CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Masajul fetei

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1662 Publicat la data: 2008-04-02 Autor: Saloane.ro

Masajul fetei

Masajul fetei este util pentru tonicitatea muschilor si se recomanda inca de la varste tinere (incepand chiar de la 20 de ani) in scop preventiv, deoarece regula de aur a frumusetii este aceeasi ca si in cazul sanatatii: mai bine sa previi decat sa vindeci. Mai ales ca daca piele isi pierde elasticitatea cu greu se mai poate reface.
Acesta este motivul pentru care este bine sa apelati la automasaj, usor de realizat acasa si foarte eficient.

Totusi daca pielea tenului prezinta anumite afectiuni grave nu se recomanda aceasta tehnica de masaj. Automasajul se realizeaza printr-o serie de miscari activatoare.

Miscari de mangaiere

Acestea sunt miscarile cu care se incepe si se incheie orice masaj. Se executa cu varful degetelor sau cu intreaga palma miscari usoare, superficiale, de jos in sus. Acest masaj, cu efect de relaxare, este recomandat si pentru aplicarea cremelor, intrucat mareste capacitatea de absorbtie a acestora in piele. Are totodata efect tonic prin stimularea muschilor si intensificarea circulatiei sangelui.

Miscari energice

Acest tip de miscari actioneaza in profunzime si sunt recomandate pentru decongestionarea tesututrilor, indepartarea excesului de sebum si intensificarea circulatiei. Miscarile energice se pot realiza in mai multe feluri:

• Folosind patru degete executati miscari asemanatoare celor facute la pian. Veti activa astfel circulatia sangelui si veti obtine si o revitalizare a tesuturilor.

• Cu intreaga suprafata a degetelor realizati miscari scurte, dese si ritmice. Aceste miscari sporesc hranirea pielii si tonicitatea muschilor.


• Foarte eficiente datorita efectelor de tonifiere sunt miscarile asemanatoare framantatului. Apucati cate o portiune intre degetul mare si celelalte degete si framantati, acoperind treptat intregul obraz.

• Ciupitul este un procedeu util si foarte cunoscut. Se executa cu doua degete, cel mare si aratatorul, miscari scurte si repetate. Ca si in cazul framantatului, aceste miscari sunt recomandate in special tenurilor grase.

• Folosind varfurile degetelor executati miscari de presiune in toate sensurile (de sus in jos si invers, circular, in zig-zag).

• Un alt gen de masaj foarte cunoscut si extrem de eficient consta in palmuirea usoara in special cu degetele lipite. Aceste miscari previn aparitia ridurilor prin stimularea circulatiei si cresterea tonicitatii muschilor.

Miscari de vibratie

Aceste miscari au efect calmant si sunt recomandate in mod deosebit persoanelor care sufera de cuperoza sau congestia tenului. Se executa cu intrega palma si constau in miscari rapide si tremurate.

Sursa: www.kudika.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....