CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Bai cu saruri minerale

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1801 Publicat la data: 2008-04-04 Autor: Saloane.ro

Bai cu saruri minerale

Iti iubesti corpul si ai grija de el asa cum ar trebui? Raspunde-mi sincer. Iti faci mereu timp pentru a te relaxa si a-ti elibera trupul de stresul adunat peste zi? Eu tind sa cred ca nu. Eu cel putin zic de fiecare data ca de maine imi voi face mai mult timp pentru mine si pentru trupul meu, ca ma voi relaxa mai mult si voi avea grija de sanatatea corpului meu pentru a putea imbatrani frumos mai tarziu. Dar de fiecare data aman, pentru ca nu sunt niciodata constienta de binele pe care mi-l refuz. Insa sunt hotarata sa schimb acest obicei nesanatos cu unul mult mai benefic: oricat de ocupata as fi, voi incerca sa-mi gasesc timp pentru o baie parfumata cel putin o data la doua saptamani. Am incercat baile cu spuma, cele cu uleiuri esentiale, dar gandul mi-a ramas la cele cu saruri minerale marine.

Puterea tamaduitoare a sarurilor de mare e cunoscuta de cand lumea. Sarea de mare reface aciditatea naturala a pielii si ii echilibreaza ph-ul. Ba mai mult, te curata de impuritati si iti elibereaza porii. Daca iti faci timp pentru o baie de trei sferturi de ora, rezultatele vor fi mai mult decat vizibile: pielea va fi mult mai catifelata si circulatia sangelui ti se va imbunatati considerabil. Cristalele de sare de mare contin foarte multe componente benefice care se dizolva imediat in apa. Toate aceste „bunătăţuri" se vor absorbi în piele si vor duce la insanatosirea acesteia. Sarea din apa te face sa te simti mai usoara, asa ca te vei relaxa mult mai repede. Tocmai de aceea baile cu saruri minerale sunt recomandate persoanelor care sunt deosebit de stresate sau care fac foarte mult sport. Atat tensiunea musculara, cat si cea psihica vor disparea cat ai bate din palme.

   Baile cu saruri minerale

- sunt mai bune decat aromaterapia sau luxul unor petale de trandafir pentru ca ajuta atat la relaxarea mintii, cat si a spiritului. Daca vrei sa le ai pe amandoua, alege saruri de baie parfumate si vei vedea ca aroma se va imprastia in toata camera. Totusi, daca esti alergica la sapunuri parfumate, e foarte probabil sa fii alergica si la sarurile parfumate, asa ca mai bine renunti la varianta cu parfumul, pentru ca poate avea efecte secundare nedorite. Daca nu ai incercat pana acum baia cu saruri minerale, vei fi surprinsa de gradul de relaxare pe care il vei atinge.

Gasesti pe piata o varietate mare de saruri de baie. Difera ca pret, dar impactul este in general  acelasi, sau daca nu foarte asemanator. Nu uita ca sarea de mare trebuie sa se dizolve imediat in apa. Daca lucrul acesta nu se intampla, fie calitatea produsului ales de tine nu se ridica la inaltimea asteptarilor, fie temperatura apei nu este cea potrivita. Sarurile de mare foarte scumpe pot fi la fel de bune ca si cele mai ieftine, pentru ca pretul poate depinde de parfum sau de alti aditivi, insa calitatea sarurilor este aproximativ aceeasi in toate cazurile.

   Spala-te inainte de a-ti pregati apa „sarata", apoi umple cada cu apa fierbinte. Sarurile se vor dizolva foarte repede. Daca nu e asa, trebuie sa mai astepti un pic pana ce apa se mai raceste. Aprinde cateva lumanari si vei fi gata sa experimentezi beneficiile unei bai cu saruri minerale. Relaxeaza-te 30-40 de minute. Nu folosi sapun dupa baie, pentru ca nu vei face decat sa indepartezi particulele folositoare care ti s-au impregnat in piele. Sterge-te incet cu un prosop moale si bucara-te de noua piele: mai fina, mai catifelata, mai parfumata!

Inca ceva! Poti sa-ti faci propria sare de mare, acasa, in loc sa cumperi din aia deja preparata. Ai nevoie de sare de mare, sare Epsom, cativa stropi de colorant si cativa stropi de ulei parfumat. Sarea de baie cumparata mai poate contine si alti aditivi.

Baia cu saruri minerale este alegerea potrivita pentru toti cei care vor sa se relaxeze. E un cadou pe care noi femeile ar trebui sa ni-l facem singure, nu credeti?

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....