CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Horoscopul carierei si banilor in 2008

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1924 Publicat la data: 2008-01-16 Autor: Saloane.ro

Horoscopul carierei si banilor in 2008

Berbec

Esti pe val si ai mari sanse sa fii observata de superiori. Vei avea parte de o evolutie fulminanta, fie ca este vorba despre promovari sau de schimbarea locului de munca. Te vei gandi serios la viata ta profesionala, cu atat mai mult cu cat exista numeroase presiuni in familie. Vei dedica foarte mult timp carierei, asa ca s-ar putea sa fie unele probleme in viata personala.

Intrucat te asteapta schimbari majore, te vei gandi foarte mult la viata ta profesionala si uneori te vei lasa coplesita de indoiala. Nu este cazul, nu trebuie sa dai inapoi acum. La capitolul finante stai relativ bine, iar castigurile suplimentare nu vor intarzia sa apara.

Taur

Anul 2008 este un an foarte norocos pentru nativii acestei zodii. Taurii vor avea foarte multe oportunitati, indiferent daca au propria afacere sau daca sunt angajati. Banii vor veni rapid anul acesta si vei avea parte numai de surprize placute.

Norocul ni-l mai facem si cu mana noastra, asa ca va fi nevoie si de multa munca, dar aceasta va fi pe deplin rasplatita si chiar mai mult decat te-ai fi asteptat. Vor fi numeroase presiuni, dar cu ajutorul lor vei reusi sa iti pui in valoare potentialul.

Cele mai multe oportunitati vor aparea abia incepand cu luna mai. Pana atunci vor fi numeroase suisuri si coborasuri, dar vei iesi mereu in castig. Din noiembrie nu este recomandat sa faci investitii majore sau sa iti schimbi jobul, pentru ca ai sanse mari sa pierzi.

Gemeni

Vei avea mult noroc si nici nu este nevoie de eforturi foarte mari. Totul pare a ti se cuvine acum si te vei bucura din plin de rezultatele muncii tale. In septembrie va avea loc cea mai importanta mutare profesionala din acest an.

Daca ai propria afacere, atunci anul 2008 va fi unul dintre cele mai prospere de pana acum. Te vor ajuta foarte mult parteneriatele.

Ianuarie va fi singura luna stresanta a anului. Te vei confrunta cu mai multe provocari, competitia va fi destul de mare, dar odata cu terminarea lunii, vei fi mai relaxata.

Rac

Anul acesta va fi unul plin din punct de vedere profesional. Va trebui sa muncesti mult, iti vei impune standarde mult mai inalte si vei reusi. Norocul nu este de partea ta, dar vei putea compensa prin dinamism, perseverenta si dedicatie. Vei fi mai cheltuitoare in prima jumatate a anului, dar din vara, totul iti va merge mai bine.

Daca nu esti multumita de jobul actual, daca atmosfera este mult prea stresanta, atunci este cazul sa te reorientezi. Situatia nu se va imbunatati. In aprilie, iti va fi mult mai usor sa faci o schimbare. Te gandesti inca de pe acum la ea, dar inca nu reusesti sa iti aduni puterile si sa faci pasul decisiv.

Leu

Anul acesta va fi foarte norocos pentru lei mai ales in ceea ce priveste cariera si finantele. Incepand cu luna iulie, leii vor avea mari sanse sa remarce la locul de munca si sa isi sporeasca veniturile. Anul este posibil sa inceapa destul de prost, sa fie numeraose provocari si obstacole, dar totul se schimba radical incepand cu a doua jumatate a anului.

Dinamismul, creativitatea si inovatia te ajuta sa excelezi anul acesta. Trebuie sa iti pui in valoare cunostintele si aptitudinile, trebuie sa lupti si ai toate sansele sa reusesti. Atentie la parteneriate mai ales in prima jumatate a anului, deoarece s-ar putea sa ai mari dezamagiri.

Fecioara

La inceputul anului vor fi numeroase schimbari in bine pe plan profesional. Incepand cu luna mai, cresterile nu vor fi la fel de mari, mai putin in luna septembrie cand se vor ivi cateva oportunitati demne de luat in seama. Vei avea parte de dificultati, de provocari si va trebui sa muncesti mai mult, mai bine. Investitiile nu sunt recomandate in 2008.

Va trebui sa fii deschisa si flexibila, pentru ca schimbarile se vor tine lant si nu vor fi intotdeauna in interesul tau. Poti obtine promovarea mult dorita, dar trebuie sa lucrezi mai mult la relatii dezvoltate cu colegii de munca.

Veniturile tale vor fi relativ constante.

Balanta

In 2008, te vei descurca relativ bine cu banii, nu vor fi nici cresteri si scaderi spectaculoase ale veniturilor tale. Doar in perioada iulie-noimebrie ai sanse sa castigi mai mult. Trebuie sa ai grija doar in perioada mai-iunie, cand s-ar putea sa nu stai prea bine la capitolul finante. Tot atunci te vei gandi serios sa iti schimbi jobul. Daca nu este doar un capriciu de moment, atunci vei avea sanse reale sa iti gasesti un alt loc de munca. In 2008 poti sa iti schimbi si domeniul de activitate. Chiar daca vei face schimbari majore in viata profesionala, veniturile vor fi cam tot aceleasi. Si persoanele care nu au momentan un loc de munca, au mari sanse sa isi gaseasca jobul dorit.

Schimbarile in cariera nu trebuie insa facute in noiembrie si decembrie, pentru ca exista mari sanse sa nu iei decizia corecta.

2008 va fi un an destul de plin profesional, vor avea loc schimbari la locul de munca si va trebui sa iti demonstrezi in nenumarate randuri abilitatile profesionale. Vor fi presiuni, vor fi probleme, vei avea parte de numeroase teste.

Scorpion

Va fi un an destul de dificil, mai ales in primele cinci luni. Vor fi numeroase provocari, vei intalni numeroase piedici si vei avea impresia ca nimic nu iti merge. Te vor consuma mult discutiile cu superiorii. Nici la capitolul bani nu vei sta foarte bine. Din a doua jumatate a anului, vor avea loc schimbari in bine. Situatia financiara se va imbunatati, vei avea mai multe oportunitati in cariera, dar vor exista in continuare dificultati. In 2008 vei fi pusa la incercare si adevaratele rezultate ale muncii tale se vor vedea in 2009 si 2010.

Sagetator

Incepand cu luna mai, vei avea mai multe oportunitati in zona carierei, in special in ceea ce priveste veniturile suplimentare. In 2008 te vei gandi mai serios la obiectivele profesionale pe termen lung. Nu te vei mai entuziasma la fel de usor, vei privi totul la rece si vei putea sa iei decizii cu adevarat potrivite. In ianuarie s-ar putea sa ai ceva probleme cu partenerii de afaceri sau colegii de munca.

In 2008 nu vor fi progrese rapide, nu vor fi evolutii spectaculoase. Vei face pasi mici, dar in directia buna. Ai nevoie de siguranta, de stabilitate si le vei obtine in cele din urma. Vei avea parte de recunoastere atat pe plan profesional, cat si pe plan social.

Capricorn

Nativii acestei zodii vor fi favorizati in 2008 in viata profesionala. Daca ai propria afacere, atunci vei fi martorul evolutiei rapide a acesteia, daca ai in subordine mai multi angajati, atunci cu siguranta echipa se va mari considerabil. Perioada iunie-octombrie este ceva mai dificila si indiferent cat de multe eforturi ai face, vei simti ca rezultatele intarzie sa apara.

Atmosfera la locul de munca s-ar putea sa fie mai tensionata decat de obicei, mai ales in primele luni ale anului. Va fi o perioada stresanta, vei avea discutii in contradictoriu cu sefii, dar te vei descurca de minune.

Cele mai multe oportunitati vor veni din afara tarii. Daca ai sansa de a lucra in strainatate, atunci nu ar trebui sa eziti.

Varsator

Anul 2008 este destul de bun pentru varsatori, desi este un an pregatitor. Vei evolua incet, dar sigur, te vei gandi destul de des sa iti schimbi profesia, dar adevaratele sanse vor aparea in 2009. Anul acesta, trebuie si te gandesti bine la cursul pe care doresti sa il ia viata ta profesionala si daca doresti o schimbare majora sa te pregatesti cat mai bine pentru ea.

In 2008 trebuie sa iti faci planuri pe termen lung si sa incerci sa nu te mai lamentezi, sa incetezi sa crezi ca totul este imposibil. Viata ta profesionala depinde numai de tine. Ai foarte mari sanse sa te faci remarcata si chiar iti este usor sa iti demonstrezi abilitatile, dar ai grija pentru ca vei avea o stare de nemultumire care poate persista. Nu stii pur si simplu incotro sa o apuci, motiv pentru care uneori nu te vei concentra foarte mult asupra sarcinilor tale.

Bani vei avea, dar pentru tine nu sunt niciodata indeajuns. In perioadele ianuarie-aprilie si iulie-octombrie trebuie sa fii mai chibzuita, pentru ca vor aparea destul de multe cheltuieli nepravazute. Nu ar fi rau sa si economisesti.

Pesti

Ai mari sanse sa obtii promovarea mult dorita sau jobul visurilor tale, desi competitia este acerba. Vei creste foarte mult pe plan profesional, chiar daca nu vei avea intotdeauna sprijinul superiorilor. Vei munci mai mult, vei fi mai stresata, dar vei fi multumita de rezultatele muncii tale. Situatia financiara ramane constanta, chiar daca vei avansa destul de mult in ierarhie. Abia in 2010, vei avea parte de castiguri substantiale.

Chiar daca veniturile stabile raman constante, daca iti doresti venituri suplimentare, vei avea cateva oportunitati incepand cu luna mai.

Te va ajuta foarte mult o persoana apropiata tie.

  Sursa: www.garbo.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....