CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Horoscopul carierei pentru saptamana 4-10 februarie 2008

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1677 Publicat la data: 2008-02-06 Autor: Saloane.ro

Horoscopul carierei pentru saptamana 4-10 februarie 2008

Horoscop Zodia Berbec Saptamana 4 - 10 Feb, 2008

Desi nu este stilul tau sa te grabesti sa iei decizii, la inceputul saptamanii urmatoare iti faci planuri de viitor si esti pregatit pentru orice pas. Esti nerabdator sa iti termini actualele proiecte, dar nu uita sa verifici absolut toate detaliile.

Vei face o impresie buna si colegilor de echipa, ceea ce este foarte important, iar spre mijlocul saptamanii, te vei intalni cu o mare parte din ei la un pranz prelungit.

Paseste in week-end cu incredere si fericit, dar nu iti face iluzii cu orice idee pe care nu ai incercat inca sa o pui in aplicare – toate la randul lor.

Horoscop Zodia Taur Saptamana 4 - 10 Feb, 2008

Inceputul saptamanii urmatoare va decurge extrem de repede. Vei primi atatea telefoane si vei avea un ritm atat de alert la serviciu, incat nici nu vei avea timp sa verifici toate detaliile sau le vei inainta asociatilor tai.

In aceasta saptamana incearca sa delegi cat mai multe din responsabilitatile pe care le ai, pentru a te elibera de o parte din probleme.

Spre sfarsitul saptamanii, s-ar putea sa fii inca destul de stresat, dar incearca sa iti eliberezi seara de Vineri, pentru a te relaxa. Week-end-ul ti-l vei petrece pregatind o masa in familie, facand curatenie, dar, cu toate acestea, vei fi plin de energie.

Horoscop Zodia Gemeni Saptamana 4 - 10 Feb, 2008

Aceasta saptamana va fi una de redescoperire a sinelui. Vei avea curaj sa incerci un nou proiect, sa inchei un contract mai riscant sau chiar sa iti schimbi job-ul.

Spre mijlocul saptamanii, te vei bucura de intreaga atentie a celorlalti, care te va entuziasma, desi nu esti obisnuit cu o asemenea popularitate.

Vei incheia saptamana de lucru simtindu-te implinit si puternic, iar week-end-ul va fi pe masura – plin de entuziasm si energie.

Horoscop Zodia Rac Saptamana 4 - 10 Feb, 2008

Inceputul saptamanii viitoare va fi destul de aglomerat pentru tine si vei cunoaste persoane noi – retine numele tuturor si ii vei impresiona cu siguranta.

Comunici foarte bine si, datorita acestei calitati, vei avea succes in intalnirile de la mijlocul saptamanii.

Spre sfarsitul saptamanii este posibil sa apara o divergenta privind alocarea bugetului, dar daca ramai calm si asculti parerile tuturor, vei fi capabil sa impaci pe toata lumea.

In week-end, vei cina cu cineva din cercul tau de colegi, dar cu care vei discuta si alte probleme decat cele legate de afaceri.

Horoscop Zodia Leu Saptamana 4 - 10 Feb, 2008

La inceputul saptamanii urmatoare ti se va cere parerea cu privire la niste date noi ale companiei, pe care va trebui sa le analizezi cu atentie. Tot tu te vei ocupa si de finisarea detaliilor.

Fii foarte atent, saptamana aceasta poate fi una foarte buna, sau dimpotriva, una deloc buna, si asta din cauza ca toata lumea este stresata si incordata. Cu cat vei reusi sa te relaxezi seara, cand ajungi acasa, cu atat vei trece cu bine de aceasta saptamana.

Week-end-ul va fi extrem de activ – programeaza-ti si putin timp numai pentru tine, in care sa te relaxezi.

Horoscop Zodia Fecioara Saptamana 4 - 10 Feb, 2008


Cateodata nu iti dai seama care este de fapt parerea ta cu privire la unele probleme, pana cand nu discuti cu cineva despre ele. Discutiile cu prietenii tai, de la inceputul saptamanii, te vor face sa iti stabilesti noi obiective, atat profesionale, cat si personale.

Esti una dintre acele persoane care vor sa aiba succes, dar fara a-si incalca principiile. Unul din sefii tai va observa aceste lucruri si te va lauda pentru faptul ca esti un angajat de incredere si cinstit, ceea ce te va face sa te simti minunat intreaga saptamana.

In acest week-end, analizeaza cu atentie realizarile tale cele mai recente.

Horoscop Zodia Balanta Saptamana 4 - 10 Feb, 2008

Aceasta este una dintre acele situatii in care toate detaliile marunte devin extrem de importante – analizeaza cu atentie problema si cere sfatul colegilor.

Trebuie sa fii constiincios si extrem de atent, pentru ca este vorba si despre sume importante de bani. Ia decizia potrivita si vei fi laudat intreaga saptamana.

Este bine sa fii modest in legatura cu succesele tale, dar sarbatoreste macar cu prietenii – poti alege intre o iesire la o piscina sau chiar la plaja, o cina la un restaurant select sau un cocktail Vineri dupa-amiaza, dupa program.

Horoscop Zodia Scorpion Saptamana 4 - 10 Feb, 2008

In special in aceasta saptamana, energia celorlalti este contagioasa pentru tine. Vei fi motivat de discutiile lungi cu unul dintre colegi, mai motivat chiar decat daca ai fi primit o marire de salariu.

Spre inceputul saptamanii, fa-ti planuri si preia initiativa, iar spre sfarsitul saptamanii concentreaza-ti atentia asupra proiectelor si nu te misca de la birou.

In week-end te poti relaxa visand cu ochii deschisi si privind apusul, fara a te gandi la problemele de la serviciu.

Horoscop Zodia Sagetator Saptamana 4 - 10 Feb, 2008

Doar pentru ca scurtezi, cateodata, unele discutii, asta nu inseamna ca nu iti fac placere, ci doar ca iti cunosti prioritatile, iar termenele limita la care trebuie sa inchei anumite proiecte se apropie.

Miercuri cineva iti va lauda incredibila capacitate de concentrare, si te vei simti apreciat.

Spre sfarsitul saptamanii, toata lumea va fi incredibil de bine-dispusa la serviciu, si atmosfera va fi foarte placuta.

Vei pasi insa, in week-end destul de obosit si epuizat – muncesti din greu in aceasta perioada, iar rezultatele nu se vor lasa mult asteptate.

Horoscop Zodia Capricorn Saptamana 4 - 10 Feb, 2008

Esti de acord ca este foarte important ca intreaga echipa sa fie pe aceeasi lungime de unda, sa aiba aceleasi obiective in minte, dar, la inceputul saptamanii urmatoare, vei observa ca toti discuta despre modalitatile si motivele actiunilor care trebuie intreprinse, insa nimeni nu face ce trebuie. Ar trebui sa incerci sa le fii un exemplu.

Spre sfarsitul saptamanii, o problema minora iti va incerca rabdarea – zambeste si las-o sa rezolve de la sine (din nou, incearca sa fii un bun exemplu).

In week-end vei avea parte de un castig neasteptat, care te va bucura.

Horoscop Zodia Varsator Saptamana 4 - 10 Feb, 2008


Se anunta un inceput de saptamana plin si cu destule probleme de rezolvat. Este posibil sa te simti un pic depasit de situatie, dar nu este momentul potrivit pentru a face schimbari.

Fii precaut si, macar in prima parte a saptamanii, rezolva totul pas cu pas. Pana Miercuri, situatia se va clarifica destul de mult si vei putea sa te relaxezi putin.

In week-end, stabilesti niste planuri de afaceri cu un coleg, dar aceastea nu sunt concrete – poate ar trebui sa le revizuiti un pic. Totusi, ti-ar prinde bine sa petreci week-end-ul departe de problemele profesionale.

Horoscop Zodia Pesti Saptamana 4 - 10 Feb, 2008

Saptamana incepe cu o urma de romantism in aer, la care nu te asteptai. Nu vei reusi sa iti concentrezi atentia asupra problemelor de la serviciu, te vei gandi doar la viata ta personala.

Incearca sa iti orientezi energia si buna dispozitie spre problemele pe care le ai de rezolvat. Vei fi destul de preocupata spre sfarsitul saptamanii, dar vei rezolva problemele, cu putin efort.

In week-end, te poti reintoarce la povestea ta de iubire. Ai parte, intr-adevar, de o saptamana plina.

Sursa: www.ejobs.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....