CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Machiaj office: 5 pasi simpli!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2496 Publicat la data: 2008-01-17 Autor: Saloane.ro

Machiaj office: 5 pasi simpli!

Esti o femeie puternica, independenta cu un job stimulant? Atunci nu poti neglija deloc aspectul tau fizic. Machiajul tau office trebuie sa fie o imbinare armonioasa intre accentuarea trasaturilor frumoase si mascarea discreta a imperfectiunilor.

Te invit sa descoperi cum poti imbina utilul cu placutul!  Machiajul chiar poate fi o placere daca este facut la momentul potrivit si daca se cunosc cateva “secrete” simple:

1. Primele trei lucruri pe care trebuie sa le faci dimineata sunt: spalarea cu apa rece (minerala preferabil), un masaj usor (pentru a-ti improspata tenul) si hidratarea cu o crema potrivita.

2. Dupa ce ai lasat crema sa actioneze suficient asupra pielii,  poti sa incepi sedinta de make-up:

Aplica fondul de ten cu doua degete sau cu un buretel special. Iti recomandam fondul de ten lichid in sezonul rece si fondul de ten matifiant pe timpul verii. Foloseste un anticearcan daca este cazul. Fondul de ten se aplica doar in zona T pentru a nu incarca prea mult fata si pudra o intinzi pe pometi. Foloseste culoarea roz daca ai tenul alb, iar bej pentru un ten mai inchis.

3. Machiajul ochilor. Fardul de pleoape il asortezi cu tinuta din ziua respectiva pentru a obtine un look complet, echilibrat, care transmite acelasi mesaj. Mizeaza pe expresivitate, dar ai grija sa nu cazi in extrema cealalta si sa-ti accentuezi trasaturile atat de mult incat sa pari agresiva, dominatoare si chiar vulgara.  De aceea, in coltul interior al ochiului aplica o nuanta mai deschisa, iar in coltul exterior incearca o culoare mai inchisa, eventual din aceeasi paleta de nuante. Rezultatul: vei da profunzime si stralucire privirii.
Rimelul maro sau negru nu trebuie sa lipseasca. Ziua la birou este recomandat rimelul maro pentru ca iti ofera un look foarte natural.

4. Rujul, glossul sau balsamul de buze nu trebuie sa lipseasca din geanta ta! Pentru buze stralucitoare si sexy glossul este indispensabil, desi daca ai un job prea scortos nu ti-as recomanda sa-l folosesti! In schimb, poti sa-ti permiti aproape orice extravaganta de culoare daca lucrezi intr-o firma in care este incurajeata creativitatea! 

5. Esti gata sa pleci din casa? STOP! Arunca o ultima privire in oglinda! Ai obtinut efectul dorit? Felicitari, ai facut deja un prim mare pas spre o noua zi in care te vei simti perfect.

Un machiaj reusit pentru look-ul tau office nu necesita un efort extraordinar, cu atat mai mult cu cat toti pasii de mai sus nu ar trebui sa iti ia mai mult de 15 minute pe zi. Ofera-ti in fiecare dimineata un look de invidiat si rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Poate ca un simplu machiaj, oricat de perfect ar fi el, nu te va face sa te simti completa, dar in mod sigur te va ajuta sa te simti mai bine si (poate) iti va da puterea sa lupti si sa obtii tot ceea ce iti doresti!

Sursa: www.idieta.ro

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....