CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Gene false, pentru o privire de diva

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1671 Publicat la data: 2008-03-20 Autor: Saloane.ro

Gene false, pentru o privire de diva

Ochii "imbogatiti" cu un strat generos de gene sunt de-a dreptul fascinanti... aminteste-ti doar de dive precum Marilyn Monroe, Audrey Hepburn sau Catherine Deneuve! O data ce incerci aceasta cochetarie iti va fi greu sa revii la look-ul "de baza", numai cu mascara. Din fericire, genele false nu sunt greu de aplicat, deci nu vei sta 10 ore in oglinda pentru a avea privirea unei caprioare.

Pentru un efect subtil

Daca nu esti pregatita sa porti un set intreg de gene, incepe cu cateva gene individuale. Acestea iti vor amplifica sarmul tau natural, iar genele tale vor arata mai lungi si mai dese. Genele false adera mai bine pe pleoape curate, asa ca mai intai demachiaza-te cu un lapte demachiant cu textura neuleioasa. Inainte sa te apuci sa lipesti gene, aplica un strat de mascara negru apoi separa-ti genele cu ajutorul unei scobitori. Pune-ti putin lipici in palma si cu o penseta ia cate o geana si baga-i varful in adeziv. Acesta se usuca in cateva secunde, asa ca trebuie sa te grabesti sa pui geana exact intre genele tale naturale si sa ramai cu penseta in mana timp de 5 secunde, pana se lipeste. Repeta procedura si cu celelelalte gene... cate vrei tu. Se va vedea diferenta chiar si cu patru gene adugate in coltul exterior al ochiului!

Seara, fie ca te-ai saturat sau nu de noile tale gene, trebuie sa rezisti tentatiei de a le smulge pur si simplu... te poti trezi ca-ti smulgi genele tale naturale sau chiar pielea. Inmoaie o discheta demachianta in dizolvant de adeziv si indeparteaza-ti genele false treptat.

Pentru un efect dramatic

Genele false in "strat" sunt foarte convingatoare daca sunt similare cu lungimea si desimea genelor tale naturale. Scoate-le din ambalaj cu ajutorul pensetei si tunde-le pe masura pleopelor tale, dar nu uita sa le "probezi" mai intai. Spala o pensula veche de tus si bag-o in lipici de gene, apoi "picteaza" baza genelor false. Daca stratul de adeziv este potrivit, acesta se va usca in doua minute, asa ca nu ai foarte mult timp de pregatiri. Incepe din coltul exterior spre coltul interior si lipeste genele noi exact la baza genelor tale naturale. Alternativa ar fi sa tai un strat de gene false in doua si sa lipesti jumatate numai in coltul exterior al ochiului.

Genele ar trebui sa reziste o zi... insa daca "cedeaza" mai devreme inseamna ca ai avut pleoapele  uleiose. Pe restul dezlipeste-le cu foarte mare grija cu dizolvant special.

Pentru un plus de stralucire

O data ce stapanesti tehnica aplicarii genelor false, foloseste-ti talentul nou dobandit pentru a experimenta atunci cand mergi la o petrecere sau pur si simplu vrei sa uimesti cu privirea ta. Incearca 3 straturi de gene false pentru un look in stilul anilor '60 sau aplica cate un strat pe fiecare pleoapa apoi inca jumatate in coltul exterior al ochilor. Ochii tai vor fi expresivi si electrizanti, precum cei ai lui Brigitte Bardot. Daca esti excentrica, poti incerca si genele false decorate cu sclipici si alte straturi de gene in culori aprinse.

Sursa: www.idieta.ro

 

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....