CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Horoscop frumusete 14 martie - 21 martie 2008

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1512 Publicat la data: 2008-03-14 Autor: Saloane.ro

Horoscop frumusete 14 martie - 21 martie 2008

Berbec:

Conjunctia Mercur-Venus care se va realiza in aceste zile in Pesti, adica in Casa ta a 12 a. Aceasta situatie iti este inalt favorabila, ajutandu-te sa discuti cu toata lumea din jur si sa afli ce se mai vorbeste pe la spatele tau. Pentru ca se vorbeste... Soarele acolo va reusi sa faca si mai multa lumina, iar starea ta de bine se va rasfrange si asupra celorlalti. Esti un munte de energie!

Taur:

La tine cel mai interesant aspect tine de prieteni si cunoscuti. Ai idei grozave, ba chiar ciudate de la Uranus si felul in care iti petreci timpul ii va intriga pe multi: cum adica sa faca atatea intr-un timp atat de scurt? Evident ca nu e genul tau, doar tu chibzuiesti mult orice miscare. Acum insa esti foarte sigura pe tine si intuitia functioneaza la cote inalte. Profita, mai ales in afaceri!

Gemeni:

La tine Casa carierei este cel mai pronuntat aspectat. Tot ce faci este bine primit de ceilalti, iar feed-back-ul pozitiv reuseste sa te mobilizeze cu totul. Esti extrem de rapida si de capabila si acest lucru se va vedea la salariu. Nu ai mult de asteptat, mai ales ca ai deja planuri pentru bani, nu? Investitiile, poate chiar in imobiliare, sunt o sursa de castig viitor. Iar Jupiter te ajuta in acest domeniu.

Rac:

Marte din Casa ta 1 face trigon cu Mercur. Concluzia este ca te apuca vorbaria din senin si nu doar ca ai chef de vorba, dar parca te-ai si contrazice putin. Cheful de polemica este foarte puternic, iar cei din jur se mira cum sa iti mai intre in gratii. Cu mirarea vor si ramane, pentru ca la cat esti de exigenta in aceasta perioada va fi greu sa te multumeasca ceva. Si te pricepi de minune la numarat defecte.

Leu:

Casa a 8 a este cea care s-a incarcat foarte mult in cazul tau. E imposibil sa te sara randul la vreo mostenire sau ceva. In mod sigur e vorba despre bani si mai ales despre banii celorlalti. Daca ai un partener cu dare de mana vei profita putin in aceasta saptamana si noile colectii vor face o proba de rezistenta in cinstea ta. Nu te grabi sa risipesti cat de mult poti: peste ceva vreme te va batea gandul sa pleci pe-afara. Si sa vezi acolo shopping!

Fecioara:

La tine e o nebunie in cuplu. Primavara, romantism, fel si fel de propuneri, fel si fel de raspunsuri... Nu te sfiesti de la a da frau liber imaginatiei, mai ales ca nu duci lipsa de asa ceva in ultima vreme. Folosind cuvintele potrivite, sansele ce ti se dau si suportul saturnian de pe Casa 1 ai toate ocaziile sa legi o relatie de insemnatate karmica. La fel de bine, poti sa suferi dintr-o astfel de relatie, dar sprijinul planatelor din Pesti iti va fi de folos la insusirea lectiei de viata!

Balanta:

Tu faci ce faci si mai gasesti un nod in papura pe ici pe colo. Ba nu e suficient de curat in birou, ba au trecut 2 minute de la deadline si nu ai proiectul in maini, ba e prea zgomotos aerul conditionat! Simti nevoia ca lucrurile sa mearga struna si nu te plangi cand vezi ca ele se mai odihnesc pe ici pe colo. Poate ar fi cazul sa profiti de avantul comunicational ca sa exprimi si altceva in afara de critici!

Scorpion:

Draga de tine, nici sa respiri nu mai ai timp! Ba prea multe idei, ba prea multi pretendenti, ba fel si fel de drumuri si interese mai mici sau... mai mari! In mod sigur nu ti-e bine cand vine vorba de agitatie, dar in aceasta perioada traiesti din plin momentele febrile pe care astrele ti le pun in fata. Si nu e deloc rau: devii mai populara, mai atragatoare si, daca mai e loc, mai sexy.

Sagetator:

Familia te intereseaza cat e ziua de lunga. Fie ca vorbesti cu mama la telefon vreo 10 din 12 ore, fie ca stai mai mult la ai tai decat la tine, legaturile familiale se intaresc. E putin ciudat, pentru ca de felul tau nu te declari o familista. Poate e cazul sa recuperezi, iar interesul pentru cei dragi nu va ramane nerasplatit. Fel si fel de cadouri, facute din inima, te vor bucura. Si stim foarte bine ca apreciezi generozitatea!

Capricorn:

Tu ai vrea tare mult sa o lasi mai moale cu vorbaria ca iti coace mintea ceva. De o fi sau nu bine, asta numai tu stii. Cert e ca nu ai atat de multa pace pe cat ai vrea. Ba esti chemata la un suc, ba ti se cere parerea pe fel si fel de nimicuri, ba e cazul sa te vezi cu rudele (mai ales de gradul I). Profita de agitatie si nu te ascunde: Jupiter te roaga sa socializezi!

Varsator:

Banii isi spun cuvantul acum. Cu o atentie deosebita pentru sfera financiara, faci tot posibilul sa nu se vada ca ai un interes aproape neobisnuit pentru finante. Ba pretextezi ca te-a apucat o pasiune brusca pentru slujba, ba te lauzi ca cine stie ce coleg ti-a furat mintile. Se prea poate sa fie adevarat, mai ales daca respectivul e un sef nou si are o masinuta decapotabila tocmai buna de plimbat primavara.

Pesti:

Ce nebunie e la tine in zodie! Incantatoare stare, as zice! La cat de frumos este afara, parca nici nu iti vine sa te inchizi in casa si sa stai trista. Mult mai bune sunt plimbarile in natura, tu fiind mereu capabila si disponibila sa te conectezi la energia universala. In afara de acest lucru, e foarte posibil sa te simti si mai norocoasa decat de obicei! De la dragoste pana la bani, comunicare, prieteni si spiritualitate, toate iti merg bine!

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....