CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Cele mai sexy coafuri pentru primavara asta

Rating:5Voturi: Vizualizari: 4117 Publicat la data: 2008-03-13 Autor: Saloane.ro

Cele mai sexy coafuri pentru primavara asta

Primavara asta ne putem astepta la aparitia multor trend-uri noi in ceea ce priveste hairstyling-ul dar si la revenirea unor stiluri pe care le-am iubit in trecut. Moda este multi aspectuala si nimic nu e batut in cuie. Iti prezint acum cele mai sexy variante de hairstyle care vor face furori in sezonul de primavara-vara.

1. Messy hair

- simpla si sexy, aceasta coafura este foarte potrivita pentru o personalitate mai plina de viata si mai zapacita. Cum poti obtine o astfel de coafura? Simplu! Mergi la coafor si cere un bob inegal, in scari. Tapeaza-ti parul si coafeaza-l cu fixativ. Vei obtine un look rebel si plin de personalitate.

2. Drept si in scari

- daca nu ti-ai cumparat inca o placa de indreptat parul, in primavara asta trebuie neaparat sa o faci. Tunde-te in scari si lasa-ti bretonul lung. Suvitele bine indreptate care iti vor incadra fata iti vor scoate in evidenta trasaturile. Pentru un plus de farmec incearca sa tapezi un pic parul. Aceasta coafura este tocmai buna daca vrei sa obtii un look misterios si incitant.

3. Codite impletite

- o alta coafura foarte primavaratica este cocul de balerina decorat cu impletituri. Acest look de gimnasta este foarte in trend primavara asta pentru ca accenueaza feminitatea si frumusetea naturala a femeilor. Daca vrei sa incerci si tu un astfel de hairstyle iata ce trebuie sa faci: prinde-ti o jumatate de par intr-un coc sus iar restul impleteste-l in codite subtiri (poti sa incerci si varianta spic daca are cine sa te ajute). Aplica fixativ la sfarsit.

4. Bob inegal

- daca vrei ceva rebel si avangardist, incearca un bob pana la ceafa, cu suvite mai lungi in fata. Pentru un efect si mai dramatic incearca si un breton taiat in scari. Daca ai treizeci si de ani si lucrezi intr-o companie multinationala, eu zic sa sari peste varianta asta si sa o alegi pe urmatoarea. Uneori noul poate fi mult prea nepotrivit.

5. Bob pe colt

- aceasta este tunsoarea care mie imi place cel mai mult pentru ca este foarte feminina si senzuala. Moda bobului scurt in spate, cu colturi foarte lungi, a fost instaurata de Victoria Beckham. Astazi exista foarte multe variante ale bobului purtat de ea. Acesta este unul dintre cele mai interesante si mai inedite. Vei fi misterioasa si carismatica!

6. Scurt, masculin

- daca esti mai baietoasa din fire, iata tunsoarea care ti se potriveste ca o manusa: parul taiat drept exact la inaltimea pometilor, combinat cu un breton inegal, iti va oferi look-ul androginic la care aspiri. Daca ai chipul rotund si foarte mare, eu zic sa nu te risti cu o astfel de tunsoare.

 7. Scurt, cu breton lung

- pentru femeile care adora tunsorile scurte, mai am o varianta interesanta. Aceasta tunsoare atrage atentia instantaneu pentru ca este foarte inedita. La spate parul este tuns foarte scurt, iar in fata bretonul este foarte lung, tuns pe colt. Combinatia masculin-feminin da foarte bine primavara asta. Eu zic ca merita sa o incerci.

8. Lung, cu volum

- daca esti hotarata sa nu renunti la parul tau, iti respect decizia si am si pentru tine o varianta de styling care sa te scoata din monotonie. Volumul extra large este la mare cautare primavara asta, mai ales daca ai parul foarte lung. Onduleaza-ti-l un pic cu bigudiuri foarte mari, pentru a obtine bucle largi, dupa ce in prealabil l-ai dat cu fixativ pentru plus de volum si stralucire. Vei obtine un look super elegant si plin de sex-appeal.

9. Carlionti

- carliontii foarte stransi sunt la mare cautare primavara asta. Daca te uiti atent in ograda vedetelor de la Hollywood, vei vedea ca multe au ales carliontii in toate formele si marimile (Gwen Stefani este de departe cea mai prolifica in materie de variante de coafuri pe baza de bucle si impletituri.). Eu iti recomand sa incerci un coc inalt, super carliontat. Vei fi "la inaltime"!

Sursa: www.divahair.ro

 

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....