CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Produse naturiste pentru îngrijirea tenului

Rating:5Voturi: Vizualizari: 5357 Publicat la data: 2008-02-28 Autor: Saloane.ro

Produse naturiste pentru îngrijirea tenului

Din cele mai vechi timpuri, femeile au folosit diverse remedii naturiste pentru tratamentul si ingrijirea tenului. Cleopatra folosea malul (argila), amestecandu-l cu urina proprie, pentru a-si face o masca cosmetica. De altfel, s-a afirmat despre Cleopatra ca a fost prima femeie care a scris un manual privind infrumusetarea femeilor.

Vom prezenta in continuare cateva produse naturiste foarte importante pentru ingrijirea si infrumusetarea tenului.

Masca de frumusete cu argila

- recomand sa fie aplicata de doua ori pe saptamana. Ea elimina impuritatile ce se acumuleaza in timpul zilei, avand un efect regenerator si conferind pielii un aspect ingrijit. Argila hidrateaza si remineralizeaza tesuturile, indeparteaza eruptiile cutanate si ridurile, impiedicand astfel, imbatranirea prematura a pielii.

Modul de preparare a mastii cu argila este foarte simplu si usor. Astfel, se pun 1-3 linguri de argila pudra intr-un pahar de sticla sau de portelan si se adauga putina apa, eventual si suc de fructe. Apoi, se amesteca bine pana se obtine o pasta de consistenta smantanii. Aceasta pasta trebuie intinsa pe fata cu pensula sau cu degetele in strat subtire si lasata pana se usuca. In final este indepartata cu apa calduta.

Coenzima Q10 este din ce in ce mai cunoscuta pentru efectele ei aproape miraculoase, atat asupra organismului cat si asupra tenului. Impreuna cu uleiul de catina, extracte de nalba, castan si alti constituenti, coenzima Q 10 poate fi aplicata tenului zilnic, sub forma unei creme antirid.

Crema antirid-ce contine coenzima Q10

- distruge radicalii liberi si stopeaza procesul imbatranirii pielii. Utilizand produsul zilnic, pielea isi recapata gradul natural de hidratare si suplete.

Ca si organismul nostru, si pielea are nevoie de ingrijire si hranire. De aceea, crema nutritiva, ce contine vitaminele A si E, este necesara pentru intretinerea tenului. Se foloseste ca o crema de zi si/sau de noapte. Se aplica zilnic pe fata, gat si decolteu, dupa demachiere si tonifiere, pana se absoarbe complet.

Crema nutritiva confera elasticitate si suplete pielii, inhiba actiunea radicalilor liberi, contribuie la refacerea si mentinerea peliculei protectoare de la suprafata pielii, are efect nutritiv, netezeste si catifeleaza pielea. De asemenea, stimuleaza metabolismul celular, marind capacitatea de retinere a apei. Ajuta la netezirea liniilor si indepartarea ridurilor. Impiedica imbatranirea precoce a pielii.

Hidratarea pielii mentine elasticitatea tenului, prevenind aparitia ridurilor. O buna si corecta hidratare confera tenului un aspect de prospetime si tinerete. Avand in vedere faptul ca, apa cu care ne spalam pe fata contine diverse substante nocive, uscand de multe ori pielea, o crema hidratanta este cea mai indicata. Ea se poate aplica dimineata sau dupa demachere si tonifiere, pe fata, gat si decolteu, si chiar pe intreg corpul, printr-un masaj bland.

Crema hidratanta atenueaza ridurile, indeparteaza semnele de imbatranire a pielii, restituindu-i capacitatea de aparare fata de agresiunea factorilor de mediu. Pielea isi recapata astfel, prospetimea, devine mai supla, mai neteda, mai catifelata, iar fata mai luminoasa.

Impotriva aparitiei nedorite a ridurilor, natura ne vine in ajutor cu diverse plante. Ceaiul contra ridurilor contine un amestec din mai multe plante ce au un puternic efect impotriva ridurilor. El se aplica sub forma unei infuzii (1-2 doze la 250 ml apa clocotita, se lasa acoperit 20-30 minute). Astfel aplicata, infuzia stimuleaza mecanismele de regenerare a pielii, intinde tenul ofilit, curata fata de punctele negre si cosuri.

Pentru indepartarea cosurilor si a altor pete inestetice de pe fata, este recomandata folosirea unei solutii speciale, suspensia pentru ten inestetic. Aceasta solutie exercita asupra cosurilor, punctelor negre, impuritatilor din ten un efect puternic de curatire, eliminare, uscare si purificare. Ea se aplica zilnic sau chiar de doua ori pe zi, in zonele cu impuritati sau cosuri, pana la dispozitia completa a acestora.

In cazul in care tenul este patat sau in cazul in care dorim indepartarea pistruilor, putem folosi cu succes produsele speciale.

Lotiunea pentru piele patata si pistrui

- se foloseste seara, de regula inainte de culcare. Inmuiati un tampon de vata si aplicati aceasta solutie, pe portiunile patate, de 3-4 ori pe saptamana. Pentru ca efectul sa fie imediat, folositi apoi in strat subtire unguentul pentru pistrui si piele patata. Dupa 1-2 ore va stergeti cu o lotiune nutritiva aplicata pe un tampon de vata, dupa care apelati la crema nutritiva. Continuati aceste aplicatii pana la disparitia completa a petelor.

Unguentul pentru pistrui si piele patata

- se poate aplica dimineata si seara, in strat subtire, masandu-se usor, pana se absoarbe complet. Acest unguent va patrunde cu usurinta straturile pielii, curatand si regenerand epiderma, deoarece contine vitamine cu efect antioxidant, precum si substante biologic active care inlatura pistruii, petele maronii si iritatiile pielii.

Sursa: www.gioconda.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....