CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Machiajul pas cu pas

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1535 Publicat la data: 2008-01-28 Autor: Saloane.ro

Machiajul pas cu pas

Aceasta este o concordanta, e faza care are sens practic. Puteti cu siguranta sa omiteti anumiti pasi daca doriti si desigur timpul acordat fiecarui pas va varia in functie de locul pe care doriti sa il accentuati. Bucurati-va de fiecare minut petrecut in fata oglinzii. Nu va grabiti! Cand lucrati incet, puteti evalua mai bine efectele fiecarui pas-si nu va veti gasi in situatia de a va plictisi.

Incepeti oricare aplicare a machiajului cu tenul si cu buzele umede (cautati-va o crema hidratanta si un balsam de buze pe care sa le folositi cu regularitate). Daca exagerati stergeti simplu cu servetele demachiante. Revedeti-va fata - mai aveti nevoie de o baza ? Adevaratul test al potrivirii unei culori este atunci cand incepeti sa uniformizati baza.

Aplicati baza deasupra pleoapelor, sub ochi si in in jurul narilor.

Folosim pudra pentru a inlatura stalucirea si pentru a lasa un luciu sanatos doar putin pe o perie speciala pentru pudra, curatand astfel toata fata.

Apoi: trucul de aplicare a unui strat mai gros de pudra sub ochi pentru o eventuala problema cu machiajul ochilor.

Pentru ochi: o umbra de fard merge desupra pleoapei, de la coltul interior al ochiului pana la coltul exterior. Am folosit o cantiate minima de fard pe o perie speciala pentru umbre. O singura nuanta de umbra-asta este tot pentru acest look. Apoi un strat subtire de pudra se amesteca cu marginile. Sfat: atata timp cat  umbra pe care o folositi este pudra, puteti revenii asupra machiajului si puteti aplica mai mult chiar daca folositi pudra translucida pentru a ajunge la nivelul dorit.

Rasucim genele si aplicam mascara, sus si jos

Acum sprancenele. Pentru a le putea da o forma folositi o perie speciala. Sprancenele sunt periate pentru a fi netezite si pentru a fi moi. Puteti folosi un gel care le tine sub control. Acum ca ati terminat cu aplicarea machiajului ochilor puteti inlatura excesul de pudra.

Sa folosim pudra de oraz sau nu? Ati putea sa va pastrati culoarea tenului monocromatica si sa va opriti aici si atunci lookul ar insemna doar machiajul ochilor. Dar putina pudra de obraz va conduce catre alt loc lumios cu forme mai accentuate. Aplicati o pudra roz pe obraji si apoi inlaturati excesul.

Pana acum tonalitatea folosita este una calda.Pentru a pastra acelasi stil folosim un luciu deschis.Este de preferat sa nu folosim contur de buze tocmai pentru a pastra simplitatea machiajului.Am ales un roz deschis.Efectul obtinut ?Un machiaj  destul de colorat,dar totusi natural(natural nu inseamna neaparat neutru).Inainte de a termina oficial, revedeti machiajul inca o data.

Cateodata o simpla schimbare poate transforma tot machiajul. Aici un luciu de buze mai intens colorat aduce un impact surprinzator. Ce puteti face ? Aplicati un contur de buze visiniu peste luciul deja aplicat inainte. Acest machiaj este potrivit atat ziua cat si seara, atat la o tinuta casual cat si la o tinuta sic cat si la o tinuta eleganta.

Sursa: www.sepoarta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....