CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / 16 idei de outfit-uri la moda pentru anul 2008!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1664 Publicat la data: 2008-03-31 Autor: Saloane.ro

16 idei de outfit-uri la moda pentru anul 2008!

Ma trezesc. Imi fac dus, ma spal pe dinti, ma dau cu crema. Dupa care dilema de fiecare zi. In ce ma imbrac? Nu e vorba ca nu as avea haine si ca as fi nevoita sa ma descurc cu foarte putine variante. Haine am. Destule chiar. Problema e alta. Cum le asortez? Ce sa port cu jeansii skinny sau cu rochia baby doll? Cum sa port vesta in carouri, cravata cu gargarite sau ochelarii retro? Azi dimineata, in timp ce imi luam cafeaua pe fuga, am vazut un reportaj unde se vorbea despre cat de bine sunt imbracate femeile din Milano. De fapt, se pretindea acolo ca el ear fi cele mai bine imbracate femei din lume. Am ramas pe ganduri. Asa sa fie? Am intrat repede pe internet sa ma interesez. Am gasit o gramada de poze cel putin interesante si pot sa va spun cu mana pe inima ca asa este: femeile din Milano stiu ce e aia moda! Pentru ca stiu ca si voi sunteti niste impatimite dupa moda, v-am pregatit cateva variante absolut seducatoare.

• Culori puternice

- jacheta portocalie si fusta roz. N-ai fi crezut ca o astfel de combinatie ar putea fi cu adevarat chic, nu-i asa? Iata ca se poate! Jacheta clasica, cu umeri mari, fusta in trei straturi, colantii negri, pantofii british cu siret si geanta Chanel din colectia vintage fac ca acest look sa fie de exceptie. Gulerul de vulpe este cireasa de pe tort.

 • Colanti neon

- transforma un look office intr-unul special combinand fusta pana la genunchi, ghetele clasice si sacoul tip baby doll cu o pereche de colanti...roz! De ce nu?

 • Scufita rosie moderna

- aceasta domnisoara are personalitate! A combinat o fusta gogosar cu un trenci retro rosu, dresuri negre si pantofi super eleganti. Cureaua subtire, asortata cu geanta vintage din piele de sarpe, merge de minune cu bolero-ul din blana. De rujul rosu nici nu mai vorbesc.

• Sport forever

- daca nici tenesii Converse nu mai au valoare, atunci ce? Aceasta domnisoara combina colantii din latex cu o rochie baby doll, o geaca scurta de piele si o geanta XXL. Esarfa cu stelute este de maaaare efect.

• Retro Punk

- dintre toate outfit-urile pe care le-am vazut pana acum, si crede-ma ca am vazut foaaarte multe, acesta este de departe unul dintre cele mai originale. Blugii taiati, camasa si pulovarul super larg, fularul Burberry (so chic!), geaca rock din piele, ochelarii retro Ray Ban si pantofii Oxford style formeaza un look cum rar intalnesti. Toate elementele sunt originale in sine, iar combinatia este nemaipomenita.

• Pink Chic

- jacheta candy pink este indulcita cu piese nude: geanta gri deschis, esarfa crem/negru, camasa dantelata si cizmele albe. Outfit-ul este foarte reusit atat datorita combinatiei de culori cat si datorita modelului jachetei, foarte casual si foarte chic.

• Little Black Dress

- aceasta rochie din sifon gri inchis, combinata cu trenciul negru, fularul si dresul in aceeasi nuanta si sandalele crem auriu, este o alegere deosebit de inspirata. Accesoriile isi au si ele rolul lor: geanta crem/negru si ochelarii tip aviator sunt foarte la moda.

 • Geanta XXL

- aceasta geanta mare apare mai peste tot pentru ca merge combinata cu aproape toate tipurile de outfit-uri. Trenciul clasic, crem deschis, si rochia nude sunt puse in evidenta de esarfa in culori puternice.

• Paiete Forever

- rochia scurta, disco style, din paiete, trenciul rosu, vintage, si caciula a la Charlie Chaplin sunt super bine alese. Pantofii fara toc si dresurile compacte completeaza acest look exceptional de original. Fii sigura ca daca incerci o astfel de combinatie vei creea furori

 • Elegant French

- ador basca gri si sandalele rosu si negru! Fusta larga, helanca gri cu guler foarte mare si trenciul negru, clasic, formeaza un outfit care exceleaza prin simplitate si bun gust. Plicul din lac este foarte reusit deasemenea.

 • All Black

- ghetele negre hardcore sunt la mare cautare in primavara asta, cel putin cat se mai mentine vremea capricioasa. Domnisoara din imagine a ales sa asorteze aceste ghete cu un trenci strans in talie, un fular mare, negru si o geanta voluminoasa. Arata foarte bine!

 • Fusta din satin

- acest look este unul deosebit de boem. Fusta din satin, cu talie foarte inalta, tricoul retro, trenciul alb si esarfa in aceeasi nuanta cu fusta sunt elemente cu foarte mult bun gust. Pantofii clasici sunt si ei de mare efect.

 • Haina de blana

- trebuie sa recunosc ca haina de blana nu a fost niciodata in fruntea listei mele. Insa combinatia asta m-a dat pur si simplu pe spate! Cureaua lata, pantofii cu platforma, sosetele scurte si mansetele in aceeasi nuanta sunt de foarte mare efect. Daca esti indeajuns de indrazneata eu zic ca merita sa incerci un astfel de outfit.

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....