CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Potriveste-ti machiajul cu imbracamintea!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1710 Publicat la data: 2008-03-14 Autor: Saloane.ro

Potriveste-ti machiajul cu imbracamintea!

Aceasta este o problema care exista de cand lumea si va exista in continuare atata timp cat refuzam sa vedem nevoia unei completari intre un machiaj pertinent si un outfit pe masura. Greseala cea mai frecventa este de a cadea in pacatul obsesiei pentru un anumit fard, o anumita culoare, un anumit ruj, care la un moment dat ni s-a potrivit excelent. Tindem sa ne fixam atentia pe acea unica nuanta, uitand ca mai sunt si alti factori care trebuie respectati pentru ca rezultatul sa fie unul cel putin satisfacator.

Iata cateva sfaturi pentru ca in viitor sa stiti dragele mele cum sa alegeti si ce sa alegeti pentru a va pune in valoare calitatile.

• Verde deschis cu rosu pasional

- in cazul in care aveti ochii albastri, si adorati fardurile in nuante de verde marin, trebuie sa aveti mare grija cu ce combinati acest machiaj. Eu va recomand fie un unison de efect (o bluza sau o rochie in aceeasi nuanta), fie o combinatie tare cu un rosu pasional. Efectul va fi unul de invidiat. Ai grija la buze! Pastreaaza-le nude, altfel vei obtine un look mult prea incarcat pentru a mai fi in trend.

• Auriu de vedeta

- cred ca varianta cea mai iubita de noi femeile este cea a fardului auriu. Mai ales acum vara, cand pielea noastra se bronzeaza discret si vrem cu tot dinadinsul sa o punem in valoare facand-o sa straluceasca. Auriul ne duce cu gandul la pretiozitate, la lux, la amploarea unui look rafinat si elegant. Cu un astfel de machiaj merge un outfit soft, alb sau crem deschis. Te va lumina si te va transforma intr-o adevarata bijuterie demna de admirat.

• Fruit salad

- mixtura de nuante varatice (albastru deschis, verde, portocaliu, galben etc.) traduce un look absolut delicios. In cazul acesta este nevoie de ceva mai multa indemanare in manuirea pensulei si a paletei coloristice, insa daca ai ochi bun vei obtine un look foarte interesant. Acest machiaj se potriveste cu rochiile de vara, multicolore si vaporoase, in care te pierzi. Este un machiaj de zi, care te deschide si te invioreaza numaidecat. Trebuie sa-l incerci!

• Precious orange

- Cu portocaliul intens am personal o problema. Nu stiu cand este prea mult ca sa fie bine, sau prea sters. Rareori il incerc pentru ca mi-este teama sa nu gresesc. Insa de cand am zarit poza aceasta cu Charlize Theron am rasuflat usurata si am zis: iata muza mea! De acum stiu ce si cum sa fac! Portocaliul buzelor ei, combinat cu rimelul intens (si o urma aproape imperceptibila de fard), o fac sa arate absolut fabulos. Combina acest machiaj cu o rochie neagra de seara si vei fi si tu in centrul atentiei tuturor.

Sursa: www.divahair.ro

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....