CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Ce spune parul tau despre tine?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2732 Publicat la data: 2008-04-02 Autor: Saloane.ro

Ce spune parul tau despre tine?

De-a lungul istoriei modul de a-si aranja parul a fost un criteriu relevant cu ajutorul caruia puteam distinge persoane apartinand unor grupuri sociale, etnice, rasiale sau subculturale diferite.
   In ziua de azi, societatea a suferit un proces de amestecare confuza astfel incat nu mai exista o separare formala pe baza de clase sociale, cel putin nu asa cum era acum mai bine de o suta de ani. Astazi felul cum iti aranjezi parul este o afirmare a propriului fel de a fi.

   O persoana cu parul cret, de exemplu, este considerata a fi o persoana energetica, nervoasa si adeseori impulsiva. Acest stereotip isi are originea in imaginile marii si ale oceanului: atunci cand sunt valuri, oamenii obisnuiesc sa spuna ca marea e agitata, ca valurile sunt furioase, pline de dinamism. In consecinta, cu cat este mai carliontat parul, cu atat mai predispusa la agitatie este persoana respectiva.

Ondularea parului

- este o buna idee daca vrei sa pari incitanta, „picanta", mai aproape de latura salbatica a personalitatii tale. Daca mergi la o intalnire cu o persoana care este atrasa de persoanele impulsive, nu ezita sa-ti ondulezi parul. E un prim pas.

Parul drept

- ne duce cu gandul la suprafete plate, la o mare calma, care respira pace si liniste. O persoana cu parul drept va fi vazuta ca o persoana foarte linistita, senina, retrasa, care nu-si expune sentimentele asa de usor. Din acest motiv, daca ai in program o intalnire de afaceri, nu te gandi de doua ori si indreapta-ti parul. Emotiile nu sunt la mare cautare in astfel de ocazii, ba mai mult, expunerea lor „indecenta" poate sa-ti dauneze.

   Exista desigur multe metode cu ajutorul carora poti sa „modifici" impresia generala pe care parul tau o lasa despre tine. Nu ezita sa adaugi savoare look-ului si personalitatii tale deopotriva cu ajutorul vopselei de par.

Nuantele de rosu

- iti vor crea un look aprig, mistuitor, schimbandu-ti dramatic imaginea in cazul in care ai parul drept, sau amplificandu-ti-o la maxim in cazul in care i-l ai carliontat.
Blondul este de obicei asociat cu sentimente de pace si fericire, dar daca i-l combini cu bucle rebele vei obtine o combinatie interesanta.

Blondul

- este de obicei asociat cu sentimente de pace si fericire, dar daca i-l combini cu bucle rebele vei obtine o combinatie interesanta.

Satenul

- este de obicei o culoare neutra astfel incat, daca nu vrei sa lasi nicio impresie anume, il poti folosi fara grija.

Alte culori, mai ales cele artificiale, iti vor crea o imagine altfel, astfel incat vei putea fi remarcata cu usurinta in orice multime. Si lungimea parului este un lucru foarte important. 

Parul scurt

- duce cu gandul la modernitate, nu neaparat la neseriozitate, asa cum se crede de obicei. Poate crea deasemenea un look baietos pentru tinerele femei si un look tineresc pentru doamnele mai in varsta. Parul scurt este o idee foarte buna pentru femeile care nu se tem sa incerce lucruri noi, oricare ar fi acestea.

In ceea ce-i priveste pe barbati, lucrurile stau cu totul altfel: inca de la inceputul secolului 20, majoritatea barbatilor au purtat parul scurt. Aceasta regula a fost inculcata in scopuri militare initial, iar stereotipul se mentine in continuare, desi nu cu aceeasi vigoare cu care o facea in timpul erei hippie.

In zilele noastre, parul lung la barbati revine in forta, facandu-i pe barbati sa para mai eleganti, mai „vintage" in sensul bun.

Hairstyle-urile sunt o buna modalitate de a citi caracterul cuiva. Nu ai nevoie decat de putina imaginatie si cateva cunostinte de baza din psihologia umana primara.

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....