel de combinaţii dau un aspect de ţărăncuţă la căminul cultural şi sunt doar pentru femeile total nesigure pe gusturile lor.

Haine nepotrivite cu locul şi momentul.

Cine a mers măcar o dată la Mall, ştie. E plin de domniţe aranjate la patru ace, ca şi cum s-ar duce la un cockteil la vreo ambasadă, nu la un simplu magazin.

5.Machiaj

Fard de pleoape în aceeaşi culoare cu ochii.

Dacă nu sunteţi expertă în ale machiajului, evitaţi această metodă, pentru că, în general, vă eclipsează frumuseţea ochilor în loc să o evidenţieze.

Abuz de lip-gloss.

Tuturor ne place, nu ne putem lipsi de el, dar unele doamne îl folosesc atât de mult încât par că salivează constant.

Oja sărită de pe unghii.

Mai bine fără, decât "mozaic", arată foarte neîngrijit.

Manichiura franţuzească exagerată.

Multe femei sunt fidele acestui stil de manichiură, dar să nu uităm că scopul ei este să dea mâinilor un aspect curat şi natural. Vârfurile trebuie vopsite într-o nuantă doar un pic mai deschisă decât restul unghiei, fără combinaţii de gen roz-alb.

Fond de ten într-o culoare nepotrivită.

Fondul de ten trebuie să ne ascundă imperfecţiunile, nu să-i facă pe ceilalţi să ne întrebe dacă avem probleme cu ficatul. Nu cumpăraţi fond de ten testat în magazinele cu lumină artificială, mai bine cereţi o mostră şi probaţi la lumină naturală.

Prea mult machiaj.

Arată rău la orice vârstă. Evidenţiaţi ori ochii, ori buzele, niciodată amândouă în acelaşi timp.

Abuzul de parfum.

Oricât de mult v-ar plăcea noua aromă achiziţionată, nu uitaţi că nu tuturor le place acelaşi lucru. Ce dumneavoastră vi se pare fresh, altora li se poate părea înţepător. Aplicaţi parfumul doar în spatele urechilor, între sîni şi la încheietura mâinii.

Parfumuri care persistă, pe timp de vară.

Parfumul de vară trebuie să ţină puţin, din simplul motiv că atunci transpirăm mai mult şi amestecul de mirosuri e foarte neplăcut.

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....