CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Horoscopul lunii februarie

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1655 Publicat la data: 2008-02-04 Autor: Saloane.ro

Horoscopul lunii februarie

LUNA FEBRUARIE 2008-BERBEC

Viata de cuplu este linistită, plăcută, stati mai mult de vorbă unul cu altul si puneti tara la cale. Dacă ai avut probleme în lunile anterioare si relatia nu mergea tocmai bine, acum este un moment ideal – mai ales de Ziua Îndrăgostitilor – să restabiliti atmosfera pozitivă în doi: împăcări, explicatii, lămuriri, iertări etc. Nu se petrece nimic nou în viata sentimentală, dar dacă ceea ce apreciezi tu cel mai mult acum este linistea, fidelitatea, calmul, stabilitatea, monotonia, atunci vei avea parte din plin de ele! Fii corect si sincer cu cel drag, si deschide-te mai mult spre dialog! Dacă celălalt respinge discutiile, insistă, fii tu cel care întinde mâna spre împăcare.

Nu te simti în largul tău la serviciu, ceva îti spune că se petrec lucruri pe la spate, încă necunoscute de tine si de colegi, posibil undeva la vârf si care te cam pun pe gânduri. Preferi să lucrezi mai mult pe cont propriu, sau acasă la tine, pentru că atmosfera de la serviciu este apăsătoare, plină de dubii si întrebări. Îndoiala, nesiguranta si teama se fac simtite la locul de muncă, de aceea te tentează din ce în ce mai mult să te retragi, poate spre un alt serviciu, poate la pensie, sau într-un spatiu în care intimitatea să-ti fie mai mult respectată. Îi privesti pe cei din jur mereu cu prudentă, de parcă te astepti ca-n fiecare clipă să se ivească o surpriză pe care nu vei putea să o gestionezi.

Nu ai probleme financiare, dimpotrivă, scapi de multe datorii sau griji si parcă răsufli usurat după o perioadă agitată. Sumele promise, pe care le asteptai demult, vin, finalmente, iar plătile restante, care-ti stăteau pe cap, pot fi aduse mult mai usor la zi. Pare, asadar, o lună de linistire a apelor, de eliberare de stresul financiar din alte luni! În preajma datei de 20, vestile financiare te fac să te simti mult mai bine.

Sanatate - Te simti bine, esti în formă si privesti spre viitor cu optimism, poate pentru că iei o decizie excelentă, alături de familie, care va avea efecte pozitive pe termen lung asupra stării tale de sănătate. Poate schimbi ceva în modul de viată, în regimul alimentar sau alte modificări în viata ta personală care îsi vor arăta urmările foarte bune peste mai multe luni, nu acum imediat.

SPECIAL PENTRU MAME - Astepti ceva: poate se apropie sorocul si urmează să nasti sau se apropie un eveniment deosebit legat de cel mic: aniversarea, primul pas, primul dinte, deci un eveniment ce va rămâne scris în istoria familiei. Ai avea mai mare nevoie de sotul tău, alături, dar e prea ocupat si trebuie să te descurci de multe ori singură. Observi progrese majore în cunostintele acumulate de cel mic.

LUNA FEBRUARIE 2008-TAUR

Ai un profund sentiment de asteptare, de parcă ceva nou urmează să se întâmple sau să se schimbe în viata ta sentimentală. Poate avea loc un eveniment de destin, rarisim, cum ar fi căsătoria, divortul, aparitia unui copil, mutare în casă nouă, moment-cheie în viata de cuplu. În jurul datei de 10, ai putea lua o decizie capitală cu privire la relatia ta de cuplu, de parcă, de acum încolo, lucrurile nu vor mai sta la fel. Trebuie să ai curajul de a schimba ceva! Apar probe de încercare prin care trebuie să treci odată si-odată, deci nu le poti evita. Vestile legate de viata sentimentală au o conotatie foarte gravă, serioasă, ca si cum nu ai voie să te joci cu iubirea.

Schimbi macazul la serviciu, ori pentru că ai ajuns la finalul unui proiect si trebuie să iei o pauză, ori pentru că apar piedici la locul de muncă ce te obligă să o iei în altă directie decât anterior. Pot fi si finaluri bruste, de genul somaj, demisie, esec profesional, renuntare, răutăti din partea rivalilor. deci trebuie să te astepti si la surprize neplăcute, dar aceste piedici au, în final, un efect pozitiv, pentru că te obligă să îti reclădesti sau reorganizezi cariera de acum încolo. Unele planuri începute nu ajung la final, asa cum ti-ai propus, din cauza unor refuzuri, amânări sau usi trântite în nas din partea celor cu dare ai contacte directe. Nu e deloc o lună usoară la serviciu.

Si banii se termină, dacă se modifică si modul de lucru, deci ajungi la fundul sacului. Dacă te-ai bazat o perioadă pe o sumă de bani, acum se pare că se cam încheie acea etapă si trebuie să găsesti altă sursă de venit. Iei o decizie majoră legată de bani, cheltuind o sumă pe care ai strâns-o câteva luni cu un scop major. A venit momentul respectiv, iar contul se goleste... În jurul datei de 13, poti trece printr-un moment critic.

Starea de sănătatea este cam subredă si te obligă să dai mai mare atentie stilului de viată, alimentatiei, medicatiei. Esti supus unor limite, renuntări, constrângeri, de parcă nu ai voie să mănânci ce vrei sau să-ti folosesti resursele organismului asa cum crezi de cuviintă. Seamănă cu un regim, o dietă, o interdictie, dar cu scopul pozitiv de a te face bine.

SPECIAL PENTRU MAME - Esti o mamă mereu obosită, nu mai găsesti timp si pentru tine. Rolul de mamă si de sotie te solicită enorm. Dacă e prea mult pentru puterile tale, apelează la ajutorul bunicilor, dacă vrei să te mai ocupi si de altceva decât de casă si copil. Noptile nedormite sunt frecvente si te vor extenua la maximum, grijile pentru cel mic fiind mai mari decât ar trebui. Oboseala poate genera si probleme de sănătate.

LUNA FEBRUARIE 2008-GEMENI

Visezi cam departe si te lasi furat de iluzii, unele din ele imposibil de atins. Nu te amăgi singur, pentru că fantezia de duce în zone interzise, dorind o iubire utopică, imposibilă sau mai frumoasă decât este în realitate. Cu cât esti mai realist, cu cât faci planuri mai materializabile, cu atât te simti mai bine alături de cel drag. De la un zâmbet oarecare primit în fugă de la cel care te atrage, tu deja clădesti castele de nisip, deci trezeste-te si acceptă adevărul, indiferent cum ar fi el. Iubirea ti se pare atât de frumoasă, dar această atitudine visătoare nu-ti este întotdeauna prielnică. Astepti de la celălalt ceva ce el nu-ti va putea oferi niciodată, ai pretentii de nerealizat, dar si tu apelezi uneori la „minciunele”, pentru a-i face plăcere celuilalt. Sinceritatea si adevărul sunt deziderate la care si tu si partenerul mai aveti încă de lucrat! Dar nu te opreste nimeni să visezi!

La serviciu, ai parte de succese si reusite, fiind cel mai bun plan al lunii. Esti apreciat, lăudat, mândru de ceea ce realizezi si când reusitele curg, apar si invidiosii gata să te denigreze si să te dea jos. Noroc că pe tine nu te preocupă - acum, cel putin - bârfele si geloziile din jur, ci îti vezi de treaba ta, încântat de felul cum evoluează lucrurile. Orgoliul tău este măgulit din plin când vezi ce bine-ti ies toate si ambitia ta creste cu fiecare punct bifat pe ordinea de zi. Fii încrezător în fortele tale, pentru că ai toate calitătile să reusesti la examene, la interviuri de angajare, la întrevederi profesionale. Esti printre cei mai buni!

Banii stagnează, te multumesti cu cât aveai încă de luna trecută, fără să simti nici un progres. Poate în jurul datei de 12, apare un blocaj financiar, pentru că nu ai resursele necesare să achiti o factură sau banii pe care ar fi trebuit să-i primesti - întârzie. Trebuie să astepti banii mai mult, dar si tu amâni plătile, pentru că nu esti sigur pe bugetul personal. Strictul necesar si cam atât.

Fii prudent cu sănătatea, limitează-ti excesele, dar nu transforma un simptom banal într-un motiv de îngrijorare mai mare decât ar merita. Nu deveni obsedat de vreo durere oarecare, pentru că aluneci spre ipohondrie. Ar fi bine să abordezi un regim de viată rational, în care să-ti impui, de bună voie, unele restrictii: aia nu, aia nu. Poate fi spre binele tău!

SPECIAL PENTRU MAME - Esti trasă în toate părtile si nu te bucuri efectiv de ajutorul sau prezenta partenerului de viată. Simti că tot greul cade numai pe umerii tăi, dar îti place prea mult rolul de mamă ca să nu i te dedici trup si suflet. Esti multumită de felul cum te descurci în relatia cu cel mic, dar cele mai mari bucurii le ai dacă bebelusul tău e fetită. Cu băietii poti avea uneori mai mult de furcă, si aici ar trebui să intervină si tatăl!

LUNA FEBRUARIE 2008-RAC

Schimbi directia în cuplu, pentru că apare ceva nou în program si trebuie să te adaptezi situatiei. Pentru unii, poate fi momentul unei separări de cel drag, fiind nevoiti să stati departe unul de altul, sau, în cazuri mai dificile, o despărtire drastică, pentru a vă gândi serios la relatia voastră. Modificările pot fi în sens pozitiv, deci nu trebuie să fugi de astfel de decizii, chiar dacă ti-e teamă de ele. Desi sunteti la distantă, relatia se poate lega mai mult dacă păstrati contactul telefonic permanent si vă asigurati în continuare unul pe altul că sunteti aproape cu sufletul. O călătorie în doi poate face luna mai frumoasă sau iei decizii de schimbare, alături de cel drag, ca si cum alegeti o directie nouă, pe care o veti pune în aplicare anul acesta.

Esti plin de idei si de energie la serviciu si esti motivat atunci când vezi ce bine merg treburile. Uneori ai ocazia de a prelua conducerea unor proiecte, numai că nu prea vreti să-ti asumi asemenea responsabilităti, pentru că nu ai încredere că te vei descurca la nivelul asteptărilor. Ba da, esti capabil de multe, totul e să-ti depăsesti singur propriile complexe si blocaje. Poate fi sansa ta de afirmare, iar colaboratorii si sefii vor fi multumiti de tine, pentru că esti eficient si implicat în toate sarcinile. Simti nevoia ca ceilalti să depindă de tine.

Banii vin si ei datorită implicării de la serviciu, dar, dacă pe lângă treburile obisnuite, se mai ivesc si alte activităti cu scopul de a câstiga bani suplimentari, nu te vei da deloc înapoi. Ai nevoie de ei, ai planuri mărete, dar de ce să nu câstigi ceva în plus, dacă tot apare prilejul? Pe de altă parte, esti dornic să faci noi investitii, ca atare luna aceasta fie începi proiecte noi aducătoare de bani, fie afaceri profitabile, fie achizitii de succes. Banii sunt un plan dinamic, mereu în schimbare.

Sanatate - Răcelile si bolile de sezon sunt la ordinea zilei. Vrei – nu vrei, trebuie să urmezi sfatul medicului sau al părintilor si să acorzi mai multă atentie sănătătii. Toată agitatia de peste lună se resimte si va trebui, la un moment dat, să o lasi mai moale, pentru că acest zbucium nu-ti face bine. Fii prudent, mai ales în jurul datei de 4, când unele dureri dau semne undeva prin organism, fiind nevoit să treci pe la medic.

SPECIAL PENTRU MAME - Dacă nu-l ai deja, te gândesti din ce în ce mai mult la conceperea celui de-al doilea copil. Uneori îl vrei, alteori nu, nici tu nu esti foarte decisă, mai ales dacă educatia primului copil te-a extenuat. Nu esti foarte multumită de cum te descurci ca mamă, ai dubii cu privire la ce trebuie să faci, de aceea ceri păreri de la alte mămici. Opiniile lor se cam bat în cap deci nu-ti sunt de folos, tot tu trebuie să decizi.

LUNA FEBRUARIE 2008-LEU

Atmosfera este ceva mai rece în cuplu, nu se pune accent pe sentimente si emotii, ci pe responsabilităti asumate de fiecare. Uneori resimti blocaje de comunicare în relatia cu cel drag, parcă nu te întelege asa cum ai dori sau tu nu ai suficientă răbdare cu el, de aceea te oboseste să tot stai la discutii si să dai explicatii pentru orice gest. Muncesti în beneficiul amândurora, dar uneori ai impresia că tot efortul e în zadar. Nu e chiar asa, tot ce faci este folositor si vei vedea într-o zi că acest efort a clădit ceva solid în timp în relatia voastră. Chiar dacă nu se spun tot timpul vorbe dulci si declaratii de dragoste, vă dedicati timpul si energia pentru binele cuplului, si demonstrati că sunteti maturi si stati uniti la bine si la greu. Aveti ceva de făcut împreună, dar nu lăsa numai pe umerii partenerului.

Munca e o reală plăcere, te duci la serviciu ca si cum ar fi o pasiune, nu o obligatie, pentru că esti implicat în proiecte cu un oarecare iz artistic, în care trebuie să-ti pui în evidentă talentele. Dacă munca ta este direct legată de lucrurile frumoase si sensibile ale vietii – artă, medicină, psihologie, educatie – ai parte de multe realizări si satisfactii. Dacă munca ta era, de regulă, mai rigidă, mai exactă, fără prea multă libertate de miscare, acum descoperi că există si în faptele concrete si în cifrele exacte ceva frumos care te bucură. Esti apreciat pentru ceea ce faci, iar laudele te motivează si te încurajează si mai tare.

Banii sunt cea mai mare bucurie a acestei luni, pentru că-i folosesti pentru a-ti oferi diverse bonusuri si capricii pe placul tău. Cheltuiesti bani de plăcere, shoppingul este o reală fericire, iesi la restaurante scumpe, si simti că esti un pic mai bogat decât în alte luni, pentru că-ti permiti tot ce inima ta cere. Poti face ce vrei cu banii, si esti tentat să-i dai pe tot ce-ti încântă ochiul sau pentru a oferi putină bucurie celor pe care-i iubesti. Luxul si traiul bun sunt aliatii tăi!

Ai unele motive de îngrijorare asupra simptomelor care se mai resimt prin organism. Va trebui să fii mai atent cu sănătatea ta, de aceea n-ar strica o serie de analize, o vizită la medic, o schimbare a regimului de viată, mai ales în privinta alimentatiei. Poti avea câteva nopti nedormite din cauza micilor probleme de sănătate, mai ales în jurul datei de 18, dar multe din aceste aspecte sunt legate de psihic. Dacă esti stresat, supărat, preocupat de ceva, toate se resimt si asupra fizicului.

SPECIAL PENTRU MAME - Ar trebui să pleci pentru câteva zile de acasă si acest lucru îti creează un sentiment ciudat: cum se va descurca cel mic fără tine, cum ai să rezisti tu fără el? Posibil să fii nevoită să călătoresti chiar în compania celui mic, ceea ce poate deveni un motiv major de stres. Starea de sănătate a copilasului te preocupă major, pentru că există riscul unor mici probleme legate de actul deplasării: cade si se loveste, nu face progrese la mers etc.

LUNA FEBRUARIE 2008-FECIOARA

Rutina se instalează confortabil în viata de cuplu si nu aduce nimic nou, dar esti genul de om care se adaptează cel mai usor la monotonie. Nu te deranjează că totul e calm si banal în doi, te bucuri de liniste, de discusii pasnice si stereotipe, de aceleasi activităsi arhi-cunoscute. Găsesti un pic de bucurie în lucrurile mărunte ale viesii în doi. Iesi în societate, dar nu descoperi pe cineva deosebit care să-si atragă atensia, de aceea nu este o perioadă prea bună pentru a te îndrăgosti. Poate încă le studiezi de departe pe aceleasi persoane pe care le stii de ceva vreme în anturaj. Acasă, pui accent pe treburi domestice, casnice, la care si tu si partenerul vă aducesi contribusia constiinciosi.

La serviciu - Desi esti tras în mai multe părti, nu esti foarte motivat să te apuci de treabă. Astepsi să apară ceva care să-si dea un imbold ca să te concentrezi mai serios la ce ai de făcut. Nu reusesti să te implici într-un singur mare proiect ci faci si una si alta, începi ceva, abandonezi altceva, deci nu este o lună prea spornică. Îsi faci datoria, dar fără satisfacsii majore. Parcă esti absent, nu se poate pune prea multă bază pe tine la serviciu, poate chiar îsi iei câteva zile libere sau tragi un chiul de vreo 2 zile, nemotivat. Se instalează o usoară lene ori de câte ori vine vorba de muncă si cheful e scăzut.

Cu toate acestea, cu banii stai bine, deci îsi iei în serios munca numai dacă esti motivat financiar în acest sens. Posi primi o sumă de bani ca onorariu la un serviciu prestat, un câstig suplimentar sau alt gen de succes material prin care te evidensiezi deasupra altora. Esti cu un cap mai sus, decât semenii tăi, de aceea posi stârni si invidii, deci, dacă ai, mai bine nu te lăuda cu ultimele tale câstiguri sau achizitii. Cumperi ceva mult dorit si consideri această investisie ca pe o mare reusită personală.

Sanatate - Esti într-o formă de zile mari, ai un regim de viasă dinamic, în perpetuă miscare, numai că tot acest zbucium lasă urme. Generează stres, palpitasii, oboseală. Dai dovadă de o vigoare iesită din comun, esti capabil de orice activitate cu un consum sporit de energie fizică.

SPECIAL PENTRU MAME - Visele tale de mamă prind contur din ce în ce mai bine, ceea ce ti-ai dorit iată, se materializează sub ochii dv. Copilul creste frumos, face progrese în educatie si toate aceste reusite sunt de fapt rezultatul muncii tale. Ai de ce să fii mândră de tine si de copilas, iar dacă eforturile tale sunt apreciate si de altii, cu atât mai mult îti creste inima de bucurie. Treci la o etapă superioară în cresterea celui mic.

LUNA FEBRUARIE 2008-BALANTA

Nu sentimentele contează acum pentru tine, ci maturitatea partenerului tău, angajamentele asumate si respectate, poate chiar si un oarecare interes material. Îl vei iubi mai mult dacă îsi dovedeste concret bunele intentii, deci vei astepta de la el gesturi de afectiune sub formă „solidă”: cadouri, servicii în avantajul tău, ajutor la nevoie, bani, promisiuni etc. Nu esti tu chiar atât de interesat de bani, dar pe acest gen de relatie pui mai mult accent acum. Faptele partenerului te încântă, nu vorbele, si la fel vei dori să-i demonstrezi si tu, concret, ce înseamnă pentru tine. În prim plan sunt asezate acum fidelitatea, respectul reciproc, încrederea, sustinerea morală si materială, nu simplele declaratii de amor. Planurile pe care vi le faceti împreună se vor transforma în realitate!

La serviciu - Nu îti duci la capăt proiectele începute, de parcă mereu ceva îti taie avântul. Poate chiar propriile temeri si complexe sunt vinovate de aceste hopuri pe care le întâmpini si nu esti deloc multumit de felul cum te descurci si cum evoluează lucrurile. Ai impresia că cineva te tine mereu în loc sau că-ti interzice să te manifesti în voie. Regulamentele, legile si termenele limită te obligă să te supui unei organizări la care nu te poti adapta. Nu te remarci prea mult, preferi să stai în banca ta, modest, cuminte, ca simplu observator. Va veni si vremea când vei pune în practică tot ceea ce acum nu ti se permite să faci.

Banii vin cu hopuri: acum prea multi, acum nu mai vin deloc, si aceste oscilatii te fac să fii dezordonat cu resursele tale. Dacă acum ai ceva în mână, esti tentat să-i dai dintr-un foc pe toti, ca mâine să-ti dai seama ce exces prostesc ai făcut. Nu te aventura în cheltuieli la primul impuls, mai lasă ceva si pentru sfârsitul de lună. Poate îti cumperi masină!

Esti în formă bună, te bucuri de o stare de sănătate excelentă, dar această formă depinde mult de sustinerea celor din jur. Ai un grup de suport alături care te impulsionează într-o directie bună: să urmezi un tratament, să mentii o dietă de slăbire prin care urmăresti ameliorarea stării tale de sănătate. Ei te ajută mult să păstrezi linia!

SPECIAL PENTRU MAME - Se schimbă ceva în mediul în care creste copilul, de parcă l-ai muta la altă cresă, în altă locuintă, în altă cameră. Intră în medii noi cu oameni pe care nu-i cunoaste si acum poti proba cum se descurcă în contactul cu altă lume. Ajungi la finalul unei etape în educatia celui mic si rezultatele la care ai ajuns te multumesc. Ajungi la un capăt de drum si o iei pe altă cale, alături de cel mic.

LUNA FEBRUARIE 2008-SCORPION

Si da - si nu, si sus - si jos, nu ai mai fost demult atât de indecis în relatia cu partenerul. Azi îl vrei, mâine deja ti-ai schimbat părerea, si te cam joci cu sentimentele si cu răbdarea lui. Esti mai atras de flirt, de aventură, e distractie, si nu iei deloc în serios sentimentele. Ai putea oricând să „calci strâmb” doar de dragul cuceririi. Esti un seducător cu sarm, ai putea face noi cuceriri pe oriunde treci, numai că mâine nu vor mai însemna nimic. Dacă totusi îti impui să stai cuminte, vei fi un partener simpatic, amuzant, dar cam aerian, de aceea partenerul nu va întelege niciodată în ce toane esti.

La serviciu - Te afli într-un mediu ceva mai tensionat, seful face ca relatiile dintre colegi să fie negative, dar desi lucrurile nu merg tocmai bine, îti asumi sarcinile care-ti revin cu seriozitate. Ba chiar lasi la o parte proiectele tale, pentru a fi de ajutor unui coleg aflat în impas. Lui îi merge prost, atributiile îl depăsesc si, pentru că stă în puterea ta să repari problema, te vei implica imediat, dar în defavoarea activitătilor tale! Unul pierde, altul câstigă!

Financiar, nu e perioada ta cea mai bună. Astepti încă niste bani demult promisi care tot nu vin – ceea ce te irită la culme – si te certi cu persoanele care îti erau datoare. Cândva stăteai mult mai bine cu banii, si când privesti înapoi, te încearcă nostalgia bunăstării de demult... Aruncă o privire înapoi să vezi ce restante au rămas neachitate!

Sanatate - Esti mai obosit, mai lipsit de vlagă si, când ti-e lumea mai dragă, te poti trezi cu o boală care te poate tintui la pat. Câteva zile de tratament si apoi de convalescentă te scot din circuit, dar asa îti mai încarci si tu bateriile.

SPECIAL PENTRU MAME - Toate grijile legate de copil nu-si au rostul, exagerezi lucruri mărunte si le transformi în dezastre. Nu e deloc asa, toate problemele au solutii, si dacă nu te calmezi, ai putea atrage riscul chiar cu această gândire negativă. Nu dormi noptile tot căutând solutii la ceea ce te preocupă ca mamă, desi totul e foarte simplu si se asează pe făgasul firesc de la sine. Dar cu putină răbdare...

LUNA FEBRUARIE 2008-SAGETATOR

Iubirea este în prim plan luna aceasta. Iubesti si esti iubit, oferi si primesti sentimente. Pui accent pe romantism, tandrete, sărutări si mângâieri, pe intimitate, folosesti toată recuzita necesară pentru cucerirea inimii celuilalt. Poti trăi evenimente dintre cele mai frumoase în doi, cum ar fi nuntă, logodnă, conceperea unui copil, declaratie de dragoste. Ai putea întâlni acum pe cineva si simti din prima fiorii iubirii. Avantajati sunt mai mult cei deja căsătoriti, care se bucură de o atmosferă armonioasă si caldă în cuplu. În preajma datei de 3, ai putea simti ceva special pentru o persoană atrăgătoare, cu sansa înfiripării unei noi relatii sau a ameliorării unei relatii vechi.

La serviciu - Muncesti mult, cu spor, vezi cum se conturează din ce în ce mai bine roadele eforturilor depuse. Esti motivat ori de recompense materiale, la final, ori de ambitii personale de a ajunge mai repede la un scop propus, de aceea îti asumi responsabilitătile cu maximă seriozitate. Unii ar spune că lucrezi totusi prea mult, uneori rămâi peste program si nu stii decât muncă, dar ai un program încărcat si nu vrei să rămână nimic neterminat.

Banii sunt, totusi, motiv de enervare, de zbucium, ca si cum trebuie să te zbati pentru fiecare leu. Datornicii uită să-si achite datoriile, angajatorul nu dă salariul la timp, deci tot ce este legat de bani necesită si o oarecare agresivitate din partea ta. Dacă îti ceri drepturile cu ton ridicat, apar si banii, dar dacă tolerezi scuzele celor care nu sunt dispusi să te plătească, nu faci decât să te enervezi din cauza neseriozitătii celor care trebuiau să plătească. Aminteste-le că au de dat bani pentru serviciile pe care le-ai prestat în beneficiul lor.

Sănătatea nu-ti dă motive de stres, esti linistit, calm, usor cam sedentar, dar nu apare nimic important care să-ti atragă atentia. Trebuie doar să tratezi totul cu prudentă, fără abuzuri de nici un fel si să te odihnesti mai mult.

SPECIAL PENTRU MAME - Esti aproape obsedată de calcule, pui mereu în balantă ce faci tu si ce face sotul pentru copil, cum se comporta copil mai mare la vârsta celui mai mic, ce aduce bunica dinspre mamă fată de bunica dinspre tată, si tot asa, transformând luna în motiv de enervare. Lasă la o parte astfel de comparatii si bucură-te de ceea ce ai. Fiecare îsi aduce contributia cu ce poate.

LUNA FEBRUARIE 2008-CAPRICORN

Ispita trece prin viata ta sentimentală si poate lăsa urme nedorite, ca atare stai departe de orice tentatie care ar putea aduce prejudicii căsniciei sau relatiei existente. Ori esti mai mult atras spre flirt si aventură – cu dorinta de a încerca si altceva... – ori intervine ceva negativ între tine si partener, ce poate strica armonia de altădată. Îndoiala, gelozia, răzbunarea pot face parte din menu luna aceasta iar repercusiunile nu sunt deloc usoare într-o astfel de atmosferă. Poate afli lucruri urâte despre celălalt sau chiar tu îi faci lui o surpriză neplăcută, de aceea atentia voastră trebuie să fie mai mare ca oricând, ca să nu alunecati pe o pantă periculoasă. Unii pot fi acum în prag de divort, altii sunt părăsiti fără motiv si nasc planuri de răzbunare... În jurul datei de 15, ghinionul trece prin viata de cuplu, dar poti scăpa basma curată dacă nu torni gaz pe foc la primul moment fragil.

Esti mai retras la serviciu, un angajat model, supus, docil, care ascultă de ordinele altora. E o atitudine doar aparentă, pentru că profiti de această pozitie de subaltern pentru a-ti vedea în liniste de treburi. Mai ai ceva de învătat, începi un curs nou, sustii o lucrare importantă pentru cariera ta sau te gândesti foarte serios la o altă pozitie profesională, în care să nu mai fii la fel de stresat. Simti nevoia să te retragi din iuresul evenimentelor si ai prefera o pozitie inferioară, de culise, nu în ochii tuturor, care să-ti ofere timp si conditii pentru studiu, fără a fi bătut la cap de nimeni. Luna aceasta mai mult taci si faci, fără ambitii si fără pretentii prea mari. Ai răbdare să ajungi la niste rezultate mai îndepărtate.

Banii sunt pe un teren excelent, poate apar si ceva surprize fericite în acest sens: o mărire de salariu, un premiu, un câstig excelent, o investitie. Banii de care dispui vor fi folositi cu un scop măret, costisitor, tocmai de aceea te încântă numai ideea că într-o zi acel vis va deveni realitate. Cumperi ceva scump, deosebit, pe care ori tu, ori cineva drag vi l-ati dorit enorm până acum: casă, masină, calculator. În jurul datei de 19, esti pe val în privinta banilor, dar nu fi risipitor!

Nu ai motive de îngrijorare în privinta stării de sănătate, dar esti totusi interesat să afli lucruri noi despre regimuri alimentare, despre medicamente minune, despre doctorii buni din oras. Stai la discutii cu prietenii, iar sfaturile tale vor fi de folos altora, împărtăsind din experienta si din cunostintele tale medicale.

SPECIAL PENTRU MAME - Investesti mult în educatia copilasului tău si esti mândră de rezultate. Observi un progres în bagajul său de cunostinte si abilităti, deoarece face un lucru pe care nu l-a mai făcut până acum: spune primul cuvânt, merge pentru prima dată sau atinge un nivel mult sperat pentru care ai depus si tu mari eforturi. Esti constientă că de munca ta depind reusitele legate de cel mic si faci totul pentru el.

LUNA FEBRUARIE 2008-VARSATOR

Apreciezi foarte mult prezenta celui drag aproape. Stati mai mult de vorbă, vă demonstrati unul altuia cât de mult vă iubiti. În cazul unor tensiuni mai vechi, este momentul ideal să puneti problemele pe tapet si să le reparati. O împăcare sau o declaratie de dragoste aduc pace în sufletul tău, pentru că se vede că astepti ceva cu ardoare. Acum poate să vină si îti recapeti astfel calmul mult dorit. Întâlnirile în doi sunt tandre, calde, sensibile, pline de gesturi de afectiune. În jurul datei de 14 februarie, poti primi o veste bună de iubire, deci poti avea o zi a îndrăgostitilor de milioane!

Esti obligat să urmezi reguli stricte la serviciu, ordine clare, termene limită, interdictii. Ai uneori impresia că nu ai libertate de actiune si de decizie la serviciu, ci trebuie să faci întocmai cum ti se spune. Poti colabora cu firme de la distantă sau pleci la drum pentru a rezolva diverse sarcini profesionale în altă parte. Nedreptătile te fac să te simti ciudat la locul de muncă, de aceea te-ai putea gândi foarte serios că este timpul pentru o schimbare: de atitudine sau de job!

Financiar, este un moment ideal pentru a face un credit. Dacă ai nevoie de o sumă mare de bani pentru o investitie masivă – casă, teren etc – acum o poti obtine de la bancă. Se pune accentul pe ajutor, deci faci împrumuturi mari, sau tu, la rându-ti, oferi un ajutor în bani unor rude. Banii iau, în general, calea investitiilor domestice: renovare, remobilare, redecorare.

Sănătatea nu e în prim planul preocupărilor tale acum. Te simti bine si când ai activităti pe placul tău, nu ai motive de îngrijorare. O singură avertizare totusi: ai grijă la colectivităti, pentru că ai putea intra în contact cu persoane bolnave - gripă, viroze – si te-ai putea molipsi. Dar poti evita momentul prin păstrarea distantei!

SPECIAL PENTRU MAME - Te bucuri de mult ajutor în treburile casnice si în cresterea celui mic. Poate găsesti o bonă si e timpul să-l lasi pe bebelus mai mult în compania ei ca să-ti faci mai mult timp pentru tine. Apelezi mai des la sprijin din afară, pentru că nu vrei să te simti dependentă total de copilul tău. Dacă ai pe cineva alături să te ajute, de ce să nu profiti de ocazie?

LUNA FEBRUARIE 2008-PESTI

Iei dragostea foarte în serios, de parcă a sosit vremea unor decizii de destin. Unii pot alege acum o altă cale în căsnicie, altii abia acum se decid că e timpul să intre în această institutie. Partenerul este alături de tine si priviti amândoi la fel de serios atributiile care vă revin în cuplu. Că sunteti sau nu căsătoriti, vă comportati în societate ca si cum ati forma deja un cuplu oficial legat. Părintii se cam bagă, totusi, în treburile voastre, de aceea trebuie să impui niste reguli pentru a vă conduce doar voi doi relatia. În jurul datei de 5, afli un răspuns important pentru sufletul tău: o veste de la cel drag, o decizie capitală, o invitatie undeva cu partenerul sau chiar o cerere în căsătorie! Se decide calea voastră pe câteva luni de acum încolo, dar ai si unele reparatii de făcut cu privire la trecutul fiecăruia.

O lună de milioane la serviciu, iei legătura cu multă lume, cu institutii importante, colaboratori de departe iar succesele curg întruna! Esti în prim plan, lumea aude de tine, atingi vârfurile propuse iar recompensele sunt si ele de top. Ar fi păcat să ratezi auspicii atât de bune pentru cariera ta, deci implică-te în orice provocare, oricât de grea ti s-ar părea. Dacă ai un mare vis de împlinit, acum e momentul. Schimbi serviciul, esti promovat, esti trimis peste hotare cu treburi de serviciu, culegi laurii victoriei în competitii importante, apari în presă sau la televiziune. Poti auzi numai lucruri bune despre tine, iar ceea ce ti se deschide la orizont, te încântă la maximum! În jurul datei de 21 fii pregătit de surprize plăcute!

Banii sunt un punct sensibil, nu pentru că nu ar fi atât cât să trăiesti decent, ci pentru că ai dubii cu privire la veniturile viitoare. Nu stii ce să faci cu banii: să-i cheltuiesti acum sau nu, să cumperi un obiect dorit sau să mai astepti, să ceri o mărire de salariu azi sau luna viitoare? Tot felul de întrebări se zbat în mintea ta cu privire la bani iar nesiguranta nu te lasă să faci ce vrei cu sumele disponibile. Parcă mai degrabă le-ai mai păstra un pic la ciorap...

Sanatate - Ceva nu e în regulă prin organism, dar sunt mai mult temeri personale, nu simptome clare. Ti se pare că te doare aici, că te înteapă dincolo, si faci din mici alerte un motiv prea grav de îngrijorare. Nu exagera, există leacuri mai usoare decât măsurile drastice. Cineva îti va da un sfat eficient pentru a avea o stare de sănătate mai bună de acum încolo, tine cont de el!

SPECIAL PENTRU MAME - Ceva te nemultumeste în relatia cu cel mic si poate fi vorba ori de răceala cu care tatăl său îl priveste uneori, ori de o senzatie ciudată de gelozie, când vezi că cel mic preferă si compania altora, nu numai pe a ta. Trebuie să accepti că cel mic are nevoie de socializare la orice vârstă si preferintele lui se pot îndrepta si spre bunicul, si spre mătusa, si spre dădacă. Tu oricum esti prima în top!

Sursa: www.acvaria.com

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....